Constanta la apel !!! (34)
Raspunsuri - Pagina 3
Cornelia spune:
Avem poze noi: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f
Am postat la poznasi, cum s-a derulat dimineata de azi!
Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (5 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
roxanaz spune:
hello hello.
Dana, as putea spune ca nici la IDS nu exista prioritate ptr gravide, ca acolo am facut si eu analizele. plus ca mi-au dat niste rezultate gresiteee....de am intrat in crizele pamintului, noroc cu cunostintele mele ca altfel intram la maladii genetice ale singelui. pewtele alea ies cu vanish lichid pus pe pata si apoi in masina, cu ace blue - asta pentru cele albe. daca nu merge asa eu le-am mai scos cu amway, spray pretratant ptr pete. daca nu.....stii tu....foarfeca
Loreen, s-ar putea sa nu fie asa neagra situatia. poate are o explozie hormonala acum si trece de la sine, nu e obligatoriu sa se mentina pe toata perioada pubertatii.
Cornelia, am vazut pozele, fug sa citesc si povestea!
dadi_t spune:
Cornelia, super pozele..si..ce sa-ti spun , desi Anduta e mai mare m-am regasit de multe ori in ce ai povestit tu cu atata haz...supermamica cu supercopii si bineinteles supertatic, nu?
Hai sa va inveselesc.. http://www.tcnj.edu/~hofmann/humor/Misc/animals/animals.htm
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!
BDana spune:
Roxana, recunosc ca, din anumite motive e posibil ca la IDS sa fii beneficiat eu de trat. preferential. Cat priveste corectitudinea rezultatelor, eu intr-o saptamana am facut 3 uroculturi la 3 laboratoare diferite si mi-au dat rezultate complet diferite, de aveam impresia ca le scot din burta...
Azi, ptr ca am implinit 4 luni am fost sa ne cantarim si masuram. Deci: avem 8.500 si 67cm. Drept e ca suntem cam supraponderali dar pe cuvant ca nu imi fac probleme, si oricum, copilul mananca doar san deci nu am ce sa ii scot din alimentatie si asa ca ce sa-i fac, sa il tin flamand?
A mea soacra, sa nu taca ea, mi-a spus ca e cam mic de inaltime. Dar stiu ca in primele 4 luni trebuie sa ia 5+4+3+2cm adica14 si el a luat 16 asa ca nici aici nu imi fac probleme. Sunt sigura ca in timp va reveni la normal
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
roxanaz spune:
Danaaa, cum sa fie mama copilu mic de inaltime??? pai 67 de inaltimea de la 6 luni, standard. wow da aeti ceva kile, nu gluma..... stai linistita, si Patrick a luat asa galopant in greutate in primele luni, de aia i se trage numele de scena de "grasunu'". cnad l-a cantarit doctorita la o luna a zis ca-l trimite la fitness. trebuie doar sa ai grija cand incepi diversificarea sa nu ii daa cereale, biscuiti, orez sau din astea. pupici!
hihihi Tania...dragutze pozele!
BDana spune:
Roxana, numai spatele meu stie...cred ca ajung sa fac fizioterapie. Eu care inainte abia eram in stare sa ridic o butelcuta din aia de 5 kg de apa, acum mi se pare o nimica-toata.
Poze
roxanaz spune:
hihihi io mai fac acrobatii de genul sa il ridic cu o singura mana...si ma mai intreb de ce nu imi trece de vreo 4 luni luxatia de la mana dreapta
doarme Cristi acum? ce program mai are, te mai trezeste noaptea?
BDana spune:
Cristi doarme de la 20.00 ptr. ca eu de la ora 4 dupa-amiaza nu il mai las sa doarma, tocmai ca sa am apoi seara libera. Dar noaptea se trezeste de 2-3 ori sa haleasca dar totul dureaza 10-15 minute si apoi adoarme instantaneu. Iar dimineata, dupa atata somn, la 7 se trezeste. Avand in vedere ca eu ma culc pe la 12 noapte nu prea ma fericeste dar, saracu` nu poate dormi non-stop. Pot spune ca niciodata nu a avut probleme noaptea, si cand avea colici ma lasa sa dorm.
Poze
dadi_t spune:
Buna Dimineata iubitelor!
Ce zi frumoaaasa! noi plecam la ..padure iupiii! sper numai ca pamantul sa fie uscat!
Poate maine...ne intalnim prin Tara piticilor, la ore fixe mai facem un rond pe la cofetarie.Deci dupa ora 15;00 din ora in ora ne intalnim la cofetarie...ce spuneti...sa ramana ...batut in cuie de acum inanite?...ca de sunat ...nu sti pe cine sa suni..cand ajungi acolo.
Va doresc un We placut si insorit!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!