Mamici de iulie-august 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Peca felicitari pentru control, ma bucur ca nu ai probleme cu glicemia.

Tie ti-a dat cumva sa iei vitamine? Mai iei Folio? Iei cumva fier?
Eu doar folio iau, altceva nu mi-a mai dat ...
Si inca o intrebare, parca la inceputut sarcinii iti cumparasei un ceai de la farmacie, poti sa imi mai spui cum se numeste si pentru ce e bun? Ca am uitat

Hai ca te-am bombardat cu intrebari

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 28+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, daca la 24+3 avea 739g la 25+4 banuiesc ca era mai baban, cresc si 200 de g pe sapt in per asta.pt 24+4 scumpilicul tau e voinicut, fata mea pt 25+4 e cam mica.nici alea 800 de g nu le avea, le-a rotunjit tanti, ca sa nu ma demoralizez, dar am vazut ceva pe ecran..765...785...nici nu mai stiu.vreau si eu bebe grasan, cu cutulite, sa pupam!
M26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Giana, zymafluorul e fluor pt dintisorii lui bebe si poti sa il iei din timpul sarcinii sau sa i-l dai lui bebe mai tirziu. nu e tirziu sa incepi sa il iei,dar e ceva la care daca te inhami, trebuie sa te tii. adica in principiu ideal e ca daca ii dai lui bebe sa ii dai pina pe la 12 ani cind i-au iesit toti dintii.e bun, face smaltul dintilor puternici, dar nu substituie spalatul si grija la zahar. si daca mai tirziu intrerupi, exista riscul sa faca dintr-o data multe carii, dar bineinteles, asta depinde de ce papa si cum se spala pe dinti...
M26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Si mie imi face burtica valuri ,valuri si asa de tare ma amuza.....Am postat si noi niste poze cu burtica....

Deny si David 28+
http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamini-eu zic sa nu te stresezi cu greutatea bb,daca dr a zis ca e bine,e bine.Si am inteles de la tine ca ai 1.61cm,eu am 1.73,iar bb iese in functie de statura mamei(daca tati e vlajgan se face bb mare dupa nastere).Iar daca bebele tau e mai mic de statura automat o sa aiba si mai putine gr/kg.Verisoara mea a avut un bebe de 2.900gr si 49 cm-mama are pana in 1.64cm,iar tati 1,69.Am citit ca asa suntem noi programate genetic sa facem bebici pe masura noastra-in general vorbind(fiindca mai sunt si exceptii,cu bb mari,dar de obicei se trag din familie).Eu cu greutatea am probleme,sunt destul de grasana,macar de mi-ar stagna cantarul
Deny-n-ai dat bine adresa de poze,da adr ta,nu adresa generala,imi cere sa ma inregistrez!Hai ca vreau sa vad poze,ca sa vad tu cum ai burtica,o am mai mare-sunt curioasa!

si pestiuc(care e acum delfinut) iubit si salteret de 32s

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna fetele!
Emaimee sa stii ca si eu am patit in seara asta ca si tine, o stare de nasoala. Doar ca eu stiu si cauza, ca am fost avertizata de alte mamici: e de la picaturile cu fier pe care trebuie sa le iau suplimentar (mi-a scazut hemoglobina la 10,5) si cateva ore dupa ce iau picaturile alea, am o greatza in mine .... pfui! Dar asta este, trebuie sa le iau.

Mamini, eu zic ca statistic e super ok bebelina ta. Al meu e baiat si a avut la 26+5 960g, deci putea la 25+ lejer sa aibe in jur de 800. Si baietii sunt in genere mai marisori. Dar se pare ca al meu nu e grasan, e perfect normal incadrat in medie. La dimensiune imi dadea ecograful 26+6, deci o diferenta de doar o zi.

Laura, ne va fi dor de tine ... sper sa reusesti sa-ti pui net. Nu aveti alt furnizor in Cluj? Parca pe acolo era tare astralul ... Nu aveti de ex. provideri de net prin unde radio?

Bella, saraca de tine, se vede ca iti este greu sa cari atat greutate, dar este si ceva deosebit

Va pup burtici frumoase, am stat azi si am admirat multe poze de burtici si m-am inveselit. Poate facem si noi in weekend foto-shooting si mai pun si eu poze mai "proaspete".

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 28 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetele, va pup si eu, seara frumoasa tuturor si un weekend placut.
Eu acum ma indrept spre casa de la munca dar sunt fericita ca am terminat ceva important in seara asta. doar sa am cu ce sa mai ajung, ca sunt pe Platfoirma la Magurele si e vineri seara.

Numai bine pana luni,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 28 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Gabi-eu iau suplimente care contin si fier de la 14s si nu am avut absolut nimic si acum de marti sunt o gretoasa...
Bebele o sa fie dreptaci-glumesc,e partea lui preferata si se vede o mingiuta pe dreapta si simt corpusorul(nu stiu ce e-cred ca e cap-asa a zis nea dr,dar unori se vede mai mare decat capusorul-se vade o umflatura mare prin piele-mi-e teama ca iese prin piele-face asta zilnic,cam doare-se intinde oare?)

si pestiuc iubit&saltaret de 32s

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Gabi, eu mi-am cumparat preventiv Fe masticabil de la Nutrilite - produse 100% naturale - dar nu ma apuc sa iau nimic pana nu-mi fac analizele, adica saptamana viitoare!!! Eu sper totusi sa nu fie cazul, sa-mi iasa bine analizele...

Dupa datele pe care le dai tu, inseamna ca bebelusha mea la 26 sapt. implinite are in jur de 900g... ce maricica este , manca-o-ar mama pe ea!!!!Mie nu mi-a cantarit niciodata bebelusha, dar o voi face luna viitoare sigur!!!!

Mie doctoritza de familie mi-a dat sa fac numai 4 analize: glicemia, calcemia, hemoglobina si testul de urina... atat!!! Ce mai tre' sa fac, daca tot imi ia sange??? Am intrebat-o de testul de toleranta la glucoza (parca asa se cheama, nu?) si mi-a spus ca nu se face decat daca iese glicemia nashpa.

Burtici dragi, va pup, noapte buna

Irina si bebe 27 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Doamne, Boga!!!! te mai simti in stare sa stai la munca pana la ora asta??? Si mai esti si asa departe!!! Cand intri in prenatal???? Oricum, si ai mare grija de tine, mai las-o incolo de munca!!!!

Pupici,

Irina si bebe 27 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput