Bebelusi de sept - oct 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare,
Noi o sa fim vineri in Ro. si nu stiu daca o sa mai am acces la calculator pina revenim din calatoria noastra .
Timea poate te consoleaza ideea ca nu esti singura care va fi in avion cu bebe atitea ore .
Pentru listuta ,Deanna are numai 2 ,aia de sus inca nu i-au aparut desi gingia e alba de 2 luni .
Ana_a iti zicem si noi La multi ani ,scuze pentru intirzieri.si pupici de la noi .
Imi pare foarte rau ca ai mei nu au internet si nu o sa am de unde sa va citesc ...o sa-mi lipsiti mult
O zi buna la toate .

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

drum bun celor care pleaca la drum lung! Si nu va faceti griji, o sa va descurcati de minune!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!
ehehee...eu am copilas mare acum!Azi a reusit sa pape singurel cu biberonul suc, e prima data cand tine sticluta singurel si mai mult decat atat, cand intamplator ia cazut din manute a luat-o repede si a dus-o la guritza!!! si tot azi i-am dat miez de paine in manutza si a dus bucatica in guritza!Pana acum nu facea alceva decat sa-l stranga intre degete si sa se joace, fara a duce la guritza, el doar casca guritza sa ii de-a mamica lui...Ce sa mai zic....l-am laudat la tati si l-am pupacit de nu stia bietul de el ce am patit....

In rest..azi a mancat ca lupul, se pare ca au trecut mofturile, v-am spus ca a mancat cu pofta grephuit cu banana si la pranz legume cu carnitza de vitel, s-a lins pe boticutz!In schimb, cred ca de maine renuntam la somnicul de dimineatza!De 2 zile imi face aceeasi figura, doarme inainte de pranz o ora si gata!nu mai doarme deloc!Si spre seara e rupt de somn de azi abia am reusit sa-l tin treaz pana la ora 20 sa-i fac baitza si abia dupa sa doarma!Am sa-i schimb si eu nitzel programul, trecem la program de copii mai maricei. Dimineatza pe la 6 laptic, sau cand se trezeste el, apoi bem suculet si papam fructe, inainte de ora 9 si pana la 12 nu mai mananca nimic, la 12 masa de pranz dupa care somnic, si la 18 cina si apoi laptic si gata.Acu sa vedem daca ne si iese....

Cat despre dintisori, noi avem 2, eu inca nu m-am logat ca si mamica de septembrie, nu stiu cum sa fac cu lista, nu as vrea sa stric ceva, oricum, incerc, daca nu reusesc, am sa va rog p voi sa trece-ti dintisorii

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

roandre sa nu radeti de minecaci eu am piciorl mic si port masura 35 la papucsi ....laba piciorului meu are 10pote 11cm,cred cei din casa ca am capiat de masor cu rigla talpile mele si ale mezinei.giulia are talpica de 5 aproape 6 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Drum bun celor care se aventureaza pe distante mari(Timea, Davina)!

Davina unde veniti in tara???

Anne33 ce piciorus micut are pitica ta....!Acum m-ati facut curioasa si o sa-l masor si eu pe al elefantelului meu!

Merg la culcare.....sper sa avem o noapte mai linistita decat ultimele.....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Eu am 23cm la picior si port 36... cum e posibil anne33? :) Eu cred ca te-ai uitat la inch. Ca asa am si eu 10 si fata 5 :)

Andreea,Doru si Nathalie 29 septembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Drum bun celor care pleaca in calatorie si sper ca pitici vostri sa se comporte ca a mea , ca ea tare cuminte e la drum.

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Aissa, am tras cu ochiul in listuta... parca dimineata Alexandra nu avea nici un dinte si acum are 7?O fi scris ea cind nu erai atenta ca sa se laude, si tu nici nu stii
Ionika, uite aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3182&SearchTerms=Montignac niste retete bune ptr cei care vor sa slabeasca. Adica asa se spune, ca tocmai cautam ceva la subiectul asta si m-am gindit ca ti-ar fi si tie de folos.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Am pus cateva poze noi in albumul "poze noi". Deocamdata doar cu fata singura, maine pun si cu noi toti.

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

Aissa, am tras cu ochiul in listuta... parca dimineata Alexandra nu avea nici un dinte si acum are 7?O fi scris ea cind nu erai atenta ca sa se laude, si tu nici nu stii

Recunosc, asta a fost "opera" mea ... Acum am indreptat-o...

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput