Bebelusi de sept - oct 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
georgiana.david spune:
Anuntam si noi 2 dintisori!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
georgiana.david spune:
Era sa uit, ati mai comandat de la bebelusul? Azi ma uitam pe acolo si vad ca Milumil 2 este 310.00 iar la Cora 389, e adevarat?
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
anielas spune:
Neatza dragelor!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!
Nici noi nu avem inca dintzoci, dar dupa cum povestiti voi ca se chinuie puiutii vostri nu le duc dorul..oricum si mie mi-au iesit mai tarziu.
Ati scris fff mult cat timp am lipsit noi..si nu cred ca o sa reusesc sa citesc din urma...
Noi baita facem tot zilnic..apropo deasta..i-am luat si eu Inei scaunel pt cada..si inainte sa plecam in vacanta am pus-o de 2 ori in el..ar nu i-a placut deloc...in cadita ei e tare incantata de apa... Copilasii vostri cum s-au comportat?
De papat tzitzi papam cam de 3-4 ori pe zi..mai ales dimineatza si seara.
Mai nou Ina a invatat sa bata tactul in masa...ii batea Stefu cand i-a dat sa pape..si in scurt timp a inceput si ea....doamne fetelor..asa mult ma uimesc ingerasii nostri...voi nu aveti impresia ca au crescut prea repede..si acum incet sa invete si sa imitece vad in jur..sunt niste scumpici.
Si noi ne laudam ca papam singurica uneori...daca ii dau painica in mana se joaca cu ea..dar mai duce si in guritza..iardaca ii bag eu in guritza si mai ramane ceva pe afara si-o impimge singurica in guritza..e tare scumpa...
Hai ca nu ma mai opresc..as povesti zile intregi despre Ina...sper ca nu v-amplictisit prea tare
Pupici,
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
aissa spune:
Ma si speriasem, cum sa aiba 7 dintisori....
Eu nu am mai incercat sa fac logout si sa ma loghez cu alt user ca randul trecut nu am reusit si am mai deschis si subiect la Anunturi, iar cand am zis ca avem un user comun a spus Marius ca nu e tocmai ok si n-am vrut sa mai fac belele. Asa ca am lasat alte fete sa umble la listuta.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
mama lui Licurici spune:
Din nou o zi super!!!
David a stat afara ieri o gramada: La scos soacra-mea 4 ore dimineata (10.30-14.30), apoi eu 1 ora si ceva si apoi socrul meu inca o ora si ceva. Deci vreo 7 ore!!! Mie mi se pare foarte important sa stea copilu' mult timp afara. Si cred ca i-am cam stresat pe cei din jur cu chestia asta da'....uite ca da rezultate, mi-am atins scopul!
daniver31, mie mi se pare foarte important sa-i fac baita in fiecare seara pentru ca indiferent cat de marait/obosit/suparat ar fi la baita se linisteste imediat si apoi papa si doarme foarte bine. Asa ca nu cred ca am ratat mai mult de 3-4 seri baita de cand s-a nascut ... si asta cand eram plecati pe undeva pe unde nu aveam cum sa-i fac!
Geo o sa ma interesez si eu de laptic de la bebelusul...ar fi super bun pretul! Noi suntem in tranzitie la Milumil 3...sper sa fie pret bun si pentru asta. Spun tranzitie fiindca deocamdata nu-l prea papa daca nu i-l amestec cu Milumil 2!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
mama lui Licurici spune:
Tot eu!
Geo, din pacate pretul de care ziceai tu la laptic nu e chiar asa. M-am uitat si Milumil 2 e la 399 mii lei si Milumil 2 e la 270 ... deci ceva mai mult decat in supre/hipermarket.
Eu am cautat periuta de dinti si nu am gasit (la Helpnet!)... din aia de se pune pe deget! Unde ati mai vazut?!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
frosa spune:
La multe lunisoare Mihai Daniel.
Noi facem baie in fiecare seara cu exceptia zilelor cind nu este apa calda sau venim prea tirziu acasa, sintem in deplasare.
Naty merci de raspuns.
Noi suntem ok, mai nou urmareste catelul prin casa cu premergatorul si se distreaza copios. Noi suntem toti cu picioarele pe sus cind apare.
Avem 2 dinti
Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003
herra spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!
fug, am o gramada de treaba si vreau sa ajung si la coafor, si la oftalmolog, ginecologul mai suporta amanare...
oricum, am coborat din al 9-lea cer...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family, MY SON
poze de la mare
pufymic spune:
Buna mamici!
Noi am avut o noapte acceptabila....se pare ca nu dintii erau de vina...dar nici nu stiu ce altceva nu ne-a lasat sa dormim.....
L-am pus dimineata in patutul lui dupa ce l-am schimbat si m-am intors cu spatele cateva secunde...cand m-am uitat din nou la Alesio era deja in picioare!Nu-mi vine sa cred ce rapid se misca!!!Ma uimeste cat de repede se dezvolta...
Acum doarme.....Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
mina spune:
Salut!
Mai intru si eu pe aici...am lipsit din motive obiective: m-am intors la birou. Si nu oricum, ci cu copilul dupa mine... copil comunitar.....asa ca nu mai am timp nici de unele.
A inceput vizigotu sa zica tata. Dar ce credeti, zice pe o voce suava de ti se inmoaie inima. Pe cand mama, care e drept ca zice mai demult, zice cu voce suparata, adica un fel de Mba-mba-mba-mba... ca omu la nervi. De unde trag concluzia ca mama e dictatoru care il imbraca si-l hraneste (adica un fel de...stativ,cum zicea cineva) iar tata e tinta duiosiei... lasa, ei sa fie sanatosi ca eu geloasa nu mi-s.
Alte progrese: papa biscuitele singurel (singurel el bebele,ca daca-l scap la biscuiti papa si 5-6 unu dupa altu), daca-i dau un fir de ceapa sau de usturoi in mana nu mai am treaba cu el cel putin juma de ora. S-a prins ca rasa umana nu se bucura de imponderabilitate pe planeta asta, asa ca a inceput sa nu prea isi mai dea drumu cand sta in picioare, sau macar are amabilitatea sa cada intai in fund... oricum nu prea il pot lasa nesupravegheat pe jos.
Rasfatul fiului meu a capatat alte valente. Nu vrea in brate, sau pare ca vrea insa daca-l iau nu sta, se suceste de ma omoara. Ceea ce vrea el e atentie, adica sa stea langa mine, langa tati sau cine mai e in preajma si sa se joace, stiind ca suntem permanent atenti la el. Un fel de "eu ma joc in legea mea, tu fii cu ochii pe mine". Tot e bine, ca deja cred ca bate 8 kile, greu de dus in brate.
Altceva ce sa va mai zic,ca am citit cam in diagonala...
Avem deja 3 dinti,pliiiiiiz sa ne treaca si pe noi cineva pe lista.
Nu papam noaptea.
Nu vrea sa bea lichide aproape deloc.
Vorbeste pe limba lui de ma doare capul, cand o incepe sa vorbeasca si pe limba noastra sa te tii stres.
E rau de caldura, de mai am putin si-l scot la pampersu gol afara. Nu vrea sa tina nimic pe cap, de se leaga toate babele de mine ca "te vad tanara, maica, poate nu stii,pune ceva in cap la copil ca face insolatie", asta dupa ce copilu mi-a aruncat pe jos 6-7 palarii....imi vine sa calc babele cu carutul.... da ma abtin ... inca.
Baie facem in fiecare seara,asa cum si oamenii mari fac dush zilnic.
La olita inca nu l-am pus, dar promit ca we ce vine incepem.
Gata, nu mai stiu ce sa va zic.... va pupam si sper sa mai intram curand.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu