pacientele dr. Mihalache CFR2 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

sal

mai fetelor mai traiti?????chiar nu mai ziceti nimic?
cum sunteti????

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Ioana, am raspuns cam tarziu cu nr. de tel dar poate cu indicatiile sa fiu si eu pe faza.
Maternitatea este asa.... cum intri pe poarta spitalului in fata este o cladire mare, putin in dreapta este un gang si dupa ce treci prin gang mai mergi putin si imediat in stanga este o cladire pe care trebuie sa o ocolesti un pic si gasesti intrarea din spate a spitalului. Intri pe usa si imediat usa din stanga te duce la niste scari si urci pana la etajul 2 unde pe usa scrie Maternitate.
Sper ca am fost de ajutor.
Daca nu am explicat bine mai intreaba-ma.
Pup
P.s. sa sti ca maternitatea e super misto, cel putin mie asa mi-a facut impresia si asistentele sunt de treaba, o sa le intalnesti acolo si pe cele 2 care sunt si la Florina la cabinet.

Mergi la inceput

sal!!

fetelor v-am intrebat daca ati disparut! dar se pare ca eu am disparut!!!!!!
de cateva zile intru si nu am mai vazut nici un raspuns de la voi pana azi cand v-am intrebat daca ati disparut,de aceea nu am mai scris nici eu,cred ca calc meu are ceva sau site-ul,nu stiu,in fine bine ca v-am gasit si am citit tot ce ati scris chiar daca am ramas in urma.

NATASHA- si eu am eco la 11 zile asta fiind 30.05(luni),am inceput de ieri stimularea cu GONAL F si sapt viitoare urmeaza inseminarea...da doamne sa fie bine,numai ca am o problema mareeeeeee,s-ar putea sotul meu sa nu fie acasaaaaaaaaaa,il omor!cred ca ii tai organele !asa ceva nu accept!sa stii ca nici mie nu imi face eco dupa IA...adica dupa ce se presupune ca am ovulat,dar mi-a zis o tipa ca daca fac proba de progesteron in sange in ziua 21 de CM asa voi stii sigur daca am ovulat!

MURA -pacat ca a trebuit sa-ti plece sotul de acasa,imi pare tare rau pt tine,luna viitoare faci IA????eu fac stimulare cu GONAL si dupa 12 ore de la ultima injectie imi pune HCG LEPORI 2500 2 fiole o data,(nu stiu daca asa ii zice si in ro)dar stiu ca injectia asta ajuta la maturarea si ruperea foliculului in final,eu am facut la prima IA injectia asta de lepori si mi-a venit CM exact la 14 zile,iar la a 2 a IA ati vazut ca v-am scris ca mi-a intarziat ffff multCM,concluzia mea este ca nu mi s-a rupt foliculul deci nu am ovulat dar la pirma IA cu lepori am ovulat de aceea mi-a venit si CM ,normal la 14 zile dupa ovulatie vine CM,propune-i la dr ta tratamentul asta,din cate am inteles eu de la mai multe fete de pe un forum aici pe spania ele spun ca GONAL este cel mai bun doar ca trebuie sa le faci subcutaneu in burta(asa actioneaza direct pe ovare)si inainte de IA 2 fiole de lepori!sper ca te-am ajutat daca nu te-am incurcat cu prea multe

pe mine nu m-a durut nimic dupa inseminare depinde ce fel de inseminare va face,sunt 5 tipuri de IA,vi le scriu:INTRACERVICAL,INTRAVAGINAL,INTRAUTERINA,INTRAPERITONEAL SAU INTRATUBARA!
unele dintre ele sunt dureroase,eu am facut 2 :1)intrauterina si 1)intravaginal,acum a 3 a nu stiu cum mi-o face dar o sa va zic daca m-a durut.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc Mura. Va anunt cum mi-a palcut maternitatea.

kla, bafta la IA! Sa-ti fie sotul acasa.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Eu am facut stimulare cu Menogon si cand foliculii ajungeau la maturitate imi facea Pregnyl care ajuta la ruperea foliculilor, dupa 36 de ore de la Pregnyl se face IAS. la mine amandoua au fost intrauterine.
Nu stiu daca la noi se fac "intratubare" o sa intreb si eu.
Luna viitoare fac IAS din nou pentru ca nu imi place sa stau degeaba.
Cu injectiile.... as fi in stare sa mi le fac oriunde numai sa stiu ca iese totul asa cum trebuie.
Multa bafta saptamana viitoare la IAS sa fie cu noroc si mai ales cu sotul acasa.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Buna fetele!
Hop si eu pe aci, ca nu am mai scris de ceva timp, fiindca nu am noutati: continui cu tratamentul meu naturist si-i mai bag cate ceva naturist si sotului fortat
Ioana, cred ca o sa-ti placa maternitatea fiindca am auzit de pe la colege care au nascut acolo ca e in topul maternitatilor ca si conditii.
Kla, spuneai de datul seama daca ai ovulat sau nu dupa limita progesteronului din ziua 21. Adica cam cat trebuie sa fie? cat de ridicat ca sa-ti dai seama daca s-a produs ovulatia?

Mergi la inceput

sal

STEFA-daca iasa progesteronul 15 sau mai mare de 15 inseamna ca ai ovulat.mie nu mi-au facut niciodata proba asta ,dar mi-au zis niste tipe de aici ca lor le-a facut,eu acum dupa IAS vreau sa-mi fac proba asta sa vad ce o fi.

mersik fetelor ca sunteti alaturi de mine,si eu sunt alaturi de voi sa nu uitati!!!!
am vb cu sotul la tel azi de vreo 5 ori si se pare ca sunt putine sansele de a ajunge el acasa,de fapt vine maine si duminica pleaca,dupa calculele mele ar trebui sa fie in 31.05 sau 01.06 acasa pt IA,asa ca......eu oricum imi fac injectiile ca nu se stie niciodata.....nu cred ca are nimic daca le fac si el nu ajunge.....voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Ce ma bucur cand vad ca sunteti toate aici! KLA, iubita, te dadusem disparuta! Mai, dar ce documentata esti tu cu tipurile de inseminare, pe cuvant ca habar nu aveam ca sunt mai multe feluri de a te 'insamanta'! Si care credeti voi ca ar fi cea mai eficienta? Pot oare sa optez pt una sau alta, ca mie imi place sa aleg! Sper sa-ti vina sotul la timp, vezi tu cum il convingi!

Cu progesteronul, ce sa va zic, eu l-am facut mereu in ziua 21 si mi-a iesit mare, 36 parca...

Ioana, sunt si eu curioasa cum e maternitatea si pe unde se afla... Tinem pumnii la consultatie , ce mai face fetita ta?

Mihaela, asteptam vesti! Lasa odata anticonceptionalele alea si treci la treaba!

MURA, aminteste-ti neaparat cum se numeste gelul ala, ca eu sunt in criza de timp rau, de la closty intodeauna am endometrul subtire! Trebuie neaparat sa-l ingros cu ceva! Ca acus-acus ma apropii de ovulatie, cred ca luna asta o sa vina mai curand de la tincturile astea!

Va pup dulce!

Mergi la inceput

sal!!!!

NATASHA- ar fii culmea sa nu fiu documentata daca stau zi si nopate pe net si caut numai chestii ce ma intereseaza!INTRAUTERINA-AQSTA E CEA MAI BUNA!EU ACUM ZIC CE AM CITIT PE NET...DACA CREZI CA INTELEGI UN PIC DE SPANIOLA POTI SA INTRI PE www.reproduccion.com.mx/insem.html aici pune tipurile de IA

MURA- am uitat sa-ti zic:GONAL F asta cica e bun si pt endomentru(ajuta la cresterea lui)

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Si ce inseamna mai exact inseminare intrauterina? Adica iti injecteaza in uter 'solutia'? Cu seringa?

Mergi la inceput