pacientele dr. Mihalache CFR2 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
kla78 spune:
NATASH- dupa cum si denumirile IA :intrauterina-in uter cu o seringa si in loc de ac e un fel de furtunas subtire,iti depoziteaza spermatozoizii direct in uter
INTRACERVICALA-in cervix
INTRAVAGINAL-in vagin
INTRATUBARA-in trompe direct
INTRAPERITONEAL-in peritoneu
se fac toate cu seringa si am inteles ca cea intratubara doare un pic ,deoarece introduce sperma direct in trompe
asta am inteles eu,pupici
Natasha71 spune:
M-am mai lamurit putin, dar mai am intrebari, ce sa fac daca nu am facut pana acum inseminare vreau si eu sa stiu la ce sa ma astept, noroc cu fete dragute ca voi
care ma scoateti din ceata: trebuie sa faci inainte de asta irigatii vaginale? si cat timp trebuie sa stai dupa introducerea 'solutiei'?
KLA, pe tine te-a durut dupa?![]()
kla78 spune:
mai uite cat e ora si eu stau pe net!!!!vaiiiiiiiiiiii
NATASHA-iubita mica ce esti,eu una nu am facut nici o irigatie si sincera sa fiu nici nu am auzit ca s-ar face inainte de inseminare
Eu nu am facut nici o irigatie inainte de IA si nici nu am auzit ca s-ar face ...poate nu stiu eu,cat despre durut ...nu doare stai linistita,s-ar putea sa doara dupa IA depinde de organism,nu mai tin minte care din fete zicea ca a durut-o dupa IA,`pe mine singurul lucru care ma doare sunt injectiile ce le fac in burtica,imi vine s-o iau la
pe astistenta care mi le face!iar in timp ce iti face IA simti ceva ca o piscatura dar o secunda numai,sunt fete care mi-au povestit ca dupa ce le facea IA au stat in pozitia aia pe masa 15-20 min....eu una nu am stat mi-a zis gata!si sa-mi fac viata normala de zi de zi,fara nici o schimbare ,doar in cazul in care muncesti la ceva ce trebuie sa depui efort iti va zice sa o lasi mai moale cateva zile.....deci INAINTE CU CAPUL SUS!!!!!!!!
pupici
Natasha71 spune:
KLA,[
mercic, o sa mai revin eu cu intrebari pana fac inseminarea!
Stepha, draga mea
, am cautat prin analizele mele si uite ce am gasit: progesteronul:
-la Medicover in faza luteala are valorile normale intre 5,3 si 86 nmol/L (eu l-am avut 52,89 in ziua 25);
-la Medsana intre 3,28 si 38,63 ng/ml (alta unitate de masura!) -eu l-am avut 27,51 in ziua 21, deci se pare ca am ovulatie.
Eu te-as sfatui in felul urmator: ori mergi la Medicover si faci analiza la 7 zile dupa ovulatie (daca ai cm de 28 zile te duci in ziua 21) costa intre 250-300.000, ori mergi si faci eco cu sonda dupa ziua 14 si se vede daca ai ovulat sau nu. Am uitat ce era mai important: nu ai voie sa iei progesteron (utrogestan, duphaston) inainte de a face analiza.
Pupici si un weekend super!
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
Am ajuns usor la CFR2, ma asteptam sa nimeresc mai greu; e fix vis-a-vis de Sofitel. Dar inauntrul spitalului ... dupa 15 min de invirteli cu sotul
am sunat Dr. si m-a ghidat
. Din "nefericire", la nici 2 minute de cind am ajuns acolo si stateam frumos pe saun, o mamica s-a gindit sa nasca, asa ca turul l-am facut cu o asistenta, dupa ce a iesit bb afara
. E frumoasa sectia, foarte mica si cocheta. Mi-au placut baile din camera si frigiderele.
Natasha, multumesc de intrebare, bb e bine, iar eu ma ingras pe zi ce trece
.
kla, bafta multa, la cit te lupti, trebuie sa se intimple minunea
.
Ioana
kla78 spune:
salutari!
NATASHA-iti raspund cu mare drag!!!!!!!numai sa stiu....
IOANA-mama draga macar tu te ingrasi cu ''folos''eu ma ingras de la atatia hormoni,ce ma dispera cel mai tare e ca trebuie sa-mi cumpar sutiene ca nu ma mai incape nici unul![]()
pupici la toate
Natasha71 spune:
Fetelor
, la mine cred ca se cam precipita lucrurile... nu stiu ce sa mai cred dar eu sunt in ziua 7 si am simptome de ovulatie
!!! Pe cuvant sunt foarte derutata, pt ca eu pana acum 5-6 luni aveam ovulatia undeva prin ziua 17-18, indiferent daca faceam stimulare... in ultimele luni s-a deplasat spre 13-14. Acum ma inteapa ovarul drept (era cazul, ca de 2 luni numai stangul a lucrat
), am mucusul apos transparent si bomba: azi dimineata am luat temperatura si aveam 37, in conditiile in care eu inainte de ov nu aveam peste 36,8.
Asa, d-na dr a zis sa fac stimulare luna asta, dar eu, de frica (,) chisturilor
am luat doar jumatate de closty pe zi... nu stiu ce sa mai cred, planificasem sa merg joi ziua 11 la eco, dar cred ca ma duc mai devreme, adica marti!
Singura explicatie pe care o gasesc (dar vreau sa va dati si voi o parere
) este ca ziua 1 nu a fost de fapt 23 mai (cand am vazut eu ca sangerez ca la carte) ci cu 2 zile mai devreme adica 21 mai, cand am avut o mica pata... si asta ar insemna ca de fapt sunt 'decalata' cu 2 zile,
adica sunt in ziua 9, dar ORICUM ESTE MULT PREA DEVREME!
Of, si endometrul sigur este prea subtire acum, imi fac o mie de probleme! MURA, nu ma uita cu gelul ala pt. endometru, ca sunt disperata!
Va pup!
Stepha spune:
Natasha, draga mea, ai inceput tratamentul naturist? Ca daca da, simptomele tale pot fi de la tratament, si pe mine ma mai inteapa cate un ovar din cand in cand tot din cauza asta.Stai linistita!
Cat despre valorile progesteronului, eu mi le-am facut la Medicover, dupa o luna de tratament natural mi-a iesit 26, sa inteleg ca am ovulat. Cred totusi ca valoarea de 15 pentru ovulatie e relativa, cred ca depinde de valorile unde iti faci analizele.
MURA spune:
Natasha draga mea , gelul se numeste OESTROGEL si trebuie sa te dai cu el o singura data pe zi o singura masurica (in cutie gasesti o masurica) se aplica pe maini de la coate in sus pe interiorul mainii, pe o suprafata cat mai mare.
Parerea mea ar fi sa o intrebi pe Florina sa nu dereglezi cumva ceva, pentru ca daca te dai cu Oestrogel se opreste momentan dezvoltarea foliculilor. Cel putin la mine asa s-a intamplat si de aceea am intarziat IAS cu 2 zile. Mai ales ca tu nu stii SIGUR ca endometrul e subtirel, mai bine te duci la eco si o intrebi pe Florina daca sa te dai cu Oestrogel sau nu. Parerea mea.
Intepaturile le simteam si eu in ovare, asta nu inseamna ca ai ovulat, asta inseamna ca ovarele lucreaza.
La mine daca inainte nu aveam ovulatie nu simteam nicio intepatura acum de la stimulare le simt. Inteapa dupa ce incep injectiile si la ovulatie ti-am spus am simtomele acelea de constipatie cu dureri de burta. le-am avut si luna asta cand nu am facut IAS asa ca durerile , dupa cum ti-am spus nu sunt legate de IAS, sunt legate doar de ovulatie, asa reactionez eu .
Va pup
MURA spune:
Stepha, am si eu o intrebare. Cu tratamentul naturist oare iti reglezi hormonii for ever sau doar pentru luna respectiva in care consumi tincturile si ceaiurile? Oare efectul se mentine mai mult timp???
Pup