Constanta la apel !!! (34)
Raspunsuri - Pagina 6
mygirl spune:
Beatrice, bine ai venit! Si eu sunt desul de recent inscrisa "in club", dar deja mi-am facut prietene de suflet aici. O sa te simti ca intr-o adevarata familie! Am o curiozitate - dc ai aflat de sectiunea asta de la cabinetul dr. Rusa, cred ca de la mine stii- inseamna ca deja ne cunoastem deja, nu?
Pe ziua de azi, am, in sfarsit, un semn - cred ca am eliminat o bucata de "dop" (dc mamicile experimentate pot sa ma lamureasca - scuzati expresia- seamana cu niste "muci"?)
Mygirl si Alexandra(39 sapt si 5 zile)
Poze
lizuca spune:
Exact, dear mygirl. De-aia ii si zice „gelatinos”. Poate sa aiba si ceva firisoare singerii.
Eu tocmai am sosit de la un interviu, fiindca m-am hotarit sa-mi schimb slujba. Am avut de parcurs o gramada de bibliografie (de-aia am si lipsit la apel o vreme), dar se pare ca a meritat. Cred ca voi fi inspector principal in Consiliul judetean.
Oana, cum ati scapat de pampersul de noapte? Noi l-am aruncat doar pe cel de la prinz, dar face pipi inainte si nu mai e cazul. Iar noaptea parca ma doare sufletul s-o smulg din somn ca s-o duc la baie(ca nu mai face decit pe capacul ei propriu si personal).
Fetelor, cu ce sa ma dau, ca am niste dureri de mijloc ucigatoare, mai mult de citeva minute nu pot sa stau pe scaun...
Va pup.
gabi & alisia (2,7 ani)
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Roxana, multumesc pt. raspunsul la sub. despre colici. Azi suntem mai bine. Ieri am fost daramata.
Oana (mygirl), cam asa e dopul , dar parca ar trebui sa contina si ceva firisoare roz-maronii. Mai ai putin. Curaj!
Bb23, data trecuta, stiu ca preotul m-a intrebat cu am de gand sa o botez si mi-a zis citit ceva si pt. Maria.
Oana, de sapt. viitoare, sper sa ajungem si noi in oras! Pupici lui Paul! Ce baiat mare! M-as inscrie eu pt pampersi (noi mai folosim noaptea si la plimbare), dar, Maria cred ca nu se "incadreaza" la nr. 4 . Acum folosim Libero.
Tatiana, mult sanatate Biutei si tie!
Beatrice, bine ai venit! Mai sunt si altii care locuiesc mai pe langa Constanta .
Pupici!
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f
Cornelia spune:
Lizuca, felicitari pt. noua slujba! Poti incerca diclofenacul.
Va pup!
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f
lizuca spune:
Cornelia, m-am uitat cu duiosie la pozele voastre si parca m-a luat un dor de facut bebelusi. Sunt cam "coclita" da' nu conteaza, macar pot sa visez. Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de tot ce v-a daruit Dumnezeu!
gabi & alisia (2,7 ani)
bea75 spune:
buna. multumesc ca m-ati primit
BB cred ca o sa nasti azi, daca nu ai facut-o cumva.oricum, nastere usoara!. da,la dr.Rusa am aflat de acest forum
bea75 spune:
scuze BB, tie voiam sa-ti spun nastere usoara,am vazut pozele de la echo si m-am emotionat.mesajul era pt mygirl.cred ca v-a naste azi sau a facut-o deja. scuze inca odata. va pup
sinzi_ana spune:
Lizuca felicitari pentru noul post...suna bine titlul!!!
Tatiana, mai are Bia muci? sau au inceput sa dispara?
Cornelia, cand mergeti prin parc sa imi dati si mie un semn...ca vreau si eu neaparat sa il vad pe Stefan...daca tot ii dai biberon sa stii ca poti sa il iei cu tine in parc. Il faci cu apa plata nu? Masurile de lapte praf separat, apa plata intr-un recipient care o tine calda si faci pe loc lapticul...asa ca poti sta cat vrei in parc!!!! Mai ales ca cred ca Stefan va dormi mai bine afara in carut, plimbat...si pt tine va fi mai relaxant si placut!!!!
Am fost si noi azi la pediatru si cica suntem ok, nu rosu in gat, nimnic la plamani...se pare ca e pe fond alergic...deci mergem in continuare cu Aerius...
Am primit invitatia, pe 27 mai avem SERBARE!!!!!!!!! sunt asa emotionata, prima lui serbare de la gradnita!!! Trebuie sa imi cumpar saruri pe pe acum, sa nu lesin pe acolo de emotie...nu va spun ca toate rubedeniile noastre vor sa vina...cred ca vom umple curtea numai de-alde noi....
Imi spunea educatoarea, ca David nu prea vrea sa se urce pe scena...si eu am spus, chiar daca plange si tot il pui pe scena...ca doar e prima lui serbare...un minut si tot trebuie sa stea acolo sa ii fac poza...si tot am sa fiu in al 9-lea cer de fericire!!!!!!!!!!
Ce mama...mamitza nu gluma...unde-o fi tanti Mizta???
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor
dadi_t spune:
Buna seara!
Am intrat sa va spun ca ..nu suntem prea bine.Mama a fost operata de urgenta azi dimineata si este la reanimare....se pregateste pt. urmatoarea operatie care este mult mai grea si din pacate f. riscanta acum cand este slabita.nu mai primeste nimic transfuzabil-corpul ii respinge sangele si plasma care o tineu pe picioare. Pana la urma nu scapa fara anus contranaturii.S-ar putea din clipa in clipa sa plecam la Bucuresti asa ca...rugati-va pt. noi si sa de-a D-zeu sa ...ne recitim cu bine!
Ps: Am o mare rugaminte: lucrurile s-au precipitat si ..tb. musai sa dam calculatorul Andutei. Este 80% up-grade-at cu toate noi- si in garantie.Noi: placa de baza, hard,placa video.Abia il pusese la punct Costin, dar... Daca stiti pe cineva doritor suntem dispusi la max. 2 rate. Costin asigura garantie 1 an.A... echivalent Pentium IV-1,5GHz.Pt. alte amanunte imi dati PM saqu ma contactati la adresa de Yahoo: taniabugescu@yahoo.com.
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!