Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 30
Raspunsuri - Pagina 11
ingeras26a spune:
Neata tuturor aspirantelor!
Am si eu o intrebare, poate ma ajutati ... daca stiti! La cateva zile de la ovulatie temp incepe sa scada oricum, si daca esti insarcinata (Doamne'ajuta!) si daca nu, sau ramane crescuta daca ai ramas gravi?
Sunt in z21 si am temp 36.8, dupa ce, in z17 - 37.00, z 18 - 36.95.
sar'na frumos si bebi frumosi si sanatosi!
Andre
Alexia27 spune:
Fetele, momentul adevarului! Ma duc sa imi iau rezultatul la prolactina si progesteron, pe care le-am recoltat in ziua 7 DPO. Sa vad si eu daca am ovulat sau nu, ca toate informatiile astea contradictorii mi-au pus creierii pe bigudiuri!
Sa vezi ce rad daca nu am ovulat! Eu cu simptomele si feelingul meu! Sa vedeti cum or sa dispara toate asa subit
Vorbim cand ma intorc
Alé spune:
Buna, fetele.
Intr-adevar, sint pe aproape, dar nu-mi vine deloc sa scriu... Sint amarita si nu vreau sa va amarasc si pe voi, care sinteti bucuroase si pline de speranta.
De abia ieri m-a lovit pierderea pe care am avut-o. Pina acum, deci imediat dupa, am fost mai degraba derutata, confuza, nervoasa, dar nu trista. E, lasa ca sint acu...
Mi-a venit CM vineri seara, la 19 DPO cu niste dureri absolut ingrozitoare - am avut niste contractii de se vedeau prin piele. Cred ca de foarte multa vreme n-am mai plins de durere - vineri seara am facut-o...
Ciudat este ca singele e putin... Dar foarte putin, asa cum eu n-am avut niciodata. Prima zi de obicei e ok, dar a doua e dezastru. Schimb tamponul odata la 2 ore. De data asta, am stricat vreo 5 tampoane tot scotindu-le la 2-3 ore, cind ele erau doar putin patate... astazi am pus un absorbant zilnic sa vad cum se prezinta situatia de fapt...
In alta ordine de idei, am facut greseala sa dau "Share" la graficul meu de luna trecuta. Si stiti in ce categorie l-a bagat? Miscarriage! Si m-a busit un plins de zile mari... 

Io care tot timpul asta am crezut ca e o sarcina chimica, bla, bla, am cautat grafice cu "Chemical preganancy" de mi-au sarit ochii, si cind colo, era cu totul altceva.
M-am luminat si io cum sta treaba. Daca testele ies pozitive si totusi CM vine la timp, e chemical pregnancy.
Daca treci de ziua CM, temperatura este ridicata, testele pozitive si la un momenta dat vine CM, atunci e avort spontan.
Si uite asa stau eu si jelesc de ieri, cind mi-am dat seama ca am pierdut un bebelus.
Deci pina nu-mi revin, n-am ce sa caut printre voi sa va stric cheful...
Va pupa fata 
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé
utocatalina spune:
Ale scumpa imi pare atit de rau
...eu tot am crezut ca de la utrogestan ti-a intirziat...dar daca tu ai vazut ca a fost cu totul altceva, nu pot sa zic decit ca sunt alaturi de tine, si sa ai puterea sa treci peste si sa mergi mai departe ca sigur vei avea si tu simburelul pe care ti-l doresti!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
ingeras26a spune:
Ale, ne pare rau, din tot sufletul...incearca sa iti revii putin, ca imediat dupa CM sa te apuci de treaba din nou, de data asta cu noroc! la doctor ai fost? cred ca ar trebui sa te duci, sa vezi ce zice, poate iti prescrie ceva pentru asta, daca ramai din nou, Doamne fereste, sa nu se mai intample iar sa pierzi bb...
pupicei multi si suntem toate alaturi de tine!
iepurila spune:
Ingerasa, eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare, ca nu ma pricep deloc la temperaturi (nu ca la altele ma pricep.... dar macar am mai invatat de la fete)
Alexia te asteptam cu rezultate revelatoare de ovulatie. E prima oara cand faci progesteronul? Ca eu l-am facut o singura data si mi s-a confirmat atunci ciclu anovulator. Si tare ma bate gandul sa mai fac intr-o luna analiza.
Cora, tin pumnii stransi. Sa-i dai un zambet bebelului tau si din partea mea.
Ba da Ale, ai ce sa cauti printre noi. Ca noi ne gandim la tine si ne lipsesti mult. Intr-adevar lovitura pe care ai primit-o e groaznica, dar tu esti un copil puternic si trebuie sa-ti gasesti resursele sa o iei de la capat. Poate daca stai de vorba cu noi, cel putin iti descarci sufletelul si gasesti putina energie sa treci peste. Te pup dulce si chiar nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare pentru ca trebuie sa treci prin asta.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Alé spune:
Sarumina de gindurile bune.
Da, eu sint convinsa ca am fost insarcinata vreo 12 zile - am avut toate simptomele "necesare" - crampe in ziua implantarii, sani ca pepenii, temperatura ridicata, mucus dubios (ulterior am aflat ca si alte gravidute il au), comportamant gastronomic ciudat - ca nu pot sa spun ca am avut pofte - mai degraba nu aveam pofta de nimic, somn, gust ciudat in gura, ce sa mai, tot tacimul. Daca mai dura putin, cred ca ma loveau si greturile...
Asta e...
Va multumesc pentru incurajari, dar dupa cum stiti, omul mai degraba imparte bucuria decit tristetea.
Cu alte cuvinte, ramin pe aproape...
Va pupa fata 
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé
Cristinna spune:
Ale draguta sa stii ca eu una te inteleg perfect pt ca si eu sunt cam in aceeasi oala de tristete si depresie chiar.
.Eu nu am avut avort spontan, cred, dar si mie ciculul luna asta mi-a venit ciudat..f mult in primele 2 zile..dupa care a 3 zi un picutel doar si a 4 a zi aproape deloc...asta e,dar in schimb ma simt parca fara nici o vlaga si putere.
Eu am luat-o din nou de la capat, dar starea mea de spirit e absolut jalnica...si atunci ca si Ale prefer sa nu umplu cu atata stare de amareala si tristete si pe voi...deci va urmaeresc..si ma bucur pt fiecare reusita a voastra
.
Va pupicesc,
Cristinna
Alexia27 spune:
Ale, scumpica mea trista, cuvintele sunt de prisos...nu pot sa-ti spun decat ce as face eu: as spera, pentru ca as sri ca se poate si m-as duce imediat la doctor sa vad de ce mi s-a intamplat si ce sa fac sa previn! Hai scumpa, nu plange singurica, lasa-ne sa te ajutam atat cat putem
Iaca ma intorsei cu rezultatele. Fetele, va jur ca aveam o emotie de-mi venea sa ma intorc din drum! Si cand am vazut rezultatele, mi-a stat inima si mi s-au muiat picioarele. Sa vi le spun:
prolactina 22,49, normal sub 24,20
progesteron: 19,02 pentru faza luteala: 3,28 - 38,63 (deci am ovulat si fara temp peste 37 C)
pentru sarcina trim I: 12,26 - 81,8
Lesin! Dumnezeule, sa fie oare? Chestia este ca-i valoare normala si pentru faza luteala fara sarcina! Dar, eu fiind in 7 zile DPO cand mi-am luat sange, ma gandesc ca nu putea fi asa mare nivelul de progesteron cat ar fi in luna a 2-a. Am vrut sa fac si BHCg, dar mi-a fost frica. Oricum mi-am luat o Barza sa o bifez maine, si parca mi-as face si BHCg oricum, ca sa stiu sigur!