Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 30
Raspunsuri - Pagina 7
Mishulina spune:
Da Cata,maine e "ziua Z" si m-au lasat puterile tocmai acum,cand aveam mai multa nevoie....Nu sunt deloc mandra de mine...
Ina
lauricipani spune:
Buna dimineata tuturor fetelor frumoase!!!!
CATA, TE FELICIT DIN TOT SUFLETUL !!!

Acum sa ai grija de buticutz mai ceva ca de ochii din cap.
Felicitari TUTROR GRAVIDUTZELOR.
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
utocatalina spune:
Mishu fi barbata
...o sa treaca si asta si dupa aia operatiunea bebe va reveni...o sa ma gindesc la tine maine...si o sa ma rog sa iesi beton dupa operatie! Fi cuminte si curajoasa cum te stiu!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
lauricipani spune:
Mishu, nu stiu ce operatie faci ca io sunt cam aeriana zilele astea![]()
![]()
dar ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine. Sa ai credinta si totul va fi OK!!!
Succes!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
utocatalina spune:
Lauricipani
l-am sunat pe T si acum iau utrogestan 4/zi intravaginal pina in sap. 5 si 3 zile, acid folic si Magne B6...cind ma duc la prima eco...Mercic mult de urari
si sper sa ai si tu in burtica cit mai repede bebelina pe care ti-o doresti cu atita ardoare!
Cafeluta
4 +
utocatalina spune:
Lauricipani ...Mishu face maine laparoscopie cu T!
Cafeluta
4 +
Mirona spune:
Mishulina mama, tocmai acum? Hai ca sunt si eu pe aici, sa te sustin.
Pacat ca am un nou proiect pe rol ca m-as fi pus pe tren - 7 ore pan' la Buc.
Hai ca trece si asta, nu tre sa-ti pierzi speranta. Ne vom gandi la tine, tu la noi si sa vezi ce bine va fi cand te intorci ...
Hai capu' sus si mai scrie-ne ... asa mai uiti.
Te
.
P.S. am ramas datoare la tine -> 8.11.1974 Tu?
Miro
lauricipani spune:
Cata, multzumesc multde urare...mie mi-a aparut un zambet in coltul gurii pentru ca luna asta si eu nu prea am sperante. Nu stiu exact in a cata zi sunt si nu stiu cand va fi ovulatia. Nu pot nici sa ma monitorizez pentru ca maine iar plec o saptamana la R. Valcea cu d'ale serviciului si cand ma intorc plec in Grecia cateva zile. Deci, luna asta va fi cam pe ne ve.
Poate luna viitoare, cine stie...io oricum TOT O SA O FAC!
Pana una alta, ai mare grija de tine si sper sa faci un BB mai frumos chiar si decat tine!!!
-Theodore Roosevelt
laurici
utocatalina spune:
Lauricipani chiar daca vei fi pe drumuri, bebe poate vrea sa se prinda in tari straine
...asa ca tu oricum presteaza nedirijat
.. cine stie de unde sare
? Mercic pentru ajutor...si ai avut dreptate cu utregestanul...imediat mi-a zis T sa-l iau! Esti foarte
!![]()
Cafeluta
4 +
lauricipani spune:
Mishu, laparoscopia este super usoara. Io m-am operat Sambata seara la ora 11 si Duminica la pranz mancam acasa. Imi facuse sotzul o supitza de pui supppper buna.
Of cors ca rezultatul este important si eu sper ca al tau sa fie super. Al meu a fost catastrofal, nu a putut sa desfunde nimik si m-a tinut 2 h pe masa. Io insa mi-am luat inima in dinti si m-am prezentat intr-o luna la operatia de reimplantare tubara bilaterala care a reusit pe deplin si ambele trompe sunt super bune si functionale. Io cred ca la mine este o problema cu endometrul ca nu se implanteaza bine.
Hai ca ti-am dat curaj....O SA VEZI CA TOTUL O SA IASA BINE!
-Theodore Roosevelt
laurici