Bebelusi de iulie-august 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Io am inteles ca-i vorba de laptele praf...nu? oricum si celalat se poate tine in biberon la frigider.
da, bb2 se va planui din iulie viitor, ca altfel mi-o iau de la doctorita mea....mi-a interzis ferm si hotarit inainte. culmea e (nu stiu daca v-am mai spus) ca am cosmaruri ca raman gravida si singurul lucru care ma preocupa e cum o sa ii spun eu doctoriteeeiii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Uff si voi cu bebe doi. Doar ce am vorbit cu sotul care ma intreba daca am trimis faxul cu actele in Franta (ptr sustinerea tezei de doc). Si eu i-am sarit in cap, sa ma lase in pace ca nu trimit nimic anul asta, ca sunt foarte obosita. A, asa, atunci trecem la actiunea bebe doi decide el. Ca tot ai timp.

Asa ca nu mai rasuciti si voi cutitul, ca si asa. Adevarul ca si eu mai vreau unul, baiat daca se poate. Si trebuie sa me grabesc , caci tineretea s-a cam dus.
Pupici la fete.
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Amironeanu, la frigider poti sa pastrezi laptele de pe o zi pe alta....
Eu seara cand nu mananca nici nu-l mai pun in frigider, il pastrez pe noptiera (nu dati cu rosii). Daca in 2 ore nu mananca il arunc...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Multumesc de raspunsuri
De lapte praf era vorba, ca ma gindeam sa incerc si cand este pe 1/2 adormita. Lapte cu cereale il bea fara probleme la mine in brate, de la inceput i-a placut, probabil nu-i place Nan-ul. In week-end il voi pune si pe sotul meu sa incerce. Trebuie sa recunosc ca nici nu ma chinui foarte tare ca mi-e tare draga cum se cuibareste la mine in brate si pune manuta pe san si suge.
Ma duc la culcare, sunt si eu franta. Noapte buna si o zi buna la schimbul trei!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am uitat sa te "incurajez" Andreea....:)))
Buburuza pana la 7 luni jumate lapte de mama muls si pus in biberon...si m-am chinuit tare mult sa o "intzarc"...

Am pus cate 10ml, cate 10 ml de lapte formula ..stateam o zi-doua la o cantitate, mai adaugam putin. Daca incercam sa cresc cantitatea mai repede, ca ma saturasem, refuza sa manance cate o zi ...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

acum am ajuns si eu! v-am citit...uff, lipseste omu' o zi...si voi incepeti alt capitol.
no, acum sa scriu din amintiri:)
intrebare pt mamicile care au timp sa citeasca...in afara de roxana care are BB model...mai e vreuna? ca eu ma chinui de 3 sapt sa dovedesc codul da vinci...si parca-s melc ca-n problemele de clasa a 4:)) o zi urc 2 pagini, noaptea cad una. oare in cate zile am sa termin cartea?

sa vi-l spun pe luca. el n-a dormit in viata lui mai mult de 6 ore legat. si pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori a batut recordul de 6 ore. acum nu mai vrea sa doarma nici in timpul zilei. 2 reprize de somn de cate maxim 20 min e suficient pt el...oare de ce? tot timpul e cate ceva: ba colicii, ba dintii, ba e racit...si tot asa. am citit ce-a scris Cristalina...imi iau gandul pana la 4 ani, deci....

intreba cineva de jucarii: cupilu' meu se joaca stand in premergator (deci in picioare) cu vreo 3-4 sireturi, cordoane (viu colorate) si alte din astea legate de pat. nu lungi, cam max 20 cm. ce vede la ele...io nu stiu. deja mi-am luat gandul de la golit portofelu' pe jucarii scumpe...ca mai mult de 5 min nu-l intereseaza. ii plac cartile, alea cartonate...le rasfoieste, le citeste de la cap la coada si invers, bate in ele...
alta jucarie: cutia de vigantol...
si revenind la capitolul sfori..snurul d ela ochelarii bunicii...e extraordinar...il urmaresc de multe ori cum il trece printre degete. e pasionant, as putea spune

Rain, e super activ. nu sta locului o secunda. curios nevoie mare. are abia 8300g si mananca de rupe, da' nu se pune nimic pe el:)

am sa pun si eu programul lui, dar mai lasati-ma o sapt...sa vad cu ochii mei hahaha

gata am uitat ce-am mai citit. sunt pe aici...la schimbul 3 azi:)

Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

maria, din pacate sunt si copii de astia, carora nu le trebuie prea mult somn, le sunt suficiente 20 de min etc. in acelasi timp sunt altii care abia dupa 2 ore bune de somn functioneaza la capacitate maxima. drept, ei nici nu stiu ce vor ca-s prea mici, asa ca mai trebuie sa mai umblam si noi pe ici, pe colea la programul lor.
ma'c sa vad daca a adormit

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Faina povestea Corneliei. Si cu final tare frumos! Da uite de aia io am zis ca fac al doilea copil atunci cand o sa pot sa ma inteleg destul de bine cu primul , adica dupa vreo 3-4 ani, hai 5 (daca nu-mi iese cand vreau). Plus ca mai sunt si alti "dupa"...dupa ce-mi termin doctoratul, dupa ce ne facem si noi o casa (daca o facem),...

Maria, si eu apuc sa citesc, da numai seara. Cand doarme el in timpul zilei imi fac treaba, sau cand mai sta cate o bunica cu el, iar seara, dupa ce adoarme, adica de pe la 10 (ca pana strang, pana mananc si eu ceva, trece timpul) e pentru mine. De fapt daca nu apuc sa citesc ma simt tare aiurea, ca cititul ma relaxeaza si imi da asa un sentiment ca nu s-a dus ziua degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Fetelor..pleznesc..am fost cu colegii la restaurant in lunch ..si acum m-a cam luat cu somn...poate-mi tineti voi de urit...
Roxi cum sa ai mai fumeie cosmaruri cu doctorita? Hi,hi....ca pe asta nu am mai auzit-o...
Marie deja ai devenit activa la schimbul 3....pup pe Luca decl far' de somn...
Cristalina sa stii ca si eu am mai lasat laptele cite 2-4 ore uneori (f.rar ce-i drept ) si nu a avut absolut nimic...
Adela tu esti tinerica mama iti mai permiti 5 ani de asteptare..la unele dintre noi este acu' sau...uita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna seara,am revenit si noi din calatorii si vrem sa va spunem ca v-am dus dorul tare de tot.Ne-am facut mari si frumosi foc ,suntem in continuare un copil cuminte dar galagios.Ne-am uitat la poze si afirmam cu satisfactie:suntem mindri ca facem parte din clanul varaticilor 2004.Toti frumosi,zimbareti si iubiti de toata lumea.
Am 50 de kg,ma simt bine ceva stari de oboseala insa acum am inchis magazinul si stau acasa asa ca poate o sa am mai mult timp de odihna.Pentru ca beau 1 litru de suc de morcov pe zi m-am facut portocalie dar stiu ca e foarte bun asa ca nu prea imi pasa de pigment.
ricardo maninca foarte putin in comparatie cu ce am vazut pe la voi si mai e si zbintuit tare,intr-o continua miscare.In schimb doarme foarte bine,eu nu imi amintesc sa se fi trezit o data peste noapte.Are 4 dintisori,sta in picioruse singur dar nu merge in patru labute.Are 9300g si 79 de centimetri.Baiat mare.
Eu fac dimineata brei de la Milumil(aici e o varietate mare de cereale:cirese cu orez,ciocolata cu alune,straciatela si multe altele la care adaug si un iaurt Danonino)e un deliciu si mai nou maninca si Serban.
La amiaza piure de legume cu carnita sau paste cu carne de vita si suc de rosii, apoi un biberon de suc(gros ca un nectar) de fructe:banana,mar,portocala,para,morcov,mango etc. si in rest lapte 500 ml zilnic.Cam astea sunt noutatile noastre, mai citesc din urma si mai scriu apoi.Va pup pe toate

Ema si Ricardo

Mergi la inceput