Bebelusi de sept - oct 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

LA MULTI ANI ! Alain JR , Ana-Larisa

anielas - fata mea e tare incantata de scaunelul de baie. Eu pun dopul la cada si las apa sa curga sa aiba unde sa se balaceasca. La pozici noi se poate vedea cum facem noi baita.

Pozici noi

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Sal
LA MULTI ANI ALIN JR SI ANA LARISA!!!!
ce mai fac mamicile voastre, de ce nu mai scriu? Sa fiti si voi mai cumintei ca sa aiba si ele timp sa scrie

Ana33, si eu cred ca tu incurci ceva. Si eu port 35 la incaltaminte, dar am 22 cm( na, ca asa mi-am masurat si eu talpa, ca nu am facut-o niciodata) si Amelia are 10 cm. AM masurat cu centimetrul de croitorie
Ramona, ma uit acum la pozele tale. Mie mi se pare Loreema lunguta, sau asa da impresia in foto?
E tare frumusica, inca nu am vazut decit citeva poze.
Tare vreau sa vad toate pozele la toti bebelusii, sper sa am timp.
Sa stiti ca si Amelia maninca singura biscuit, dar eu nu am dat importanta, ptr ca am zis ca e ptr ca asa duce ea in gurita tot ce are si a vazut ca asta are gust si o papa cu totul
Si apa din biberon bea singura de mult timp. Inainte isi mai baga tetina in nas inainte sa ajunge im gurita acum direct in gurita si tine biberonul si cu o minuta si cu amindoua, depinde de situatie.
La cel cu lapte inca ii vine greu ca e mai mare biberonul si nu are aceeasi indeminare, dar persevereaza. Acum vreau sa o invat sa tina singura canita si sa bea din ea, dar ea isi da in cap cu ea pina cind.
In plus vorbeste toata ziua. Noi ne amuzam ca parca bombane in limba ei tot felul de silabe, de exclamatii.
Dar ptr mine cea mai mare performanta e ca daca o pun pe burtica se suceste in cerc cu tot cu ghips si se misca incet incet cu spatele. Desi ma doare sufletul sa o vad cum se chinuie, ma bucur, ptr ca asta inseamna ca imediat ce scapa de ghips ii va ajunge din urma pe ceilalti bebelusi.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Buna dimineata,

Eu nu am mai intrat ca am avut treaba zilele astea, iar ieri am fost plecate in oras cu matusa lui Fons si numai seara ne-am intors, iar eu am avut de cautat si facu niste chestii in franceza.
Alma e super vioaie, chiar prea vioaie as spune pt. ca toata ziua s-ar zbengui si misca, fie ca e la mine in brate, fie ca e pe jos pe paturica si exploreaza imprejurimile.Seara adoarme tare tarziu, cam pe la 10.30 - 11,de obicei, dar daca nu are inca pijamaua pe ea la ora aia, asa cum s-a intamplat ieri, si eu incerc sa i-o dau inainte de a o pune in pat se trezeste instant in momentul schimbarii hainelor si nu mai adoarme cateve ore. Sa o fi auzit azi-noapte ce taraboi facea pe aici, in living pe la 2 noaptea. Eu picam de somn deja cu ea in brate, incercand sa o adorm, dar nu imi reusea. Asa ca am dus-o in patutul ei, in ciuda protestelor, si nu stiu cand si cum a adormit ca eu nu am mai auzit nimic dupa ce m-am pus in pat (am cazut direct in lumea viselor).
Trebuie sa fug sa o hranesc ca protesteaza de zor. Revin mai incolo. pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

bozo am facut facultatea la Universitatea Bucuresti si am terminat in 1997. Ai facut si tu dreptul?

Fetele, tocmai va ziceam ieri ca bebelina nu zice "mama" sau "tata" si cand am ajuns acasa am fost anuntata ca de dimineata canta incontinuu "ta...ta...ta" Si aseara a tinut-o intr-una cu ta-ta, be-be, pa-pa si la fel si dimineata.
Bineinteles ca tati nu-si mai intra-n piele de fericire.

Si noi facem baita zilnic, inca in cadita de bebe.

Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

quote:
Originally posted by Naty

bozo am facut facultatea la Universitatea Bucuresti si am terminat in 1997. Ai facut si tu dreptul?

Hihi, si eu la fel. In ce grupa ai fost? Eu am fost in 10..

Anne33, Tudor are 11 cm la picior.. mi-e greu as cred ca tu ai 10

Na, ca s-a trezit.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor pe unde umblati? Toate ati iesit la plimbare??

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mina, multumesc pentru reteta de spanac. Il fac asa cum mi-ai zis tu, fiert la abur si facut piure. Azi i-am dat a 2-a oara si a papat un castron intreg, cu galbenusul aferent. Nu mi-a venit sa cred. Pe langa legume, Alexandra mai mananca la masa asta 1 pahar de iaurt cu fructe. Bine, noi avem bataie de cap cu fructele la 10-11 nu prea vrea sa manance, desi (ascultand de Ana_a) i-am dat dimineata laptele fara cereale si mai devreme si acum cat de cat papa cateva lingurite.
In rest, tot fara dinti. Din pozitia "pe burta" ridica fundul de ti-e mai mare dragul, in curand o sa se ridice sigur in 4 labe. Ratiunea vietii ei zilele astea e sa se rasuceasca pe burta. Iar azi tati era tare fericit ca a zis "ta". Ataaat, nu si silaba 2. Eu l-am intrebat daca era un "t" curat, ca eu pana acum nu am auzit-o pronuntand litera asta. El e sigur ca in curand o sa-l strige....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Pufymic, noi tocmai ne-am intors de afara si e asa de frumos si cald ca o sa ne mutam in gradina si o sa scoatem buruienile dintre flori. Adica eu o sa fac treaba si Alma o sa ma asiste

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Si noi ne pregatim sa iesim afara dupa ce se trezeste Alesio, ca aici abia acum a iesit soarele....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Ramona si Lilia, multumesc pentru retete!

Ioana&Andrei

Mergi la inceput