Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31
Raspunsuri - Pagina 15
monica_b spune:
Da, din pacate desi toti sustin ca AC sint inofensive... si eu m-am trezit dupa ele cu o dereglare hormonala de toata frumusetea.
Monica
Aspiranta in stand-by
Irina71 spune:
Andicu, eu stiam ca temperaturile se iau oral sau vaginal .... nu axial ! Bine, inteleg ca azi te-ai jucat ....
Eu m-am hotarat : de sambata (ziua 6) le iau vaginal ! Pana atunci mai citesc pe fertility ....
Micha, ti-am scris pe PM ... ai vazut ? Suna la 931 si intreaba de PAN-MED ...
Astery .... deschizi cap. 32 ??
Pup toate fetele.
Irina. 
Mirona spune:
Se pare fetelor ca-mi sta pe frunte scris: ESTI DE NECITIT!
Din nou inchei eu un capitol cu o intrebare la care nimeni nu imi raspunde.
Fetele!!! am pus si eu o intrebare, practic doua: una cu chartul - cine poate sa-mi dea ceva raspunsuri - am ovulat sau nu?
Si a doua era tot cu chartul de pe fertility ... cel cu help-ul.
Va rog eu mult.
Miro
iepurila spune:
Miro, draga de tine. Eu am citit intrebarile tale dar chiar nu stiu sa-ti raspund.
Haideti fetele dati-i voi un raspuns
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
iepurila spune:
Catalina, nu stiu daca ai vazut ca este un subiect separat intitulat Alerta Menogon. Poate gasesti acolo ceva informatii utile
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Alexia27 spune:
Mirona, scumpa, zau nu stiu, dar, oricum e foarte greu de spus numai din grafic. Un test de progesteron te-ar fi edificat. Cauta in fertility charturi asemanatoare cu ale tale si vezi acolo, poate te dumiresti nitel.
si imi pare rau ca nu te pot ajuta
Alexia27 spune:
Fetele, eu am niste dureri in burtica - tipice de rusi dar nu atat de intense si intermitente: cand ma ia, cand ma lasa si o scurgere maronie dar fara sa ma patez (cel putin deocamdata), o vad pe hartie cand merg la baie. Acum sper doar sa vina invazia maine, nu azi, ca-mi da ziua ovulatiei peste cap si nu apuca al meu sa se intoarca!
Cristinna spune:
Mirona scumpa, m-am uitat eu la graficele tale si din ce se vede se pare ca ai ovulat in ziua 21,dar cred ca tu stai mai prost cu faza luteala care trebuie sa fie mult mai lunga de 9 zile...adica indicat ar fi intre 13-14 zile. Abele grafice arata ca aceasta faza luteala la tine e de doar 9 max 10 zile. Dr tau nu ti-a prescris nimic?
Cate zile are CM?
Bafta
Cristinna
Mishulina spune:
Buna fetelor,n-am mai intrat de dimineata si vad ca s-au scris doua pagini...wow!
Alexia,
ai fost tare dragutica,poate nu e totul pierdut!Pana nu ii vezi tu cu ochii tai (pe rushi
),mai putem spera,nu?
Florinini,ma bucur sa te mai vad pe la noi...Ai putintica rabdare si acuma vine si 2 iunie...
Catalina am inteles ca schimbi tratamentul...cand incepi? Am vazut la subiectul deschis de tine ca se gaseste Menogon! Sper sa dea rezultatele dorite,iti tin pumnii...
Micha,te
si sa fie cum zici tu...
Iepurila,eu tot astept vesti bune de la tine,sti ca nu ma vindec....
Miro, ce rau imi pare ca nu stiu sa raspund la intrebarile tale dar sunt asa de "afona" la Fertility....
Ina