Bebelusi de sept - oct 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza mamici si pitici!
LA MULTI ANI STEFAN!!!! sa cresti mare si frumos

[bRamona-aseara am pus-o si noi in scaunelul de baie..dar tot cam speriata a fost...sper sa se obisnuiasca..ca in cadita tare mult ii place...dar probabil acolo se simte mai in sigurantza..habar nu am ..mai incercam...Am vazut pozele Loreemei...ce incantata e ea la baitza..e o scumpica

Bozo[/b]-eu zic sa nu te sperii prea tare...incearca sa cureti zgarietura acolo mereu sa nu se infecteze si o sa vezi ca trece repede..si Ina s-a zgariat o data ff rau la pasarica si eu m-am speriat tare..mai ales cand am vazut sangele dar am curatat-o si imediat a facut cojitza...

Acum noi avem alta problema...i-au aparut niste bubitze pe piciorush..in zona pampului..tocmai am luat pamp Active Baby..ca nu am mai gasit Total Care nr.4 ..oare or fi de la pamp...sau de la calcura si de la faptul ca nu sta o clipa..pana acum nu am mai patit...i-amtot dat cu Bepanthen dar nu trec..Puiutii vostri au astfel de bubitze??Cum au trecut?
In dimineatza asta am vizionat pozele noi..ca tare ramasesem in urma..mai fetelor...avem copilasi mari si frumosi rau

Am pus si noi pozici noi de la PASTE!!!!!

Pupici,

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata mamici!

La multi ani bebicilor aniversati azi!!!!

Dulculeatza bine ai venit!Sa-ti traiasca baietii!!!!Lasa ca te inveti tu cu toate...si cu emoticoanele, si cu pozele.....acusica devii si tu dependenta DC precum restul!!

Bozo mai bine du-l la medic sa vada cum e ca nu e de joaca intr-un loc asa sensibil....ufffff ca deja au inceput sa faca numai traznai bebicii astia!

Ania am vazut pozele cu Inutza!Ce dulce e....!

Noi iarasi am avut noapte alba....de fapt eu ca bebe papa si in somn....Acum se joaca pe jos cu mouse-ul si roade pe el.....si rade ca un soricel la mine.....Doamne ce-l iubesc!!!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

pentru puiul meu scump si cuminte!!! si va multumim pentru urarile facute!! Si urari de bine si sanatate si pentru RobertCristian si FrancescaElena!!!

duculeatza bine ai venit printre noi, si eu sunt din Bistrita ce bine ca mai e o mamica din Bistrita cu noi!Sa ne spui data nasterii la BB Tudor si eventual cate kg a avut la nastere, catzi dintzisori are

anielas, sa stii ca tocmai acu m-am grabit sa vin pe DC sa va spun ca avem bubitze mici pe bucutze!!!Si noi am schimbat pampersul cu Active baby, ca numai asa am gasit, sa fie de la pampers?Eu am zis ca o fi de la caldurica, am observat ca deja il schimb de 2 X mai mult decat il schimbam in iarna!Face si pipi mai mult si ma gandesc si eu ca de caldura nu-l tin cu pampersul prea mult...am dat si eu cu o alifie cu care il dau de obicei la iritatii si sa vedem ce se intampla....
Acelas fel de bubitze ii apar uneori pe ceafa...Eu deja il tin in casa la tricou, desi nu e foarte cald in casa, da e cald!!!Si am oprit centrala termica!Nu imi vine sa cred!!!

In rest, eu ma grabesc sa mergem la papa, am schimbat programul, papam la 6 lapte pe la 9 bem suculetz concentrat, de una buc kiwi si o portocala, cam 120 ml dupa care nimic pana la 12 cand papam pireul si apoi nani!Fructele cu branzica le-am mutat la ora 16 cand deobicei vrea ceva de papa si eu ii dadeam cate un biscuite.
Revin dupa ce imi fac curat si il adorm pe Stefan!
Numa bine la toata lumea!!!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Intru si eu mai rar pe aici dar va citesc tot timpul. E adevarat ca Alexia imi rapeste tot timpul liber pe care il mai aveam inainte dar nu-i bai.
Stam destul de mult afara, cam 5 ore pe zi si iar nu mai am timp de nimic.
In rest ce sa va zic...eu sunt foarte suparata ca Alexia mea e iar la cura de slabire si nu mai vrea nimic altceva decat lapte. Alaltaieri a stat de la 11 dimineata nemancata pana la 9 seara, timp in care nu a vrut decat 100 ml ceai si putina apa...in rest nimic.
Ieri la fel nu a vrut sa pape...Mai mult de 60, maxim 80 gr piure nu papa iar lapte dupa nu vrea. Ea laptic bea doar dimineata si seara ioar in cursul zilei maxim 100-120 ml. Oricum ajungem si noi la 500 ml lapte pe zi.
Banuiesc ca sunt tot dintii de vina dar sincer e frustrant sa vezi ca nu vrea sa pape mai nimic copilul.
In rest e foarte vioaie iar prostiile sunt la ordinea zilei. Ne mentinem numarul de lovituri pe zi la 2-3 caci altfel nu se poate. Azi de exemplu statea in fund si se juca cu o jucarie si a vazut un scaun de bucatarie langa ea si l-a tras pana a cazut ea pe spate si scaunul peste ea...numai si numai prostii face!
Astazi a reusit performanta sa scoata si un stecher de la telefon din priza...deci mare grija cu prizele desi gaurile libere le acoperisem acum trebuie sa am grija si la cele unde sunt bagate prelungitoare/stechere.

Duculeatza, bine ai venit mamico de 2x!

Ellen, pantofiorii Alexiei i-am luat de la piata Delfinului...de la taraba cum s-ar zice, deci nu sunt cine stie ce!

Ana, multumesc pt raspunsul referitor la laptic...o s-o intreb pe doctora daca e normal sa mai curga ceva si dupa atata timp. Si sa-ti traiasca Maria Sa Stefan!

Ionella3003, sanatate multa lui Alex si poate e mai bine ca a facut boala asta acum.

Bozo, ufff tare nazbatiosi sunt copiii astia! Sper ca este mai bine acum!

Am vazut si eu toate pozele noi...de fiecare data cand ati anuntat ca aveti pozici! Frumosi copii avem!

Si pt ca am mai lipsit de pe aici, am mai pus si eu cateva pozici noi aici .

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Mihaela, ce ii dai sa pape?Poate sa plictisit de mancare si vrea si ea mai diversificat Asa a facut si Stefan.Eu deja ii gatesc mai diversificat, adica accentuez de fiecare data papica pe o sigura leguma, de exemplu fac papica de mazare, papica de spanac, papica de cartofi, pastai...etc, desi pun de fiecare data si celelalte legume dar in proportie mai mica.Si pentru ca gatesc pentru 2 zile fac un fel de mancarica ca de oameni mari doar ca fara codimente.Am pus chiar si frunze de patrunjel si de atunci mananca mult mai bine!Am pus si un pic de bulion, la pastai de exemplu si la mazare, bulion facut de mine binenteles Si nu ii dau aceeasi mancare de doua ori, le combin legumele sa iasa diferit

Am vazut si pozicile!Ce mare sa facut Alexia! De unde ai gasit chestiile alea cu cozoroc?Eu nu am vazut pe aici, sau nu m-am uitat bine?

flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Si eu trebuie sa ma tin dupa Alma toata ziua. Nu sta cuminte deloc, in tarc nu vrea, doar la mine in brate sau pe jos. Daca o pun in scaunul de masa sa pot face ceva , ea crede ca e ora mesei si bate cu pumnul in masuta si urla ca din gura de sarpe ca doar nu sta ea degeaba acolo. Asadar, cel mai mult sta pe paturica pe jos. Dar azi a avut parte de prima lovitura (eu o pazesc tot timpul ca pe bomba atomica, poate de aceea nu patise inca nimic).Doar la toaleta am fost, 2-3 minutele, si am auzit-o plangand foarte tare. Nu mai eu stiu cum m-am incheiat la pantaloni si am ajuns in camera. Ea tinea piciorul de la masa in brate (acolo ajunsese ea de pe patura)si era rosie ca racul de plans. Cred ca piciorul ala de masa i-a blocat ei trecerea spre alta zona a camerei si s-a lovit de el.Acum i-a trecut si rade iar, dar eu nu am uitat inca sperietura trasa.
Mihaela, tare frumoase pozele cu Alexia.
Ana_a, sa-ti traiasca Stefan, sa creasca mare si voinic si sa fie mandria ta si a sotului mereu!A propos de mancare, si eu ii gatesc Almei variat, in fiecare zi altceva ca si noi la fel mancam, aproape niciodata aceeasi mancare de 2 ori.Si acum ii pregatesc mancarica din aceleasi legume si carnita pe care le servim si noi in ziua respectiva, doar fara condimente.
Aissa, si noi suntem "in aceeasi oala" ca voi:adica si la noi sunt maraieli din plin, dureri de gingie, dar dintele nu a iesit inca, desi se vede incredibil de bine sub gingie.Si sus i s-a albit deja gingia. Cred ca o sa le iasa toti deodata
Ma duc sa fac un pic de ordine ca mi-a adormit domnisoara si nu stiu daca mai am sanse dupa ce se trezeste. Pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Anielas super pozicile, e haioasa Inutza in cosulet, si vrem si noi capsunele ca tare bine aratau inflorite deja salivez la ele ma duc sa imi iau din piata pana se coc la tine.

Daniver eu baita ii fac aproape zilnic dar pe cap la 3 zile pt ca are par mult si se usuca mai greu imi este mie teama sa nu racesca la cap, asa ca pana la cap o spal zilnic, iar funduletul de cate ori e necesar .

Naty bravo pt tata nu ii mai spun la al meu ca iar incepe......ar fi vrut si el sa se mandreasca.

Dulceata bine ai venit normal ca vrem sfaturi de mamica cu experienta.

Bozo si Dia mea e belita la ochi asa frumos ca nu stiu cum eu i-am taiat unghiutele insa mai raman colturi si parca e batuta la un ochi.

Nu mai stiu cine intreba de iaurt Campina si eu din asta ii dau mi se pare mai ok decat Danone si ii mai dau si de la Prodlacta sa nu se supere finul meu ca e si el pe acolo si il oftic cu concurenta.

Ce fel de biscuiti dati la bb v-am mai intrebat si tot vorbiti de altceva la masa de pranz ce anume vreau mai concret si eventual treceti-ma si pe mine la retete ca eu sunt la incurcareni orice primesc ca s-a saturat si Diduta mea de pastarnaci si telina.

A si al meu copil a inceput cu nazdravaniile am dat patutul la nivelul de jos ca am gait-o bijuterind la veioza care e evident pe noptiera, statea fii-mea in picioare de navea aer asa dintr-o data catarata asa ca la subsol cu ea. Acum ne privim prin plasa.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Mai ce va invidiez !! Aveti dintisori, mergeti de-a busilea, va ridicati in picioare !! Ce mai ! Bravo voua.

la multi ani, Stefan ! Sa cresti mare si sa fii sanatos ! Lamulti ani tuturor bebelusilor care s-au serbat zilele acestea !

Sa stiti ca eu sunt foarte multumita de Active baby. Imi pare mai subtirei ( eu le spun " varianta de vara " de la Pampers ). Nu am avut nici-un fel de probleme si sper sa fie tot asa.
Alexia are o iritatie la ochisor ( dedesubt, sub genele de jos ), pe langa nasuc si in barbita - adica acolo unde este pielea cea mai sensibila. Nu cred ca este de la mancare ci mai degraba de la faptul ca sta toata ziua cu mainile in gura, se freaca la ochi, etc. Si, se pare, ca oricat de mult i-as spala manutele nu este suficient. Am incercat mai multe creme, dar nu au avut efect. Pana la urma medicul mi-a recomandat Dermovate unguent - destul de dur si vad ca numai dupa o singura aplicare, i-au disparut.

Mai fetelor, eu nu stiu ce sa fac ! Si poate ma sfatuiti voi.
Alexia adoarme seara la ora 11.00. Inainte, pe la ora 06.30 - 07.00 dimineata se trezea sa manance. Acum, de vreo saptamana trebuie sa o trezesc eu pe la 07.00 - 07.30 sa-i dau sa manance si sa se culce la loc pana la 09.30 si mai doarme de vreo 3 ori pe zi. As incerca sa nu o mai trezesc dimineata sa pape, dar asta ar insemna sa-i scot o masa...adica sa-i dau laptele cand se trezeste ( pe la 09.00 ) , pe la 13.00 sa-i dau pireul de legume, pe la 18.00 sa-i dau banana cu branzica si pe la 10.00 ultima masa de lapte. dar oare e bine sa-i scot o masa ? Sau poate ca nu mai trezeste dimineata tocmai pentru ca probabil vrea sa-si scoata singura o masa ??

ce parere aveti ?

pupici !

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ro_cricri/my_photos
cristina si bb Alexia 9 31 Octombrie 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI!!! STEFAN, FRANCESCA ELENA, ROBERT CRISTIAN!

Mergi la inceput

Moss, eu pe al meu il las sa doarma cat vrea dimineatza, daca se trezeste la 6 si bea lapticul, e considerata deja masa de dimineatza apoi eu m-am gandit sa-i scot masa de fructe de la 10 pentru ca ajungem la masa de pranz aproape satui...asa ca pe cand se trezeste bea un pic de suculetz (asta daca mai doarme dupa laptic, si deobicei doarme) si la 12 pireul de legume, (care il manca deobicei la 13) la 13 somn pana la 15 si apoi la 16 fructele, iar pe la 19 masa de cina, dupa baitza laptic si gata.Eu vad ca la al meu functioneaza asa!
Dar nu cred ca ar fi o problema sa-si bea lapticul la ora 9!Cu atat mai bine pentru el ca doarme mai mult(ce dulce e somnul de dimineatza) si poate vrea si el sa-si scoata masa aia de fructe de la 10
flori din gradina mea

Mergi la inceput