Gradinita Alexandra Kids

Hello! Asi vrea sa-mi duc copilul la gradinita Alexandra Kids de pe strada Petre Ispirescu. Cunoaste cineva aceasta gradinita?
Raspunsuri

helbi spune:
Stiu ca gradi e noua, fac engleza, .......parintii care au avut copii acolo si i-ai dat si la scoala tot acolo, desi scoala..ce sa zic: 3 copii cs. 1 , 5 cvopii cs.2, 2 copii cs. 3....ceva de genul asta...........
BIANCA

sirimie spune:
roxxa, ai copilul la gradinita Alexandra Kids? Cum e acolo?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei

Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alsa Revin cu o alta intrebare: poate sa ma ajute cineva cu informatii despre aceasta gradinita? Sau gradinite din sectorul 5. Multumesc. O mamica disperata!! alsa |
Laura

Cugetari gemene,

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

anca_vlad spune:
Vladut are un coleg la gradi care a fost la alexandra kids acum 3 ani la grupa mica, am inteles de la parinti ca nu au fost multumiti.
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

cami2003 spune:
Poti merge sa vizitezi gradinita. Eu am fost si nu mi-a placut. Camerele sunt inalte si intunecoase, au o scara in spiralape care imi era frica si mie sa nu ma impiedic, dar cand alearga copiii, jucariile erau murdare, iar mancarea era de la catering, au paturi supraetajate si nu am incredere. Vezi si tu.

alsa spune:
Cami, multumesc. Din ce mi-ai scris, nu-mi suna a bine. Si eu eram indoita, nu prea imi facea o impresie buna in urma discutiei de la telefon. Dar am zis sa nu am idei preconcepute fara sa o vad. Singurul avantaj pentru mine ar fi ca este foarte aproape de casa, si de aceea am zis sa nu o omit.
Educatoarele cum ti-au parut? Copiii?? Erau veseli? Am inteles ca au o curte maaaare si frumoasa. Asa este?

cami2003 spune:
Eu am prospectat piata in 2006, dar de atunci nu s-a schimbat nimic. A fost saptamana trecuta o cunostinta si a avut aceeasi parere. Eu tot studiind pe forumuri am ajuns la concluzia ca e mai bine sa dau copilul la o gradi de stat si sa ii pun banii la banca. E mai bine sa faca o facultate particulara decat o gradinita particulara. Acea facultate ii va oferi o perspectiva, pe cand gradi particulara il va face sa creada ca toti trebuie sa aiba grija de el. Eu am dat fetita la o gradi de stat. S-a acomodat greu - la grupa mica plangea in fiecare dimineata, dar cand puteam o luam la pranz si era fericita. Gradinitele de stat din sect 5 sunt modernizate si pt 160 - 170 lei cat platesti merita toti banii. Problema este sa gasesti o solutie de la 2 la 3 ani. Poti incerca 1 an la gradi particulara si apoi la stat. Du-te sa vezi si gradinitele de stat, nu te mai gandi numai la cele particulare.

irinush spune:
Cami, te rog frumos, zi-mi si mie care sunt gradinitele de stat din sectorul 5 de care vorbesti tu?
ca eu stiu 2 pe 13 sept care au program doar de 4 ore, mai e cea de la posta puisor, care pe noi ne-a dezamagit total, cea de la intersectia rahova cu sebastian si stiu ca mai e una pe undeva pe la petre ispirescu.
Si eu as vrea ceva aproape de casa (noi stam pe sebastian) si as prefera de stat, pentru ca nu imi convine sa dau atatia bani cat costa o particulara, dar, sincer, consider ca efectiv nu am unde sa imi duc copilul la program prelungit.
Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)