Constanta la apel !!! (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Jone, eu vreau pliantele...sa iti dau adresa mea pe pm? sau poate ne vedem prin parc si mi le innmanezi personal?

Tatiana, mie imi da foarte mare incredere in mine faptul ca ma pot descurca singura, adica imi e foarte greu sa stau singura, si sa vina seara, David sa doarma si in loc sa trancanesc, sa ma "alint" stau pe net (exceptie facand Dc ) sau cu ochii in tv aiurea...Nu imi place sa fiu singura...dar ma bucur ca cu DAvid atarnat de mine pot face orice...nu ma doboara nimic, deocamdata...plus ca eu il mai incurajez si pe RAdu uneori...

Si David are muci de azi si tuseste de azi noapte, asa ca am inceput si noi cu un antialergic mai intai, vibrocil si eurospal pt tuse...astea din burta mea, ca de abia maine ajungem si noi la pediatru...

Tatiana, eu l-am scos pe DAvid afara si cu febra, pentru ca aerul curat ii face bine, imbracat bine si sa ai grija sa nu intre in contact cu alti copii sa nu raspandesti viroza...si baie ii fac...

Adinutza, sa stii ca eu sunt ingrozita ca nimeni nu baga de seama ce violenti sunt caini printre care traim...din cauza asta sunt foarte ingrozita, in primul rand de "babele" de la apartament care ii apara in ciuda agresivitatii, si ignoranta noastra. Eu am avut "apucaturi" in tinerete (hehe), si ma implicasem in "curatarea" strazilor impreuna cu un grup de voluntari, dar acum imi e asa sila ca nu mai vreau sa ma bag. Nu imi e sila de caini, cat de cei care habar nu au ce inseamna responsabilitatea, sa si-o asume si sa ii iubeasca asa cum ar trebui...se bat cu pumnul in piept ca iubesc cainii la nebunie, dar le arunca cate un os din joi in pasti si ii lasa in mizerie pe strada, sa mai muste cate un trecator. Oricum orice ai face te lupti cu morile de vant, daca nu inceric prima data sa schimbi mentalitatea oamenilor.
Daca nici macar faptul ca multi copii sunt mutilati si omorati cum spui si tu, nu ne indeamna sa facem ceva, atunci inseamna ca ii meritam...o sa ajungem ca in filmele lui Hithcok (asa se scrie??) cu pasarile....
Eu sunt sigura, ca daca un caine mi-ar musca copilul, la-s lua de gat si l-as duce sa fie eutanasiat sub ochii mei....

Ete ca m-am inflacarat...hehe...

Maine nu stiu daca sa il duc la gradi sau nu...vad eu cum e in seara asta...nasul nu ii e iinfundat, dar ii mai curg niste lumanari incolore....si tusea e uscata...sa vedem

Roxa, tu ce mai gatesti? ca eu nu am nici cea mai mica inspiratie...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

sanzi daca vrei ne intalnim.
dar pun textul pe care l-ai scris tu?
si scot pe hartie normala sub forma de fluturas de pus sup stergator?

jone

tot inainte!
http://community.webshots.com/user/jonelip (mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bea75 spune:

buna ziua (seara) tuturor. ma primiti si pe mine in clubul vostru daca sunt din navodari? acum 1 luna am mers la un control la ginecolog si am aflat ca este un subiec cu mamici din constanta;din pacate eu am inteles ca ar fi pe alt site si cum nu l-am gasit acolo am renuntat.azi am reusit sa gasesc subiectul si ma bucur sa dau de voi,mamici din c-ta.baietelul meu este nascut pe 8 martie 2004 si il cheama claudiu andrei.mergem din cand in cand si noi in tabacarie iar c-ta nu ne e deloc straina, acolo lucram si eu si sotul meu.deci ne primiti in clubul vostru?sau am de trecu vreun test? va pupa bb claudiu si mamica beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna diminatza!
Beatrice bine ai venit printre noi! nu trebuie sa treci nisi un test, dar poate ne pui niste poze..sa va vedem. o sa va treaca Loreen daca intra si pe listuta, ca sa va simtiti de ai casei!
hihihi ai auzit de noi de la cabinetul doctorului?? asta e tareee!!!!
Sinzilici nu stii ca-s fara barbat? asa ca lenevesc, nu mai gatesc decat cate-un gratar si salata pentru mine....sau comand pizza
Vic, te simti mai bine azi?
ma duc sa mai beau niste cafea ca grasunu meu s-a trezit la 6...si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata mamici din Constanta,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire:as vrea sa fac chiperchi ,sper ca am scris bine si ma gandeam ca,poate,printre voi este cineva aroman si ma poate lamuri.Eu ,in princiu ,stiu ce si cum se pune in tigaie ,dar nu sunt sigura 100%.Imi amintesc ca trebuie sa pui ardeii grasi,taiati cubulete,la prajit sau copt,in ulei.Apoi adaugi branza sau rosiile?Uite aici am uitat.Se adauga branza in tigaie sau dupa ce totul e preparat?Cum se face?Stie careva?
Va doresc tuturor o zi buna si sa aveti parte numai de bucurii...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, brava...mai putin cu gratarul ala..., iti dai seama ca prajesti un biet porcusor rozaliu si dragalas (cred ca va fac pofta mai mult!!!!)???? DAca DAvid ar manca numai borcanele (cum facea anul trecut) ce bine era!!!! Asa...tre sa pun mana pe cratita,,,dar nu pentru mult timp, ca m-am gandit si cred ca o sa o mut pe mamaita mea la mine o luna sau ceva...sa vedem ce iese!!!! O sa fiu libera ca pasarea cerului sa vagabondez si sa stau pe plaja!!!

Io nu stiu ce am in cap...imi aduc aminte din cand in cand ca mai am putin si tre sa dau un ex, si ma doare drept in cot...(hihi), auzi, ma duc la Timisoara...

Beatrice, bine ai venit...

Jone, pai spune-ne ce program ai si pe unde umbli si poate ne intersectam...sper ca avem timp pana miercuri (joi plecam) daca nu o lasam pe sapt viitoare. Fluturasii fa-i cum vrei tu...eu nu am pretentii

Fetelor cu RDS, am si eu o intrebare...noi de cand ne-am mutat aici (cred ca aproape 2 luni) nu am primit nici o factura nici de telefon nici de internet de la ei...e normal? SA ma duc eu de buna voie sa platesc??? Sau trebuie sa astept factura?

Si daca va pricepeti, tre sa vina o factura pe minus de la romtelecom tot de vreo luna si astia au "uitat" sa o trimita, si tipa de la posta mi-a spus ca daca nu vine factura nu imi pot returna banii...nu sunt multi bani, dar nici daca era 1 leu nu ii lasam lor, ca asa am o pica pe ei!!!! sa faca ei hartogaraie sa imi dea banii inapoi!!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor

Mergi la inceput

sanziana
nu prea stiu cum e programul meu pana miercuri ptr ca acum stau dupa unii care trebuie sa imi ridice apometrele ca cica sa le verifice.

mie mi-a venit factura de la rds dupa o luna dar e mai bine sa te duci tu sa platesti ca daca apuca sa iti taie netu iar stai dupa iei.

fluturasii ii fac exact cu textul:

"Este binecunoscut faptul ca daca parchezi masina pe trotuar fara sa lasi loc sa treaca pietonilor sau unei mamici care isi plimba copilashul cu caruciorul! in curand vei avea tripleti!!!!!!!!!!!!
Da mai departe la cel putin 10 cunoscuti care parcheaza aiurea ca tine si vei scapa numai cu gemeni.
Daca dai la 20 de cunoscuti poti sa rasuflii usurat...va fi cate unul pe rand"!!!!!

am modificat putin dar restul tare mult mi-a placut

eu stau pe unirii in spate la scoala 43 asha ca mai ramane sa imi spui in ce directie sa o iau cand o fi vorba sa ne vedem.

jone

tot inainte!

Mergi la inceput

beatrice bine ai venit!
tatiana te-am trecut pe lista ptr fluturasi.

jone

tot inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna tuturor.
Cornelia, am vazut si ultimele poze, eu am impresia ca Stefan o sa semene cu taticul lui, asa cum Maria este leit mamicuta ei.:) Ce casa misto v-ati facut! De-abea astept sa ne mai vedem.
Sinzi, mai bine te duci tu la RDS pe Rascoalei 1907, pentru ca ei probabil ca nu v-au bagat inca in baza de date cu noua adresa, asa ca s-ar putea sa asteptati mult si bine factura... Cu calatoria te-ai hotarat, cu ce veti cu merge trenul sau masina?
Crix, bafta la examene!
Tania, si noi am fost la padure in acest weekend (duminica), la Basarabi, voi pe unde? Am facut un gratar si am jucat tenis.

Sa mai zic si eu despre Paul. In concediu am renuntat de tot la ultimii pampersi de noapte si am aruncat biberonul la gunoi. Suntem baieti mari de acum! Acum ii dau lapte din cana dar trebe sa recunosc ca nu mai bea atat de mult ca inainte. Oricum sper sa compenseze cu mancarea. Vorbeste orice, stie toate cuvintele (uzuale) si ne intelegem foarte bine cu el. Este cumintel in general, cu conditia sa fie bagat in seama, altfel se obrazniceste. L-am tuns pentru a 2-a oara la frizerie si a stat neasteptat de cuminte, d-na frizerita a stiut cum sa il ia. In iunie o sa il trimit iar cu ai mei la Sibiu vreo 2-3 saptamani. Ce rau imi pare ca nu voi merge si eu cu ei. Imi pastrez restul de concediu pentru la toamna.

Si acum o intrebare pentru toata lumea: CINE VREA NISTE PAMPERSI NUMARUL 4 ? Mi-a ramas aproape un pachet nefolosit.

Pupici,

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Buna ziua mamici si burtici!
Desi medicul ne-a dat concediul medical (prenatal) incepand de astazi, voi veni saptamana aceasta la servici, apoi numai in vizita.Noi suntem bine,pe cat se poate...durerile de mijloc, picioare..nu se mai pun la socoteala. Bb se suceste, se invarte, da cu piciorusele, cu capul, cu manutele..nu stiu cu ce..dar cateodata asa ma inteapa jos.nu stiu unde boxeaza, alte dati este asa suparat pe vezica mea..am impresia ca ma scap pe mine.Bb iubit al lui mami si al lui tati (de care ii este asa dor..nu are cine sa se joace noaptea cu el..mami a lui este denaturata...doarme, se trezeste pentru a se intoarce pe partea cealalta,a bea apa sau a merge la toaleta..il ia ea in brate..dar totusi..tati se joaca cu el)
Bea, daca ma mutam in Navodari, acolo unde este apartamentul nostru cu 3 camere, poate eram vecine...dar noi momentan stam cu parintii (zona gara)..este f aproape de serviciul meu (merg pe jos)si de al lui tati la fel(merge cu masina cateva statii)
Mie imi plac cainii, dar nu sa hoinareasca si sa muste lumea pe strada..Slava Domnului..pana acum nu am avut nici un incident neplacut, nu imi doresc nici mie si nici altor persoane sa aiba vreo tangenta cu coltii acestora...
Cei de la RDS au inceput sa devina din ce in ce mai neseriosi...cand sunt probleme nu raspund la telefoane...cioca snt ocupati..ei tin ridicate telefoanele din furca...la servici am renuntat la internetul de la ei.Cand in sfarsit am zis ca vin sa ne scoata cablul, ei bagau altul.Pana sa ne dezmeticim ei au gaurit un toc de usa si ne-u razuit pe treisferturi cablul de la telefon.Din 7 fire mai erau intregi numai 2....
Fetele!can va citeste preotul molifta..inainte de botez si inainte de cele 40 zile, citeste ceva si pentru bb?
Mav! cu ajutorul lui Dumnezeu si al sotului..can va veni, iti vei reveni..cat de cat..te va ajuta...mai ales daca abia astepta sa fie langa familia lui...Al meu sot cel putin..dupa tonul vocii il cunosc ca abia asteapta sa vina acasa sa-si ia sotia si ope bb mic in brate, sa doarma cu ei brate..De! acum are 2 in 1..poate si cu o mana sa ne tina!
Ana! daca nu ma insel, parca branza se pune la final..(sotul meu stie sa faca, dar nu este acasa). Sper sa nu iti dau raspuns eronat..

Pupici de la mAlina cu bb Alex din burtica de 31 sap.

Mergi la inceput