Bebelusi de sept - oct 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
Andreea_si_Doru spune:
Anne33 super iti sunt fetele, sa nu fie de deochi... dar nu vad dintisorii Giulietei... :|
Oricum multa sanatate! .
Bozo - Doamne Ajuta! Sanatate!
Andreea,Doru si Nathalie 29 septembrie 2004
Andreea_si_Doru spune:
Am vazut dintisorii!!! felicitari
Sanatate!
Andreea,Doru si Nathalie 29 septembrie 2004
loreema24 spune:
bozo - du-te la doctor cu el si aper ca nu este nimic grav.
duculeata - bine ati venit!
daany28 - ce maricel este! Si eu care credeam ca numai fata mea e lungana!
ionella33 - macar scapa si el acum de asta! sanatate si rabdare!
Pozici noi
Ramona & Loreema
Pozici
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
ionella3003 spune:
bozo, si alex s-a zgariat , insa n-am dat cu nimic deosebit, doar l-am spalat la locul faptei, de cate ori l-am schimbat (de obicei il sterg cu servetele umede) si a trecut de la sine. Daca tu consideri ca e cazul sa consulti medicul, atunci mai bine cere-i parerea.
noi ne laudam cu o noapte alba din partea mea , pt. ca alex a dormit tare agitat, s-a foit toata noaptea, probabil au inceput sa-l manance bubitele... oricum sunt linistita ca stiu ca a facut acum si gata... o sa scape pt. tot restul vietii de virusul asta nesuferit! Va multumim pt. incurajari si ma rog sa ne dea D-zeu putere la toate sa trecem peste toate problemele cu bine!
Sa avem o zi minunata!!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by anne33
Fetelor,intr-adevar,ma uitai la liniar si pe o parte este in cm si pe cealalta in inci....deci mea culpa,oricum haioasa faza cu masuratu...rad de una singura.Si deci nu s-a uitat nimeni la pozicile Giulietei mele unde se vede clar ca ne putem laura cu 2 dintisorii.
anne, sa-ti traiasca printesele!!! Si sa iasa cat mai usor dintisorii Giuliei, fara probleme! Ma uitam la d-ra ta cea mare, este o frumusete, sa-ti traiasca! Ce diferenta de varsta este intre ele?
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
aissa spune:
Buna dimineata!
Ana_a sa-ti traiasca Stefanul si sa te bucuri de el
Daany28 eu ii dau iaurt Campina cu fructe de vreo saptamana si ii place tare mult. Si cereale Hero, ii dau din cele cu orez, porumb si banane. Cu astea ne-am inteles cel mai bine, ii pun in lapte. Mai nou, adica de ieri am mai luat unele de la Nestle care se fac cu apa pentru a i le da cu fructe.
Bozo, sper sa nu fie nimic rau. Acolo oricum pielea e mult mai subtire si orice zgarietura pare sangeranda pentru ca sunt multe capilare la suprafata pielii.
Roandre, de cand merge Alexia nu mai ai vreme de noi, ai rarit mesajele mult. Daca asta e motivul cred ca o sa fie fericit si al meu barbat cand oi pati si eu asa ca zice ca am acaparat calculatorul...
Ionela, imi pare rau ca a facut si piticul bubite, dar poate e mai bine, macar stii ca ai scapat si gata.
Cat despre dinti....pe noi lasati-ne cu 0 (zero) in continuare. Daca faceti o lista cu tanguieli din cauza dintilor sa ne treceti insa pe primul loc.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
mama lui Licurici spune:
Neata!
Duculeata, bine ati venit tu si bb!
Daany28, eu i-am mai dat iaurt Campina dar mi se pare ca mananca mai cu pofta Danone. Stiu ca e controversata treaba cu ultimul dar ... de la Napolact eu inca nu am gasit. E adevarat ca am cautat doar la mega Image-ul de la mine din cartier.
Geo, poate suni si-i intrebi! Da' nu cred sa-l dea asa ieftin. eu m-am mai uitat si la alte produse si am vazut greseli, care erau corectate e adevarat dar...
Anne33, mai ce-ai mai pus mamicile la treaba cu masuratorile!
Mina, trimite-mi si mie, te rog, reteta de spanac ca poate, poate. Oricum licuriciul meu a fost ieri in greva foamei. N-a vrut nimic la pranz...nimic solid, ca la laptic n-a facut nazuri!
E plictisit rau copilu' asta de mancarea mea! Bine ca nu face si ta'su la fel ca-mi dadeam demisia de la bucatarie!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
frosa spune:
Bozo nu cred ca este f grav, nu te speria, cred ca trebuie sa ai grija sa nu se infecteze. Ia intreaba-l si pe sotu , daca ar pati asa ceva cam cum ar fi ... el stie mai bine ca poseda una .
Si eu i-am mai dat lui micu' cite o coaja de piine si este incintat.
Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003
frosa spune:
Duculeata te asteptam printre noi
Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003
duculeatza spune:
Buna dimineatza!Si mersi de urari.Sa va dau citeva detalii!Eu sunt mamica de 2x.Radu are 4 ani si 7 luni si bb mic Tudor are 8 luni jumate!Am observat ca problemele noastre sunt ale tuturor,adica toti copii racesc fac kk prea mult sau nu fac cit trebuie,fac alergii etc.Daca pot sa va ajut cu sfaturi,la experienta mea matusalemica de mama cu tot dragul!Inca nu va stiu pe toti bbeii si pe toate mamicile ,nu stiu sa folosesc emoticoane nu stiu sa pun poze cu bbeii in album..dar nu ne-am nascut invatatzi!Va pup si sa auzim de bine!