Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 30

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Alexia,nu esti pisaloaga,e atat de normal ce simti tu acum...Imi aduc aminte ca asa stari descria si Tania la un moment dat...Zicea ca se simte fericita fara sa stie exact de ce...As da orice sa ma simt si eu asa dar eu nu am reusit pana acum sa fiu decat "insarcinata la cap",adica am avut simptome dar nu si 2 liniute!
Pote acum dupa luna asta....Doamne,de ar trece odata!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...azi este ziua 30...a16-a de DPO...gata cu ziua de azi am depasit cea mai lunga DPO a mea care era de 15 zile...am zis sa mai imi iau o sapt. temp. de curiozitate...este 37.1...adica tot sus...si este a2-a zi de utrogestan...voi ce faceti? Ia sa vad care va fi urmatoarea graviduta!Va pup pe toate si va tin pumnii sus!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Bineeee Cata ! Asa temperaturi vreau si eu. Cata, sa stii ca ma inspiri. poate, poate...
Nu stiu ce-i cu mine, in ultima vreme nu mai pot sa-mi iau temperatura la ora 7, ca de obicei. Ma scol pe la 4,30 sau 5,30 si nu mai pot sa dorm ca lumea. Asa ca pana la urma tot invazia rosie ma va lamuri. Cata, mai arunci o orivire la graficul meu? E normal sa scada temp in trifazic (azi nu stiu daca e 36,6 sau 36,5 )

Mishulina , esti o bomboana. Dupa ce m-am trezit azi foarte pesimista sa fara nici un simptom (afara de mijloc), mi-ai dat sperante. Si e abia ziua 9 DPO

fetele si o tai la seminar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Fetelor, ajutor! O sa ma urc pe pereti daca mai continui asa!!!...
Cata, in primul rand tie muuuuulte FELICITARI, sarcina usoara si bebe...roscatzel !!! Ma bucur din suflet pentru tine!! Ti-ai dorit mult prea mult un bebe mic si uite ca a venit!! BRAVO!!!

Acum...ajutor!!! S va spun cum e la mine: UM 24 aprilie; teoretic ovulatie pe 8 mai, practic pe 10, 11 sau 12 mai...Prestat pe 11...Vineri-13 mai-mucusul meu eggwhite a inceput sa se coloreze maro...ieri 14 mai, 3-4 picaturi maro inchis (de m-am crucit! am zis ca vine CM)...Nimic altceva...ba da, sfarcuri excitate si dureroase (mai ales dimineata si seara!)...
Azi...nimic deocamdata....dar nu mai pot!!!! Temperatura la ora 8.00 - 36.2 (mica rau, dar eu oricum nu-mi urmaream teperatura, asa ca )...
Intrebare de baraj: cel mai devreme pot sa fac un test marti dimineata???? Sa ma risc mai devreme??? Sa iau un Clear Blue sau unul ieftin sa nu dau banii de pomana (ca nu prea ii am, nu de alta!)??? Ce parere aveti?...
O sa o iau razna, va zic eu...Stiu ca nimeni n-are ce sa-mi zica...dar ma simt mai bine putin acum, ca mi-am descarcat sufletul la voi!...
Pupici!

Mergi la inceput

Alexia scumpa mai da-mi un pm cu userul si parola...eu le am la serviciu intr-o agenda..dar acum sunt acasa...sigur ca ma uit...Adelamaria mercic si zi-mi cind ai ovulat efectiv...eu cred ca la 12 DPO poti incerca un test...nu mai devreme...parerea mea...cite zile de DPO ai acum?Nu te baga la Clear Blue bani aruncati pe fereastra..sunt bune Dr. Sigur si Diaspot...si mai pe urma Barza...Da-mi detalii in ce zi de DPO esti si ce durata are cm tau!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Cata, suflet mare! Sunt lipita de monitor, doar doar aflu ceva... Din pacate, nu prea ma poti ajuta, sunt constienta de asta. Din ianuarie pana acum am avut un CM de 32 (primul dupa anticonceptionale)si restul de 28 zile...Nu mi-am luat temperatura niciodata (decat vineri seara - 35,7 -axial si azi dimineata -36.2 tot axial)...N-are nici un sens...ma chinui singura...Iti dai seama ca in conditiile astea nu pot sti sigur cand am ovulat. Mucusul eggwhite a aparut prima data pe 10 si ultima data pe 13 cand deja se colorase - avea firicele maro...
Stai linistita, stiu ca nu-mi poti da o parere in cazul asta...doar ca mi-e foarte greu...cineva va fi foarte dezamagit...

Mergi la inceput

Adelamaria temp. nu se ia axial...se ia oral(in gurita) sau vaginal..in fine...nu mai conteaza..la un cm de 28 de zile..probabil prin ziua 13 sau 14 ai ovulat..parerea mea, mai devreme de 11 zile de DPO nu incerca...deci fa un test prin ziua 25 a cm...ok? Succes!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Cata, mersi frumos! Stiam ca temperatura se ia oral sau vaginal, dar am zis ca daca tot nu o luasem niciodata...ce sens avea?!.. Am fost mai mult curioasa pentru ca ma simteam "fierbinte"...Imi ardea fata, mainile...mai mult de asta...
Oricum, multumesc de sfaturi! Om trai si om vedea!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,fetelor,am intrat sa aflu vesti bune,ca eu sunt cam si cam si cam ....Cred ca m-am prostit...

Ina

Mergi la inceput

Mishu scumpa maine te duci la laparo?

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput