pacientele dr. Mihalache CFR2 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
MURA spune:
Eu stiam ca salariu mediu brut pe tara este 10.000.000, asta inseamna ca pentru cele care au nascut sau vor naste anul acesta indemnizatia este de 8.500.000lei.
Cumnata mea care a nascut luna asta atat o sa ia.
Pup
Ioana75 spune:
Pentru mine oricum nu conteaza cit se da in CIC, nu ne permitem financiar sa stau in CIC decit daca il fac % din salariu (cum a fost inainte de 2003). Asa ca eu astept legea noua, poate-poate
.
Ioana
MURA spune:
Fetelor m-am plictisit de asteptare. Parca tot maibine era cu inseminarile. Macar asteptam ceva, chiar daca rezultatul era negativ. Dar cand nu astepti nimic parca trece si mai greu timpul.
Acum mai am putin pana la urmatorul ciclu si incep injectiile.
Florina imi spusese sa mai incercam o data cu Menogon si apoi cu Clostylbegit dar prima data spusese ceva de Gonal.
Oare care o fi mai bun?????
Pup
Natasha71 spune:
Mersi mult, MURA pt.incurajare!
Intr-adevar, ai avut ghinion sa-ti plece sotul tocmai atunci... dar asta e, privim inainte... luna urmatoare incerci cu inseminare, nu? Eu m-am hotarat sa mai incerc natural luna asta (cred ca mi-e frica de inseminare
). Stimulare cu closty am facut si pot sa-ti spun ca aveam 2 foliculi in loc de unul (cum aveam fara stimulare), dar despre Gonal nu stiu nimik... Probabil ca este mai puternic...
Ioana, si eu consider mai avantajoasa metoda procentului din venitul realizat, dar pe mine nu ma ingrijoreaza suma, ci durata! Eu am auzit ca nu se va mai acorda concediu pentru ingrijirea copilului decat 6 luni!!! In sfarsit, vom vedea dupa 1 iulie masurile luate... Poate raman si eu gravida pana atunci si o sa am intr-adevar motive sa-mi fac probleme!
Stepha
, ti-am raspuns pe pm.
KLA, ce faci, unde ai disparut? ![]()
O zi buna va doresc!
MURA spune:
Natasha, eu cu Menogon am avut un singur folicul iar la prima inseminare dupa IAS a mai aparut unu. Luna viitoare o sa fac cate 2 fiole odata, deci doza dubla sa vedem ce o sa fie.
Nu are de ce sa iti fie teama de IAS nu este dureros, poate inconfortabil dar dureros nu. Singura mea problema mai nasoala era ca dupa IAS ma doare burta dar nu uterul sau ovarele ci colonul si matele. Dar eu asta am observat ca se intampla la mine in fiecare luna in perioada de ovulatie. Imi aduc aminte ca in decembrie de ziua mea am ajuns la spital cu durerile astea dar nu a avut nimeni ce sa imi faca.
Daca nu ai asa ceva inseamna ca nu o sa ai nici la IAS.
Pupici multi
Natasha71 spune:
Mura,
sa stii ca si eu am observat in ultimele luni ca am dureri la ovulatie de burta
, nu stiu de ce, ca nu este legat de stimulare... sincer, acum cativa ani nici nu stiam cand are loc ovulatia (poate nici nu avea loc!!!
). Sa stii ca am ajuns si eu o data la spital cu dureri, tot la ovulatie, iar la eco nu s-a vazut decat un folicul, nu chist, altceva nimic care ar putea fi cauza...
Legat de dureri la IAS, aici pe forum am citit ca fetele au dureri, unele au avut chiar dureri mari... in sfarsit, sper sa nu se intample si la mine... ca nu sunt prea rezistenta la durere... Sper ca nu ma considerati o rasfatata...![]()
Mura, mai vroiam sa te intreb: tu ai facut vreodata eco dupa ovulatie? Eu n-am mers niciodata dupa, si eram curioasa ce se vede, corpul galben format, lichidul in fundul de sac Douglas? Luna asta as vrea sa ma duc si dupa ovulatie sa vedem daca intr-adevar a avut loc, am ajuns sa ma indoiesc de orice... Acum iau jumatate de pastila de closty pe zi
, ca una intreaga nu vreau, se pare ca e arma cu 2 taisuri clomifenul, pe de o parte mareste foliculii, dar pe de alta blocheaza dezvoltarea endometrului... Asa ca voi baga vit. E si dupa ov. utrogestan ca sa compensez...
Mai fetelor, vad ca nu mai dati nici un semn, KLA, sper ca esti bine!

Ioana75 spune:
Fetelor, va rog din suflet, dati-mi numarul de mobil al d-nei Dr. Azi trebuie sa merg sa vizitez maternitatea, si dr. mi-a zis sa o sun dimineata sa-mi zica ora, numai ca n-am numarul ei cu mine

.
Multumesc!
Ioana
pmihaela spune:
Ioana, nr. de telefon al d-nei dr. este 0722440266, sper ca stie de tine si nu e nici o problema ca ti l-am dat, oricum e o draguta.
Mura, tu ce mai zici. Se pare ca amandoua am cam ramas de caruta, dar cei din urma ...
Mai stii la inceput, cam noi eram pe-aici, si-acum uite cate suntem (din nefericire)...
Natasha, tu ce mai spui, fetele ati luat o pauza, haideti ca trebuie sa mai povestiti cate ceva.

Ioana75 spune:
Multumesc Misu
, m-a recunoscut dr la telefon
si ma asteapta la 16:30. Poti te rog sa-mi explici pe unde e maternitatea? Mersic
Ioana
MURA spune:
Natasha, sa sti ca si la mine era la fel inainte nu aveam dureri si cand am facut analizele nu aveam ovulatie.
E foarte nasol cu durerile astea pentru ca si daca ai vrea sa faci bebele pe cale naturala ... la durerile alea numai chef de
nu mai poti avea.
La IAS la mine astea au fost cele mai mari dureri, in rest... procedeul in sine nu e cine stie ce , simti numai o usoara intepatura cand introduce
dar atat.
Alte dureri nu sunt.
Am facut eco dupa ovulatie, mai exact dupa IAS a doua zi ca sa vada daca intr-adevar s-a spart foliculul si se vede corpul galben. Lichidul din fundul de sac Duglas se vede in momentul in care iti face IAS, cel putin mie la IAS mi-a spus.... uite ce bine pregatit e organismul, exista lichid, totul e bine.
Eu am folosit Menogon tocmai pentru ca ajuta si la dezvoltarea endometrului, nu stiu de ce mi-a spus sa incercam si cu closy.... pentru ca eu am probleme si cu endometrul si degeaba am foliculi daca endometrul ramane mic.
Exista un gel care nu mai stiu exact cum se numeste care ajuta la cresterea endometrului , l-am folosit eu la ultima IAS pentru ca imi ramasese in urma endometrul , se aplica pe maini si e foarte eficient, l-am folosit 2 zile si a crescut endometrul cu 3-4 mm.
Ioana nr, de tel este 0722440266 si multa bafta
Pupik