Constanta la apel !!! (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
Sunt cu nervii la pamant: de 3 sapt sunt singura cu Sebi, iar in ultima sapt n-am dormit doua ore legate in nici o noapte! Nu stiu ce are copilul asta, de urla noaptea si vrea in pat cu mine si acolo tot nu se linisteste (toata noaptea ma calareste). Azinoapte a cerut apa ce cateva ori si in final, a baut cam 300ml de apa. Ziua bea cam 1l de apa+ceai (uneori poate si mai mult), pe langa 600-700ml lapte. Sunt atat de obosita... Si simt ca o iau pe carari... Am nevoie sa doooorm si nu am cu cine lasa copilul... Pur si simplu nu ma mai descurc singura cu toate (casa, copilul, munca)....
Sper ca nu v-am intristat prea tare cu vaicareala mea....

Cornelia, am vizionat pozele. Sunteti SUUUPER!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

salut dragutelor,
o zi am lipsit de pe net si ati scris....mult de tot

cornelia - eu am chemat acasa popa ptr molifta la 40 de zile (erau ele mai putin de 40 de zile dar trebuia sa vin la cta), si ii spusesem ca vrea mama festanie la casa si daca tot vine sa ne faca si noua molifta, asha ca mama a impuscat 2 iepuri dintr-o loviura.
dar eu iesisem din casa cu toate ca era ger de crapau pietrele da simteam ca o iau prin bostani. in schimb bebe e mult mai sensibil in prima luna si probabil ca de aia nu e bine sa iesi cu el din casa.

bdana - venish lichid direct pe pete si apoi bagi la masina cu mult detergent si mai torni si venish si cu apa la 50 si mai mult de grade iese totul.

roxanaz si tu ai luxatie la mana dreapta ca eu am la stanga nu imi mai aduc aminte cum am reusit dar m0am trezit ca ma doare de mor. am fost la eforie la spitalul de oase si am crezut ca doar o sa mi-o puna putin in ghips dar medicul (ca orice chirurg care se respecta) repede ca sa ma opereze ca sa elibereze nu stiu ce tendoane si ce crezi.... a inceput sa nu ma mai doaradar tipul cand ma consultat ma tras de mana ceva mai tare si cred ca ala a fost motivul ptr care durerile m-au mai lasat.

sa stiti ca inca mai astept sugestii ptr textul pe care il voi tipari pe autocolantele care vreau sa le lipesc pe parbrize (sunt prea rea?) sau vreti sa scot fluturasi de pus sub stergatoare si in josul textului scriu ca a 2a oara daca se mai repeta il voi lipi pe geam? si, apropo, chiar nimeni nu vrea sa ii trimit? daca nu vreti eu tot o fac!

acu 2 zile pe mine era sa ma muste un caine in curtea uiversitatii de pe mamaia, mi-a luat vreo 5 minute sa pot trece cu caruciorul de el ca latra si isi arata coltii de era sa ma inghita.
oare daca imi iau un spray paralizant o avea efect asupra cainilor?

va pupices

jone

ps. voi iesiti azi in parcul piticilor?mai vine cineva cu caruciorul?

tot inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!
Multumim ca ne-ati admirat!!! Pupici!

Nu am rezolvat nimic cu preotul, ca nu are azi cine sa ma duca, poate maine. Asa am chef de iesit in parc, dar nu stiu ce sa fac cu Stefan. Deocamdata e cam mult pt. el, drumul cu masina dus-intors, o plimbare in parc, abia am reusi sa ne incadram in cele aprox. trei ore dintre mese. Cred ca trebuie sa mai am rabdare.

Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mav, la mine asta dureaza 5-6 luni...asa ca m-am obisnuit, casa, copil, si o juma de norma la serviciu, acum ne-am mai agitat si cu gradinita...toate pe capul meu...
Si Tatiana la fel, nu-i asa Tatiana?
Hehe..eu cred ca femeile au in ele resurse nebanuite, si ca am putea sa ne descurcam ff bine ca specie fara barbati...pe cand ei sunt cam dependenti de o "fusta"...hiihi....
Am vazut undeva ca balenele se imperecheaza o singura data in viata (nu stiu daca toate speciile sau numai asta despre care era vb) si poarta in pantece ovule fecundate in diverse faze, si le dau nastere in diferite etape ale vietii...hehe...deci nu suntem singura specie care ne descurcam...
Cu trezitul noaptea, si DAvid imi facea asa acum cateva sapt, daca iti mai aduci aminte, si solutia la noi a fost sa il las sa tzipe pana raguseste (vreo 2 ore a tipat noaptea ca imi venea sa intru in pamant si ma gandeam ca o sa imi vina vecinii la usa sau politia ca imi agresez copilul) nu i-am indeplinit nici o cerinta (ca si el noaptea daca vede ca nu ma duc la el, vrea apa, vrea caca, vrea muzica, vrea lumina aprinsa, vrea muzica mai tare)...a si inca ceva, acum mai nou adoarme cu lumina aprinsa, chiar si ziua...

Ione, eu vreau sa imi trimiti...ma gandeam sa mai scriem ceva pe langa textul "la misto" ca poate unii e mai "tari in cap" si nu intelege...dar daca e prea mult de lecturat???

Tania, hehe...distractie placuta la iarba verde...deci ramane maine din ora in ora la cofetarie...sper sa ajungem si noi...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua tuturor!

Cu mare bucurie va scriu cateva randuri...Azi am reusit sa intru pe net la sotul meu la birou, caci acasa astept de vreo 3 luni sa ne puna cei de la RDS net...

Cornelia, mi-au dat lacrimile de bucurie cand am vazut ca ai un baietel...Felicitari, ma bucur din suflet pentru voi, sa dea Dumnezeu sa fie un voinic strengar si smecherel, cum le sta bine baietilor...nu am avut timp si sa citesc cum a fost, banuiesc ca ai scris, dar voi citi cand voi avea eu net acasa

Tania, multumesc pentru cele doua mesaje. Suntem bine, sanatoase, numai ca noi ne-am mutat si aici nu avem inca net, asa ca din pacate nu am mai putut intra pe forum. Si mie mi-e dor de voi, dupa ce scriu mesajul o sa mai citesc din ce ati mai scris in ultimul timp, sa ma reacomodez...

Cris, in ziua aceea cand ti-am trimis mesajul era sfantul Alexie, conform calendarului crestin-ortodox, si m-am gandit ca poate nu stii ca si numele Alexia isi are un corespondent de natura religioasa. Cand ne vedem si noi? Stiu ca esti ocupata acum, ca lucrezi, dar poate iti faci timp. Mai probabil in weekend.

Sofi are acum 9 luni, e mare, are trei dintisori cu care papa singurica banane, pufuleti si biscuiti. Este o mancacioasa, mananca cu noi la masa ce mancam si noi, bineinteles exeptand mancarurile interzise ptr varsta ei. Este grasuna, are aproape 10 kg, merge tinuta de manute si alearga cu premergatorul prin toata casa. Vorbeste pe limba ei, ma striga "mam", cere "apa", da pupic, stie unde sunt piticii, stie de "ham", "miau", cu care incearca sa se joace, tragandu-le de coada, bineinteles si multe altele. Intelege multe lucruri, stie de "nu e voie" si rade, adica e o smechera. incerc sa pun niste poze mai noi, sa vedeti "evolutia". Sper ca sunteti bine toate si ai vostri copilasi.

http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello.
a propos de "resursele neuanuite": acelasi programn cu barbata-miu (plus vreo 3 treziri noaptea, de nebuna, ca saracu copil doarme neintors).....acu tocmai am terminat de spalat pe jos....in timp ce altii fac nani. da nu imi pare rau, ca mai vorbesc cu voi.
hihihi Dana pai de aia are Cristi 8,5 kile...daca se mai si trezetse noaptea de 2-3 ori... foame mare, nu gluma.
Mada, bine ai revenit!!!!! da nu puteti sa le faceti ceva circ alora de la rds???? 3 luni???? pupici!
poate aparem si noi azi la pitici, dar nu inainte de 6....sa vedem! noi dam telefon, oricum.
Sinzi, ce ai mai gatit azi?
Cornelia 'ai mai mama las- incolo de treaba....iesi cu copilul, mai ales ca e vremea asa frumoasa!!! tii tu asa mult la povestea asta cu popa???? iesiti si plimbati-va ca nu se intimpla nimik!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Madalina, bine ai revenit!

Roxana, nu de popa imi e mie , ci de drumul pana in parc si de faptul ca depindem de masina lui tati sau a altcuiva care sa-si faca mila de noi . Si cu Maria imi era greu sa ma organizez sa ajung in parc, dar acum. Oricum, iesim afara, la soare. Azi am stat o ora. Sa vedem maine, ce program ne facem.

Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,

Mav, imi pare rau sa aud ca treci printr-o perioada dificila. Si eu sunt obosita si cateodata as vrea sa pot lasa copiii cu altcineva ca sa ma odihnesc. Lasa ca va trece, consoleaza-te cu gandul ca ei cresc repede si apoi am vrea sa mai fie tot timpul cu noi dar nu va mai fi asa. Eu as vedea numai de copil si de mine, as lasa casa in plan secund. Nu stiu daca e un sfat bun, este doar o parere .

Cornelia, eu inainte sa nasc am fost la biserica si m-am spovedit si impartasit si apoi dupa ce am nascut, cand a fost mama sa-mi faca apa, preotul mi-a transmis ca va veni intr-o anume zi la mine acasa. Cand a venit, ne-a citit mie si Andradei, pe care o tineam in brate, a citit la patutul ei si lucrusoarelor ei. L-am intrebat daca pot iesi afara (era decembrie) si mi-a zis ca normal, daca vremea permite.
A mai zis ca 40 de zile stateau in casa lauzele, pe vremuri, ca sa nu le puna soacrele sau sotii la munca, ele fiind slabite si avand si asa un rol deosebit in viata bebelusului.

Sanzi, in blocul nasei mele este o familie al carui copil, in varsta de 4 ani a fost omorat de un caine. S-a intamplat acum un an si a fost mediatizat cazul, dar in rest...
Pe sotul meu, l-a compostat de 2 ori, un caine care isi face veacul langa gradinita lui Bodo. Iuli a zis ca la urmatorul atac, il omoara. Problema este cum? Nu poate sa loveasca un caine in vazul lumii!!! Faza nasoala e ca atunci cand au venit hingherii, vecinii, oameni nebuni, au bagat cainii in casa ca sa nu fie luati...

Jone, eu sunt de acord cu tine, ii urasc pe dementii care nu lasa loc pe trotuar, dar si mai tare pe cei care claxoneaza, langa carut, daca esti pe strada

Tania, pana la urma am fost in Doraly, si i-am luat Andradei niste sandalute, roz, de lac, foarte dragute.
Noi in dupa amiaza asta stam prin cartier, ca tati e de servici, si nu are cine sa ne plimbe cu masina...

O seara frumoasa va doresc!

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

sa nu mai zic si de claxonat langa carucior.

azi am avut o punga de covrigei la mine in ideea ca daca o mai face vreunul sa arunc dupa el cu covrigi mai ales ca ma claxoneaza cand trec pe trecerea de pietoni si e si verde ptr mine.

firar!azi nu s-a intamplat. aproape ca imi pare rau.

jone

tot inainte!

Mergi la inceput

toata lumea a fost pe afara de nu a mai scris nimeni?
sau nu va merge netu'?

ma aduc sa ii fac baitza alexandrei.

stiti ca pe 18 incepe targul de imbracaminte in mamaia?
merge cineva ca eu ma voi duce sa ii caut cate ceva alexandrei.

va pupik
jone
impingator sef de carucior

tot inainte!
http://community.webshots.com/user/jonelip (mai 2005)

Mergi la inceput