Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 30
Raspunsuri - Pagina 8
lauricipani spune:
Cata, mi se pare mie ca tu ai gura aurita!!! Sper sa fie asa! Va las putzin ca ma duc sa beau o cafelutza cu sotzul....mi-a facut un a super, cu mult caimac cum imi place mie muuuult, d'aia Greceasca!
Tu tot singura , fara sotz? Cand vine? N-a facut inca pp pe el de fericire?
pup si lipsesc putzin sa savurez cafelutza!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
MirelaV spune:
hello la voi fete frumoase si burtici!
vroiam si eu sa intreb..cum unele dintre voi stiti..cata, pe tine te-am mai intrebat...am facut pregnyl-ul ieri si aseara am prestat..dar eu inca nu am nici un simptom cum ca ar fi fost ovulatia. poate-s eu cu capul..si astept cine stie ce..trebuie sa ajung la T maine sau marti sa vedem faimosul meu folicul care cu 24 h inainte de pregnyl era de 22 si endometru 10,7. T a zis.."foarte bine"! stiu ca se presteaza aprox dupa 12 h dupa intepatura. voi ce ati simtit dupa pregnyl?
MirelaV
pupicei pe burticei
Mishulina spune:
Lauricipani,multumesc pentru imbarbatari si tonusul optimist pe care l-ai indus in dimineata asta,si eu ma rog sa fie bine ca nu de interventie mi-e frica mie ci de rezultatul ei! Adica o fi laparo o operatie usoara,dar nu cand e a 5-a(tu n-ai de unde sa sti)si cel mai greu de suportat acum e tensiunea de dinainte si gandul la anestezia generala (ultima data am suporta-o greu,organismul meu a raspuns foarte aiurea la trezire!).Si zici ca nu sunt restrictii de ordin alimentar dupa...Tu cu cine ai facut-o?
Mironica
ce m-as face fara tine! Cat ma bucur ca ma tii de vorba!Cum sa te las sa bati atata cale doar ca am eu o dereglare la "glanda" raspunzatoare cu "curajul in caz de taiere"....
Las'ca trece,vorba ta, si de-abia astept sa va vad din nou cand ma intorc...
Si nu mi-ai tamas datoare,stiam ca asti nascuta de Sf.Gabriel si Mihail
(mama e pe 7.11) ,iar eu pe 28.10.1975 (intr-o marti,evident!
)
Ina
danangie spune:
MISHULINA 
scumpa mult noroc maine.Vezi...de anestesia generala imi este mie frica.Inca nu m-am decis cand sa fac laparo.Am sa ma rog sa fie bine pentru tine si te admir ca ai atatea laparo la activ...In ultimele zile nu prea am intrat pentru ca sunt cam jos de moral si nu vreau sa molipsesc si sa indispun.Eu azi sunt in ziua a 12-a si nu am nici o prestare la activ.Trecem printr-o perioada cam naspa....Ciao,pupic
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Mishulina spune:
Danangie iubita,cat ma bucur ca mai aud si de tine!Multumesc ptr pumnii stransi dar e prima laparo,celelalte operatii au fost mult mai nasoale! (as fi vrut eu sa fie tot laparo,m-ar fi scutit de multa suferinta,dar acum 12 ani nu era asa de bine pusa la punct tehnica asta si nici asa de raspandita!)
Ina
utocatalina spune:
Danangie iti tin pumnii sa treci peste perioada mai naspa...cit priveste laparo...imprumuta din curajul lui Mishu care maine o va face! Sa gasim in noi puterea si rezerve sa facem tot pentru un bebica! Succes!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
iepurila spune:
Mishulina, iti tin pumnii stransi, stransi. Am sa ma rog la Doamne Doamne ca totul sa fie bine si sa vii cu planul de bataie pt bebe. O sa-mi fie tare dor de tine pana te intorci, dar te astept cu vestile bune.
Fetelor va pup pe toate.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
lauricipani spune:
Mishu, sorry ca raspund greu dar dupa cafeaua minunata a sotzului ne-am gandit noi sa facem si nishte d'alea d'alea![]()
![]()
iar dupa dushul lui (ca io nu...normal) tzop in oras la masa....yam,yam! A fost bun!
Sincer imi pare rau sa aud ca esti la a 5 a laparoscopie. Nu mai intreb de ce ca n-are rost, sper ca de data asta sa fie bine si acum tin pumnii mai stransi de 100 de ori. Sa dea Domnul sa fie bine!!!
Io laparo am facut cu Marinescu la Giulesti. Super profesionist. Nu stiu cum a fost cu alte fete dar mie dupa 12 ani de chinuri mi-a rezolvat trompele. Si asa cum spuneam sunt ambele perfecte. Toti medicii care m-au vazut dupa operatie mi-au spus ca nu se poate sa fi reusit operatia, inclusiv Ancar care s-a uitat la HSG mea si a crezut ca-l ia damblaua. Nu-i venea sa creada ca este posibil.
Acum sa nu cumva sa incepi sa te stresezi cu ce va fi la operatie ca

. O sa fie totul OK!!!
PUP MULT

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
utocatalina spune:
Lauricipani scumpa
...Mishu este la prima si sper eu singura laparo...ea mai are alte 4 operatii la activ, dar nu laparo...face laparo luni cu Tutuntaru...si eu sper sa fie totul bine si sa o gaseasca ok! Pupici...si zici ca a-ti prestat, immm?![]()
![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
lauricipani spune:
Cata, ie normal sa o patzesc![]()
![]()
, intai m-a luat prin invaluire cu o cafelutza suuuuper in care a pus si un pic de cardamon
si...m-a atacat misheleshte. L-am facut sa creada ca m-a cucerit cu toate ca si io...cam ma manca undeva! Am uitat sa-ti spun ca azi am dat si de mucus "albus de ou" asa cum nu am mai avut de multe luni, in perioada cand nu luam Closty.
Ref. la Mishu, sorry, io asa am intzeles. Acum este f clar! Sper sa fie bine.

-Theodore Roosevelt
laurici