Bebelusi de sept - oct 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
loreema24 spune:
lilia - e destul de lunguta, are 74,5 cm.
naty - felicitari pt ta-ta . Nu fi suparata ca urmeaza ma-ma.
Eu nu am iesit azi deloc afara dar a fost fata plecata de la 1 la 7 la plimbare cu verii mei si am profitat . Am calcat la greu.Acum plec sa ii fac papa lu tati ca a venit de la serviciu.
Pozici noi
Ramona & Loreema
Pozici
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
timea spune:
Salutare!
Si noi ne laudam ca mancam biscuiti.. asta de-o luna, din canita cu cioc bem dar nu cantitati semnificative. Ea mai mult canta la cana:)
De vre-o doua zile a inceput sa faca pasi, ea se ridica in picioare si ramanea imobila sau sarea pe loc... acum a inceput sa-si dea seaman ca poate face ceva si cu picioarele. Nu-mi vine sa cred ce creste can o vad ca sta singura in fund si se joaca:)
Sa ne traiasca copilasii!
Elyanne daca tot esti cu impartitul de dintisori ne punem si noi la rand... da sa fie din aia fara dureri:)
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004
ionella3003 spune:
ne laudam si noi cu 4 dintisori dar si cu... varicela! A reusit sa faca si alex, asa ca iar suntem la izolare 2 saptamani... se pare ca noi si cu mara timeei (daca am retinut bine) dam startul la bolile copilariei!!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
bozo spune:
Fetelor, si-a zgariat putzica rau de tot. cred ca ultima data cand l-am schimbat si nu am observat (ca se trage de putza ca disperatu) si a mai stat din 6 ore cu pampersu pe el. Si are ca o dunga rosie si sangeranda... ok, nu curge sange.. dar nu arata bine de loc. Cu ce sa il dau??? Nu am decat crema impotriva iritatziei de la Bübchen, cutaden si crema de galbenele??
Imi e rau, cred ca tre sa ma duc cu el la doctor, nu am vazut asa ceva in viatza mea.. si-a crestat pielea rau de tot, arata groaznic.
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
ana_a spune:
bozo, imi pare rau de ce sa intamplat!Of... ma pui pe ganduri!Si al meu se mai apuca de ciucurel si de 3 zile tot uit sa-i tai unghiile!Asta voi face maine la prima ora.Maine du-te la medic!Sa-ti zica el ce sa-i pui acolo!Sa ne spui si noua ce ti-a zis!
Eu am scris un mesaj luuunggg de tot si pe cand sa-i dau enter mi sa luat curentul/...si nu mai scriu altul acum!Revin maine!
Pupici la toata lumea!
noapte buna
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
duculeatza spune:
Salutare Mamici!Noi suntem noi pe aici asa ca nu prea stim cum sa procedam!Am vrea sa ne inscriem si noi in club dar nu stim cum!Eu sunt prea mic si mami e o filoloaga care isi incurca degetele in tastatura!Daca ne poate ajuta cineva...trimite-ti un msj pe forum sau pe mail eli_lupsan@yahoo.com
daany28 spune:
Buna fetelor.
Am revenit si noi dupa o lunga absenta.Am fost plecati in vacanta, apoi o vreme nu a mers netul , iar mai nou nu mai reusesc sa intru din cauza timpului.Am fost si noi la controlul de 7 luni si avem 9,240kg si 76cm. Am inceput sa papam si noi iaurt.
Foloseste cineva iaurtul "campina"? Ce parere aveti? Voi ce iaurt folositi? Dar cerealele Hero?
Cu dintuci nu ne putem lauda ca nu avem, insa cu premergatorul ne place tare, mai ales sa sarim precum vrabiutele in el.
Pupici, Dana si bb Vladut.(9oct)
georgiana.david spune:
Angela, la mine apare pretul mic desi am sters si cache-uri si temporar files, oare de ce? Ma gandeam ca l-am prins pe dumnezeu de picior
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
anne33 spune:
Fetelor,intr-adevar,ma uitai la liniar si pe o parte este in cm si pe cealalta in inci....deci mea culpa,oricum haioasa faza cu masuratu...rad de una singura.
Si deci nu s-a uitat nimeni la pozicile Giulietei mele unde se vede clar ca ne putem laura cu 2 dintisorii.
elyanne spune:
Duculeatza bine ai venit... Da-ne si noua datele voastre ca sa va trecem in listuta... Numele lui bb, data nasterii, ora, greutate, cm, la nastere...
Anne33 recunosc ca nu m-am mai uitat la pozele noi... nu prea am avut cand... Dar uite acum ma uit si fac si modificarea in listuta ...
Sanatate multa lui bb Alex (ionella3003) si sa scapati repede de bubite...
Daany28 eu ii dau mai nou iaurt napolact...
Bozo fugi la dr. si tinem punii sa nu fie nimic grav si sa nu-l doara pe bb.
Eliana si Elena (23.10.2004)