Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 30
Raspunsuri - Pagina 5
utocatalina spune:
Am revenit..Monica ai avut dreptate si nu a fost deloc mic ca B-HCG de 179 este ceva, nu?
...Catalina nu stiu cu ovamitul cum e ca nu am luat..dar cu perna..stai minim 20...eu in ziua cu pricina am stat vreo 30 de min cu perna sub fund, dupa care am indepartat perna, dar am dormit 1 ora...deci m-am dat jos din pat cam dupa 1 ora jumate..ti-l recomand pe T..eu am fost doar 1 luna la el si uite..s-a intimplat minunea..il gasesti si la cabinet si la spital la elias..intra pe reclama si la contact are un nr. pentru programari si nr. lui de telefon..el l-am deranjat chiar azi sa-mi zica ce sa fac pina pe 25 cind ma voi duce la prima eco..mi-a zis:acid folic, magne B6 si utrogestan..Sorina 7 mercic din suflet si sa ploua si luna asta numai cu gravidute!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
tumpi spune:
Fetele, va citesc destul de des, sunt alaturi de voi, fiinca stiu ce inseamna tratamente peste tratamente si dorinta de a a vea bb.
Dar in acelas timp ma distreaza faza cu perne.Uf, la cat am stat cu picioarele pe pereti dupa, sau nu ma ridicam pana dimineata din pat si degeaba.Chestia asta e cu dus si-ntors, la fel si cu frica de laparo.
Sunt simple coincidente.
Eu va doresc la fiecare in parte ca intr-o buna zi sa aveti acel test cu II liniute, fiinca asta e cel mai frumos cadou pe care o femeie il poate primii(in fine , nu toate isi doresc).
Mirelus, mama ce mai faci, vaz ca te-ai pus serios pe treaba, bravos.Ia zi cand esti libera, ca am ramas datoare cu o pizza.
Catalina, monitorizarile se fac incepand de prin ziua 11-12, depinde de cat este ciclul tau si se fac cam din 2 in 2 zile.Ti-am trimis PM, ca vreau sa vb putin.
We placut fetele si nu uitati sa va bucurati de primavara.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by maraki
Mishulina bafta multa la laparo sa fie prima si ultima interventie, sa te ajute Dumnezeu sa ramai gravidutza imediat![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Maraki multumesc foarte mult de urari,poate ca venind din partea ta care esti deja
imi vor purta noroc,dar din pacate nu poate fi prima si ultima interventie ca deja poarta nr 5 pe tricou...poate prima si ultima de acest fel pana vine bb...
Catalina ai un PM de la mine si mai vorbim...
Tumpi esti o aspiranta model,cu adevarat optimista si inteleapta,ma bucur ca esti printre noi! Ai dreptate cu pernele si cu coincidentele (in cazul meu,daca ara vorba de frica de laparo trebuia sa am gemeni sau tripleti ca bonus dupa atatea taieturi

Ina
andicu spune:
Cata,

!!!
FELICITARI ! BRAVO! dac-ai stii ce emotii am avut acum cand am intrat pe net!... de ieri dupa-amiaza n-am mai putut sa intru, si sa stii ca numai la analiza ta m-am gandit! Pe bune! Am iesit cu vara-mea in oras si-i povesteam de voi toate si de tine, si i-am spus ca abia astept sa vad rezultatul tau.M-am emotionat rau cand am vazut ca ai reusit!
..inseamna ca si noi o sa reusim ! TOATE !
Multa sanatate la gravidutze si bebei frumosi!
Andreea
utocatalina spune:
Da Andreea...
am reusit
...am trecut prin cele mai mari emotii din viata mea
...pina acum...si am reusit exact cind ma asteptam mai putin
...ce bine ca am prins ovulatia asta pe dreapta, dupa 4 luni de asteptari...a fost bine si acum uite sunt si io
..Sa ma urmati toate
...sigur o sa reusiti si voi sa fiti burtoase
...!
Cafeluta
4 +
rocado spune:
quote:
Originally posted by utocatalina
Da Andreea...am reusit
...am trecut prin cele mai mari emotii din viata mea
...pina acum...si am reusit exact cind ma asteptam mai putin
...ce bine ca am prins ovulatia asta pe dreapta, dupa 4 luni de asteptari...a fost bine si acum uite sunt si io
..Sa ma urmati toate
...sigur o sa reusiti si voi sa fiti burtoase
...!
Cafeluta4 +
Cata,
Sa fii fericita si sa fie cu noroc!

Mirona spune:
quote:
Originally posted by monica_b
Miro,Si acum am eu o intrebare pt.tine si pt.fetele care au mai luat Duphaston: la cite zile de la intrerupere ar trebui sa vina CM? Eu am deja o saptamina si nimic.(Nu pot sa cred ca am ajuns sa ma rog sa-mi vina!!
Monica
Aspiranta in stand-by
monica mie intotdeauna mi s-a dat sa iau duphaston cate 10 buc.pentru inceput, deci 5 zile. Le opream urma menstra in trei zile dupa care trebuia sa iau in zilele 16-25 deci 20 buc. astfel incat la 28 de zile sa am din nou menstra. La mine fiind problama cu venitul rushilor ... il fortez lunar sa vina la 28.
Deci: intre 3 si maxim 5 zile de la intreruperea duphastonului imi vine.
Miro
Alexia27 spune:
Buna seara fetele, acum am ajuns si eu de la seminar. Tare harnicute sunteti, abia am reusit sa va citesc. N-am reusit sa ma concentrez deloc la seminar, ca stateam numai cu gandul la burtica...mea si a Utocatalinei. Eu cred ca sunt ticnita de tot, ca am eu asa un feeling...nu stiu de ce...dar de ieri am o usoara jena la stomac, nu pot sa o clasific drept greata, sanii ma dor daca pun mana pe ei un pic mai tare si mijlocul ma doare toata ziua. Plus un mucus creamy destul de abundent sa ma patez... Luni as vrea sa marchez un test... Oricum sunt pregatita si stau cu testul intr-o mana si cu absorbantul in cealalta. Greu mai trec zilele cand astepti!
Mishulina spune:
Draga Alexia,cat te inteleg cu asteptatul asta! Eu luna asta am crezut ca o iau razna ca dupa 2 sapt de asteptari am mai primit si 4 "bonus" de intarzere!
Ar fi foarte dragut sa se adevereasca "feelingul" tau si sa ne faci matusici....
.Sa dea Dumnezeu!
Ina
Alexia27 spune:
Mishulinaiubita, sa te ajute Dumnezeu sa ai o interventie usoara si sa fie cu noroc!
Stii, cand ma gandesc ca sunt deja
, am asa un sentiment...de fericire suprema amestecat cu senzatia de vis, pentru ca dupa ce imi revin si ma imaginez holbandu-ma la un test negativ sa imi dea lacrimile. Si imi zic (cum spunea nemuritorul Freddie) "The show must go on" - inapoi la termometru
Scuzati-ma, va rog ca-s asa de pisaloaga, dar stiu ca voi ma intelegeti