Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 30

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetelor,
Ale si Cristinna va inteleg tristetea si va respect decizia de a sta de-o parte un timp, dar noua sa ne dati voie sa mai intrebam din cand in cand de voi, ok?
Nu am cuvinte ... nu-mi ramane decat sa va asigur ca va suntem alaturi si cand simtiti ca nu mai puteti intrati pe la noi si noi vom fi aici pentru voi.

Eu z. 10 DPO, temperatura a scazut azi la 36,3 ceea ce e sub linia rosie de la fertility. Inseamna ca vin rushii. Cu moralul stau bine, ia ... sa mai dau si la altele, nu?
Nasol, oare a fost prea putin pregnil 5000? Sa iau luna viit un 10.000??? Exista oare ceva puternic sa ajute ovulul sa se sparga? Poate ca nu poate trece de pielita ovarului.... ce sa mai cred? Ceva sugestii fetelor ?
Va pup.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Mirona , tu in catea zi ai facut pregnylyl?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alexia scumpa...iti tin pumnii...iti zic totusi ca eu in martie aveam progesteronul dupa ovulatie 18,63...dar nu a fost sarcina...sper ca la tine sa fie...du-te si fa B-HCG sau asteapta pentru un test de sarcina inca citeva zile...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Iepurila, asta a fost prima luna cand mi-am facut toate analizele. Si mi-am facut progesteronul chiar daca doctora mi-a zis ca nu are nici o relevanta! Auzi tu! Ba are. Macar stiu sigur ca am ovulat!

Mergi la inceput

Cata, m-ai desumflat. Asa imi trebuie daca ma iau dupa feelinguri! Bine, am si ceva simptome,dar dupa cum stii, nu pot sa ma bazez pe ele. Oricum o sa fac maine Barza, pentru ca il am si ma mananca palmele sa-l fac...si maine, Medsana! Astia dau rezultatul si prin telefon sau trebuie sa ma duc pana acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Alexia, ti-am spus eu ca o sa iasa bine?? lasa ca o sa vezi, e si bb! tinem pumnii stransi, stransi.
Iepurica, sar'na frumos pt incurajari! si tie la fel...
Fetelor care stiti, poate sa inceapa sa scada temp, si sa fiu totusi ?? as vrea eu ... sunt in z7 DPO, cand pot sa imi fac un test
Ale, scumpa, stai cu noi, ca incercam sa te ajutam macar cu sufletul si cateva vorbe frumoase!

pupicei, Andre

Mergi la inceput

Alexia nu vreau sa te desumflu...poate chiar este simburel...dar ideea e ca progesteronul bun nu inseamna asta...oricum bine este ca ai ovulat si astept sa vad daca e si bebe mic...Barza in ziua 8 DPO e devreme...parerea mea...asteapta pina in ziua 10...

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Cristinna pregnilul l-am facut in z.20 iar in z. 21 am ovulat, cel putin asa imi spune fertility.
Linia de demarcatie s-a pastrat cateva zile rosie dupa care ... la temperaturile mele tampite si joase ... s-a transformat in linie rosie punctata (intrerupta). Nu stiu nici macar daca a avut loc ovulatia. Luna asta merg neaparat la eco in jurul acestei date.

Miro

Mergi la inceput

Cata, am recoltat in ziua 7 DPO. Maine este ziua 11 ! Macar un slab pozitiv, ceva acolo! Multumesc ca te-ai uitat pe grafic

Mergi la inceput

Alexia am inteles...in ziua 11 baga test dar Dr. Sigur sau Diaspot...se vad mai bine astea!Succes!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput