Bebelusi de iulie-august 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

oliv, am dat email la tine.

ma retrag, ca-i mare somnul aici...pic. si macar de as putea sa ma bucur de sambata si duminica...ioc le sarbatoresc in campu' muncii.

Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

ema, chiar ma intrebam ce-i cu tine! ma bucur ca esti bine
mi-au lipsit mesajele tale...cand ai timp poate mai scrii din ciclul "cum se creste un copil"...asa cum numai tu stii s-o faci!

pupici la baietii tai...si poze, nu ne mai arati?

Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ema bine ai revenit..chiar zilele trecute le intrebam pe fete despre tine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Si citeva poze din aprilie:
http://community.webshots.com/user/doraly105

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Iti vine sa-l smotocesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Andreea, sper sa nu ai surpriza neplacuta ca mine,Ilinca iubeste tita mai mult decit biberonul si nici acum nu ar da-o pentru nimic in lume, noaptea nu reusesc sa-i bag tetina in gura ca de cum o simt se pune pe urlat. Bafta!

quote:
Originally posted by amironeanu

Salut!

Multumim frumos de urari, tot intr-o zi de vineri s-a nascut si Stefi. Azi dimineata a intrebat-o tati :Ei, cum este mai bine? 9 luni in burtica lui mami sau 9 luni afara", iar ea a zimbit atotstiutoare!

ADELUTA

Cristalina, draga, tot tu cu Botosica agatata de tine ai curaj sa fii prima burtica? Si pe mine ma mananca degetele dupa un bebe, dar apoi ma gindesc ca nu as mai putea savura momentele acestea, asa ca mai astept un pic (vre-un an, asa).
Carmen si Eli multumesc de raspunsuri. Nu tin neaparat sa o intarc, dar bea foarte putin lapte. Seara la culcare (atunci bea bine) si o data in timpul noptii, mai spre dimineata, dar foarte putin, citeva guri si apoi readoarme. In timpul zile nu pot eu pe motiv de servici. Si pentru ca nu suge, nici lapte nu prea am. Azi dimineata, cand s-a sculat i-am pregatitit 100 ml de lapte. A luat biberonul, a supt o gura, apoi s-a strambat si a aruncat biberonul. Dupa citeva minute la fel, deci nu am avut succes. Mai incerc diseara. Oricum seara este obisnuita cu biberonul ei cu lapte cu cereale.
Noi duminica mergem la Festivalul berii (sper eu)
Simona (Blue Angel), sunt suparata rau pe tine! Stefi vrea sa-l cunoasca pe d-l Pufulescu si tu tot pe Andreea (philip) o intrebi cand vine in Iasi? Poate ne vedem toate in week-end-ul respectiv. Mai vine si Carmen si Roberta si facem o intalnire in toata regula!
Inafara de Adina mai da cineva legume crude la copii? Rosii, ardei, castraveti? Eu i-am dat o bucatica de mar Stefaniei azi, dar nu i-a placut, nu prea a putut sa o mestece.
Maine am program de curatenie generala, asa ca probabil ne mai revedem duminica. Pana atunci week-end placut!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Andrea, io, de exemplu, daca nu-l bea tot inainte de somn, si ma refer la cel din timpul zilei il pastrez pina se trezeste, adica vreo 2 ore, mai mult nu. Si incearca mai intii laptele si apoi tita ca nu cred ca ai sanse altfel, iti spun din experienta.

quote:
Originally posted by amironeanu

Mamici care sunt on-line, ajutati-ma si pe mine!

Iar nu a vrut sa bea lapte praf, asa ca i-am dat san. Dar nu prea a mancat foarte mult ca era franta. Acum vine intrebarea mea, cit timp pot pastra laptele in biberon. 1/2 de ora, o ora sau deloc?

Chiar azi am citit de criza de la 9 luni. Un somn in timpul zilei este prea putin, 2 sunt deja prea multe. Asa ca Stefi se trezeste mai nou pe la 7-7:30, doarme de la 11:30 la 13 si atit. Iar seara o culc la 8-8:30, dar deja este obosita si maraita. Iar noaptea ma trezesc de cel putin 2-3 ori, dar deja m-am obisnuit.

Nu ma uitati cu intrebarea, va rog!!!!!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

M-ati innebunit cu pusul copiilor pe olita, ma faceti sa merg sa-i cumpar si Ilincai una.
Kim, nuuu, in Romanika cu doi copii si fara ajutor iti tai venele ca pusca nu-i la indemina oricui

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hehehe, ce curajoase-s fetele mele. eu n-as mai face un bebeu nici sa stiu ca-i fata. glumesc, dar pe jumatate serios. adica nu mai am curajul. pupi meu a fost un minunat "accident" si il iubesc enorm, dar nu cred ca voi mai face alt copil. desi, au aparut deja presiunile...ca nu-i bine numa unu' etc. ei, las' sa fiu eu sanatoasa si el la fel ca eu tot singurica am fost.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

fetele, intrebare...
mie mi se para ca pupi se uita cateodta incrucisat. stiu ca mai toti bebeii fac asta, dar eu cred ca trebuia sa-i treaca pana acum. ati mai observat vreo una asa ceva?
azi ma duc cu el la dr sa vedem ce si cum. oi fi eu nebuna. trebuia sa mergem intr-un sfert de ora, dar pupi nu s-a trezit inca, asa ca ma duc la 5.50. va mai scriu eu dupa

philip&andreea

Mergi la inceput