Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 30

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna seara la tot de "sustinatori":Iepurila,Cata,Alexia,Mironica,Catalina,Lauricipani,Danangie,Florinini,Maraki sunteti tare dragute si multumesc pentru sprijin ! Acum chiar ca nu voi fi singura acolo,printre straini...
Eu tocmai mi-am terminat de facut "bocceluta" pentru spital si am intrat sa va spun "Noapte Buna!" si ca vorbim cand ma intorc,va povestesc tot!(sper sa fie de bine...)

Motzunica,bine ai venit si sper sa te "expediem" cat mai repede la ,cu conditia sa ne iei si pe noi...Pana atunci sunt convinsa ca vei primi informatii din cele mai utile de la fetele de aici...Iti trimit un si un PM
Noapte buna si sper sa ne revedem cu bine!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor....iata ca am ajuns la 4 sap. si 3 zile...Lauricipani imi aduc aminte ce ai zis cu zilele cu pete de singe si dupa aia mai abundent si cum aveai tu folicul pare de 13 mm in a5-a sau 6-a zi de cm...adevarul este ca nu am stiu cum sa-ti socotesc ciclu si speram sa ma lamuresti tu...pupici si succes sa se lase prestatul cu ochisori!Motzunica bine ai venit si sedere cit mai scurta...multam fain de urari...parerea mea este ca ai ovulat in ziua 11...si cum ai prestat in ziua 10 si 12 ai prins momentul sigur...Danangie sper ca turele voastre sa coincida si sa puteti presta cind trebuie si vreti...saracul meu sot ce l-am mai fugarit sa prestam la comanda si a naibii treaba exact cind aveam noi chef eram in perioada nefertila...Florinini de vineri de cind mi-am luat rezultatul la B-HCG si eu parca nu mai am simptome tot timpul...adica ma dor sinii daca strin sfircurile, dara parca nu-i mai simt asa tensionati...nu mai am caldura aia pe piept...de mincat manic si nu prea....nu am pofte sau greturi...mai chioraie burtica dar parca nu ma doare ca la cm...in rest nimic...sunt calma...o fi de la Magne B6? Tu iei ceva pastile...eu iau utrogestan, acid folic si Magne B6..Sa inteleg ca Maraki ajunge prima la eco pe 17 mai, apoi eu pe 25 si tu pe 2 iunie..sa dea Domnul sa fie bine!Mishu scumpa o sa ma gindesc la tine azi...sa fie bine si te astept cu vesti bune! O zi faina tuturor fetelor!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

toate fetele care sunt in perioada de numaratoare inversa si va doresc din tot sufletul sa fie cu .
Mishulina..iti tin pumnii pentru laparo.O sa fie bine zic eu.
Gravidetuzelor...sa aveti mare mare grija de voi si de bebicul vostru...Sanatate multa!
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Un DOAMNE AJUTA ! mare pentru curajoasa de Mishu.
Pumnii stransi azi si sa ni se intoarca cu bine.

Ale mama, tu nu mai spui nimic? Ce vesti mai ai? Ai gasit vre-o explicatie? Sorry ... nu vreau sa te supar.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna dimineata frumoasele mele
Cata, multumesc de precizare apropo de temperatura. Mai ma gandesc la o chestie: poate obstetriciana aia se gandea la temp vaginala, ori eu o iau oral...
Maraki, Doamne ajuta!
Fetele sa va mai spun una: azi noapte (adica dimineata, pe la 5,30), visam eu frumos de tot ca aveam doua fetite (gemene dar nu identice)si cineva voia sa ma convinga sa mergem undeva, iar eu, ca o mama constiincioasa zic: Bine, mergem, dar fetele nu fumeaza! Faza e ca am spus-o in engleza si cu voce tare de m-am trezit si eu! Al meu a zis ca daca tot m-am trezit, sa si noi, dar fac eu la el tot cu ochii inchisi: nu, lasa-ma sa dorm ca altfel nu mai pot sa-mi iau temperatura!
Of course, ca după ce mi-am luat-o.... eeee...alta poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alexia buna faza cu temp. si ...eu si acum imi iau temp...in virtutea obisnuitei...am zis sa le iau pina vineri si apoi stop...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Buna dimineata!
Mi-am propus sa nu va scriu decit in momentul in care testul va fi pozitiv dar...se incapatineaza sa ramina clar negativ desi...
azi e ziua 29 (la un ciclu de 25-26 zile), a 18 zi de la ovulatie, temperatura dimineata 37/3, dureri si tensiune in sini.
Acum ce draq mai este, m-am saturat de 4 ani, cind sa ma bucur...cad ca din pod si greu imi revin.
Ce parere aveti voi? Chiar un test clar negativ? Inca iau utrogestan si nu stiu ce sa fac, doc. T a spus sa nu-l intrerup pina la venirea ciclului si eu nu am nici un fel de simptome de ciclu, ba dimpotriva, saptamina trecuta am dormit in fiecare zi dupa amiaza(desi nu sunt o somnoroasa) cite 4, 5 ore si culmea ma trezeam si peste doua ore ma culcam la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Cristinuca, te pup, ce mai faci, ma bucur sa te vad vesela si cu pofta de facut treba serioasa luna asta. Nu te stresa si fi cat poti tu de happy. OK?

Si de la mine ptr. Misulica, inca doi pumni stransi si degetele incrucisate asa ca sa fie cu mai mult noroc si bafta.

Cata,
Si eu sut aiurea cu pofta de mancare, mai mult nu mananc, dar astazi am dormit un pic de amiaza si cand m-am trezit am avut o pofta, adica o foame in mine si ce crezi ca am mancat:paine prajita cu maioneza, auzi tu la mine ce pofta, si sa-ti spun ca a fost tareeeee buna si mi-a trecut de foame. Si e asa de bine cand ti-e foame!!!! In schimb beau tot felul de sucuri, de mere, rosii, proteine si soy milk, cica nu ingrasa, desi nu are nici un gust. Fac pipi foarte des si atunci cand ma trece trebuie sa ma duc acolo la baie fara intarziere ca altfel o pun. Sanii sunt foaete putin tensionati, foarte putine dureri ca la CM, din cand in cand intepaturi ici colo, nu am nici o greata si nici pofte. Sotul ma tot intreba ce sa-mi cumpere si eu nu stiu ce as manca, trebuie sa astept sa-mi vina o pofta ca sa pot sa-i spun ce as prefere sa mananc.
Doamne ajuta sa fie bine la toate fetele sa vedem cat mai multe gravi pe aici.

Pupici
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fetele,
Intai detoate sa urez si eu bun venit lui Motzunica si sedere scurta la aspirante.
Apoi sa pup gravidutele si punctuletele lor si sa le rog sa nu plece de tot de la noi.
Danangie, sarumana de intrebare, eu ziua 18 si parca nu trece mai repede sa ma pot duce la histeroscopie, ca incertitudinea asta ma ucide cu zile.
In rest nimic nou sub soare, doar ca ma gandesc si tin pumnii stransi, ca voi toate, lui Mishulica. Fetelor de ce am retinut eu ca azi se interneaza si de-abia maine face laparo? As vrea tare mult sa fiu sigura de asta.
Sa revin la Danangie Nu mai stiu care e durata ciclului tau, dar daca te incadrezi in 28-30 zile, eu zic ca ziua 14 e buna de eco. Poti fi foarte aproape de ovulatie si cu un folicul baban care se va vedea. Acu nu inteleg de ce iti pui intrebarea cu ovulatul in ziua 7.
Ale, scumpica de tine, stiu ca esti undeva aproape de noi. Hai da-ne un semn.
Va pup pe toate, fara a va nominaliza ca sa nu uit vreuna, desi la cat de apropiate imi sunteti nu cred ca s-ar intampla asta (sa va uit).

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Am aparut si eu ..azi ceva mai tarziu ca m-am luat cu treaba de dimineatza si acum mai suflu un piculetz.Cata te mai felicit inca o data,sa fie bine pana la capat sa ai parte de un bebe sanatos!Meritai din plin acest dar si uite cum a venit el pe neasteptate.
Mishulina un pupic si pumnii stransi sa decurga totul bine la operatie si sa auzim numai de bine!
Eu am avut un weekend foarte frumos,am iesit pe la Balea,a fost chiar fain.Pacat ca a trecut asa repde si acum sunt iar la scarbici cu treaba pe cap.
Azi o sa merg la eco la 18,tineti-mi pumnii please sa fie totul ok cu bebe al meu.Totdeauna cand merg la control am emotii si imi pun o mie de intrebari,oare cum o fi?S=o fi dezvoltat bine?
Va pup pe toate si pe rand sa ne intalnim la povesti la gravidutze!

Mergi la inceput