Gradinita Alexandra Kids

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Da, si eu as vrea sa stiu care are program prelungit in sect 5, chiar ma intereseaza.
Nu de alta, dar am vazut ca majoritatea au program pana la 16.00.
In plus, am fost la una dintre ele (floarea soarelui, margeanului, care arata foarte bine), insa nu ne-a bagat nimeni in seama nici cu cadouri in mana :( au 240 copii pe 160 locuri, sunt 40 in grupa mica la o educatoare...mie una mi s-a parut totala lipsa de responsabilitate (sa fim seriosi, cum sa aiba grija o persoana de 40 copii activi???!!).
As da-o la stat, daca as gasi una cu program pana la 18.00 si sa fie mai putini totusi in grupa.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami2003 spune:

Eu am ales sa dau fetita la o gradi aproape de serv pt ca nu puteam sa ajung acasa pana la 17 sa o iau. A fost la Witing,de care am fost destul de multumita. Oricum nu poti sa le ai pe toate. Gradinita Floarea soarelui este peste drum de mine, dar nici nu am incercat sa o inscriu acolo pt ca este f aglomerata. O vecina are copilul pe Crizantemelor. Sunt 25 in grupa si chiar vin toti. La Witing erau 25 inscrisi, dar nu veneau mai mult de 20 niciodata, iar jumatate plecau la pranz. Mancarea era f buna si f curat. Le dadea i n gura la codasi, nu le lua farfuria sa ii lase nemancati. In rest, cum ziceti si voi, dar macar nu am dat pt asta 10 mil. Gradinite de stat in sect 5 (pe care le stiu eu) mai sunt: langa circa 19 de politie si la intersectia Sebastian, unde incepe prel Ferentari. O prietena care a avut copilul la Pestisorul auriu acum l-a dat la Apaca si e mai multumita de activitatea de acolo, dar si de mancare. Acolo este program saptamanal si ea ia copilul la ora 19, pt ca atunci ajunge de la serv acolo. De asemenea, poti sa il lasi la 7, nu ca la alte gradi de la 8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

Multumesc frumos Cami. Deci situatia este exact asa cum stiam si eu, in zona asta oferta la gradinite de stat cu program prelungit este extrem de slaba. Pacat.
Si eu am ales sa il inscriu pe David la gradinita Waldorf din Popa Nan care este departe de casa, dar este langa serviciul sotului, asa ca ... si sper sa nu fiu la fel de dezamagita ca cea din spatele postei puisor. Vom vedea ce va fi.

Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare

Am fost si noi astazi si am cautat o gradinita....ce pot sa va zic e ca am ramas cam dezamagita....am gasit 3 gradi aproape de casa dar cu program scurt.
De Alexandra Kids...am sunat intentionand sa merg sa o vad...dar ma enervat tanti de la tel ca habar nu avea sa ma indrume cum sa ajung la gradi...ba ca nu se aude...n motive.Si am renuntat.
Ma gandeam la gradi din spatele Poste Puisor,,,da ma calmat o doamna zicandu'mi ca acolo se merge numa cu cristale...aur... la dna directoare ca sa iti primeasca copilu

A fost si la gradi Mario....frumusica dar nu mi-a placut ca nu au bucatarie proprie si e si scumpa....

Daca puteti ziceti-mi si mie unde vine Apaca....si cu ce ajung din 13 spt pana acolo.
Se intra greu....??

MULTUMESC

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma un inger deosebit!_
Te rugam Doamne,
vindeca durerea copiilor. Alunga de la ei toata boala
si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor
si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-i pe ei, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu,
cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau
si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra
rugaciune pentru copii bolnavi, stinge-le focul
ce i-a cuprins, inceteaza-le boala, ridica-i din patul
durerii, intru marirea Ta.
Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele,Hristoase
Dumnezeule si Tie marire inaltam
in vecii vecilor.
Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

Andreea, noi l-am inscris pe David in spate la posta puisor anul trecut, fara sa dam nimic altceva decat flori si bomboane la dna directoare, dar ... caci exista un mare dar ... peste 2 luni l-am retras (si alti 2 copii pe care ii stiu eu au fost retrasi cam tot atunci). Noi nu am fost deloc multumiti, dna educatoare era foaaaaaaaaarte sictirita cam tot timpul, vorbea mereu la telefon, cand o intrebam ce a facut copilul toata ziua dadea din umeri si zicea ca bine, de fapt acelasi raspuns il dadea la orice o intrebam si tipa tot timpul la copii, lucru care mie personal mi se pare inacceptabil, cu atat mai mult cu cat era vorba si de grupa mica. Avea preferatii ei, in functie probabil de meseriile parintilor (pe bune, nu bat campii!) Ma rog, pe scurt, era o mare indiferenta fata de copii, asta e parerea mea pur subiectiva, adaugata la faptul ca David nici nu voia sa auda de gradinita, desi la inceput era doritor sa mearga.
A! ca uitam: mie mi se plangea tot timpul dna educatoare ca al meu copil vorbeste mereu! Am intrebat-o si eu: pai nu asa e normal?
Si intr-o zi mi-a pedepsit copilul, care intr-adevar, nu se comportase tocmai ok, ducandu-l la o alta grupa unde au ras copiii de el! Asta mi-a povestit chiar David, cu ochii in lacrimi, a doua zi, in drum spre gradinita, incercand sa ma convinga sa nu il mai duc acolo.
Asta a fost experienta noastra, au mai fost si alte mici amanunte, per total nu am fost multumita, asa ca l-am retras, preferand sa il tin acasa si sa ma ocup eu de el, chiar daca mi-e mult mai greu asa, avand-o si pe cea mica. Din punctul nostru de vedere, a fost cea mai buna decizie.

Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)

Mergi la inceput

Gradi Apaca este imediat inainte de policlinica DORIS pe Bd Iuliu Maniu, cam unde este statia de autobuz de la intrarea in Politehnica. Daca mergi cu 139 faci 5 - max 10 min de la peco Agip (intersectia Calea 13 Sept cu Antiaeriana) cobori la Facultatea de electronica (intersectia V Milea cu Iuliu Maniu) mergi spre Cora si dupa ce treci de magazinele de la Apaca, fast food ... este o curte si gradinita este mai in spate. Apoi urmeaza Doris. Acolo chiar ii scot pe copii in curte si au cabinet medical unde ii tin pe copiii carora le este rau sau sunt bolnavi. Nu ca i-ar primi bolnavi, dar daca fac febra sau le este rau ii tin acolo cu asistenta. Este bine sa duceti copiii la gradinite cu asistenta, lucru care la gradinitele particulare lipseste cu desavarsire. Asistenta stabileste si meniul si tine cont de copiii cu alergii sau care nu mananca anumite mancaruri si pentru ei se pregateste altceva. Tot ea le administreaza si medicamentele cand au de facut tratamente.

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

Salutare

Am fost si noi astazi si am cautat o gradinita....ce pot sa va zic e ca am ramas cam dezamagita....am gasit 3 gradi aproape de casa dar cu program scurt.
De Alexandra Kids...am sunat intentionand sa merg sa o vad...dar ma enervat tanti de la tel ca habar nu avea sa ma indrume cum sa ajung la gradi...ba ca nu se aude...n motive.Si am renuntat.
Ma gandeam la gradi din spatele Poste Puisor,,,da ma calmat o doamna zicandu'mi ca acolo se merge numa cu cristale...aur... la dna directoare ca sa iti primeasca copilu

A fost si la gradi Mario....frumusica dar nu mi-a placut ca nu au bucatarie proprie si e si scumpa....

Daca puteti ziceti-mi si mie unde vine Apaca....si cu ce ajung din 13 spt pana acolo.
Se intra greu....??

MULTUMESC

Andreea, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma un inger deosebit!_
Te rugam Doamne,
si Dumnezeului nostru.
in vecii vecilor.
Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Cami multumesc....am fost si eu astazi sa ma conving si mi sa aruncat o foaie in fatac cele necesare pt inscriere...am ramas total dezamagita de comportament.
Erau copi afara cu "doamna" ..saracii erau ca la armata si mai tipau la ei ca nu stau drepti

Tu la ce gradi ai copilul acum?

, mamica lui Bibi cel poznas

Te rugam Doamne,
si Dumnezeului nostru.
in vecii vecilor.
Amin.

Mergi la inceput

V-am zis, eu am avut fetita la Witing, strada cum cobori de la gara de nord spre spitalul Witing. Era langa serv meu. Din fericire am scapat anul acesta si am inscris-o la scoala. Urmaresc subiectul pt ca am un baietel si va trebui sa il dau si pe el la gradinita. Inca mai am pana atunci, dar dupa cum vad nu se schimba nimic in domeniu. Mult curaj ca timpul trece repede.

Mergi la inceput