Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 30
Raspunsuri - Pagina 9
utocatalina spune:
Lauricipani in ce zi esti...ca vad ca tu te apropi de ovulatie, scumpa!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
Alexia27 spune:
Salutare fetele. Terminai si cu seminaru asta, de data asta am fost cam cu capu in nori, au vazut si fetele si terapeutele mi-au zis sa nu mai ma stresez asa, sa o iau mai usor ca o sa fie bine.
Acum alta: voi ati auzit una ca asta, ca io am cazut din picioare cand mi s-a spus: cica nu ai ovulatie daca temperatura nu creste peste 37 C in faza luteala. Peste 37! Pai eu am avut asa doar cand am avut febra!
Stie cineva ceva de Prof DR Pelinaru? M-am programat la el la Babes pt monitorizare.
In rest, azi abia am tinut ochii deschisi, cand am ajzns de la seminar am cazut ca lemnu si am dormit 2 ore!
Mishulina, tu esti fata curajoasa si nu am indoieli ref la operatia de maine. Oricum iti tin pumnii! Bafta!
utocatalina spune:
Alexia nu-i adevarata faza cu n-ai ovulatie daca temp. nu creste peste 37....uite-te la mine....luna asta la ovulatie temp. a crescut de la 36.6 la 36.8...la fel si la Tania-z ca ma uitam pe graficul ei...pe urma temp. a urcat treptat si s-a mentinut pe la 37 sau 37.1...dar asta este cu totul alceva
....
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
motzunica spune:
fetelor,
In sfirsit mi-am luat inima in dinti si am reusit sa va scriu.Vreau sa va multumesc pentru tot ce-am invatat de la voi de aproape un an.
Citeva cuvinte despre mine:sint nascuta in 1970 si din 1999 tot incerc sa fac un
, luna asta m-am programat pentru laparoscopie la dr.T si as avea nevoie de informatii privind"protocolul". Fetele care ati facut laparoscopia cu dr.T imi puteti trimite un PM?
Cata,
am avut niste emotii pentru tine de parca eu urma sa fac testul, iti doresc un
frumos si sanatos.
Luna asta nu mi-am luat TB,dar am avut mucusul albus in ziua 10 iar in z.12 am fost la echo si aveam un endometru de 9,7mm dar nici un folicul, credeti ca e posibil sa se fi spart sau n-am avut deloc?UM a fost pe 18.04.05.Am prestat in z.10,12,15 iar din z.16 am luat utrogestan 2 vaginal seara.CM este de 28-29 zile,ieri mi-am facut un test dr.Sigur si a fost negativ.
Ce ma intriga e faptul ca:
1)ma dor sinii foarte rau inca din z.15 si de obicei ma dureau abia cu 5-6 zile inaintea CM
2)anul trecut cind am luat duphaston nu m-au durut deloc.
A mai patit careva asa?
Fetele imi cer scuze ca m-am lungit atit,sper ca nu v-am plictisit.

si luna asta sa aveti toate 2 liniute.
maraki spune:
Alexia si eu tot asa am avut mucus creamy si asta a fost primul semn ca am ramas gravi. Daca se mentine este de bine
Iti tin pumnii sa fie cu okishori
Mishulina bafta maine la laparo
Te asteptam cu vesti bune
4+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
lauricipani spune:
Cata, ti-am mai spus pui ca nu stiu din cauza ca in data de 2 mai a inceput sa curga maro dar eu am fost pe Utrogestan. Abea pe 4 spre 5 mai a inceput putzin, dar f putin rosu si am oprit Utrogestanul pe data de 5. In 6 mai a inceput mult rosu. Mai mult nu stiu nici eu...o sa prestez zilele astea la norok.
Intrebasem eu despre parerea voastra in ce zi sunt dar tu erai in stres cu testele. Draga de tine
!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
danangie spune:
MISHULINA scuze pentru ca am inteles gresit.Citisem ca e a 5-a oara si am crezut ca e a 5-a laparo.Mia culpa!
Abia astept sa-mi spui cum a fost.
UTOCATALINA iti multumesc de incurajari.Sper si eu ca va trece perioada asta.Probabil oboseala din cauza mutarii isi spune cuvantul.Dar mai devreme sau mai tarziu imi revin eu.Problema e ca eu cu al meu am avut ture atat de incurcate incat nu am reusit sa prestam ca niciodata nu reuseam sa fim acasa impreuna.De exemplu,ieri lui a fost de garda.Eu de dupa-amiaza.Azi eu de dupa-amiaza si el din nou de noapte.Maine eu de dupa-amiaza,el se intoarce din tura de noapte.Nu avem niciodata timp.Si nu mai reusesc sa o fac la comanda.Am zis ca daca va fi sa prestam o vom face doar din placere.Fara stres.Cam atat.Sper ca nu te-am plicitsit.
IEPURILA ce mai faci?Tu in a cata zi esti?Eu azi sunt in ziua a 12-a zi.Ce zici daca ma duc in ziua a 14-a la un eco e prea tarziu?Stii ce ma chinue pe mine?E posibil sa ovulezi in ziua a 7-a?Am avut dureri foarte mari pe ovarul stang(cel bun) in ziua a 6-a.Iar in ziua a 7-a am avut putin mucus albus de ou.De atunci sunt uscata tare,.Nici un fel de mucus.
FLORININI iubita ce mai faci?Cum decurg lucrurile?Cat ma bucur pentru tine ca ai reusit sa ramai.Sper ca in curand sa raman si eu graviduta....sincer sunt asa de obosita....Te pup si sa ne "auzim" cu bine.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Florinini spune:
Misulica,
Fi barbata ca o sa fie bine. Stai relaxata si gandeste pozitiv si spera sa fie bine, fetele tale dragi sunt alaturi de tine, chiar daca nu pot fi acolo sa te tina de piciorus, cu siguranta ca se gandesc la tina cu toata dragostea. Roaga-l tu pe Doamne Doamne sa aiba grija de tine si o sa vezi ca o sa iasa cu rezultat bun sau cel putin cu sanse sigure de "remediere sau remaiere a defectelor". Te pupic si te imbratisez calduros.
Laurici,
Sper sa ai mai mult noroc luna asta, mai ales ca se pare ca nu te stresezi, mult relax si sa vezi ca se prinde bebelica. Uite Cata, de teama laparoscopiei a ramas greuta...
Eu stau si ma tot intreb cateodata daca sunt sau nu gravi(desi testele mi-s pozitive), cateodata am simptome, iar cateodata zici ca nu am nimic, ma simt usoara si plina de energie ca si cand as fi dupa cm. Spre ex. astazi nada dureri de burta sau spate, nada sani durerosi, in schimb ieri toata ziua m-am simtit ca un balon umflat peste tot(sani, burta) si am avut un somn de am adormit cu capul pe masa(ca nu puteam sa merg sa ma culc, eram la job). Mai stiti pe cineva in halul asta de"manifestare" Cata, tu cum te simti, ce simptome ai?
Pupici
Florinini
Florinini spune:
Danangie,,
Multumesc de intrebare, sunt destul de bine, deocamdata sunt in per. de asteptare inainte de a merge la medic. Am programare pe 2 iunie sunt tare curioasa cum este, sper ca totul sa fie bine.
Tu sper sa-ti revi cat mai curand si sa ai noroc sa ramai cine stie poate si luna asta daca faci un pic de efort, ca uite se apropie ziua 14, parca ziceai ca esti in ziua 12. Sa sti ca eu am prestat cu 3 zile inainte de ovulatie si cu o zi dupa ce fertility mi-a aratat ca am ovulat, si uite ca se pare ca ceva s-a prins. Acum nu ramane decat sa vad cat de bine s-a facut treaba si cat de bine s-a fixat mititelul.
Te pupic si nu-ti pierde speranta
Florinini