Mamici de iulie-august 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
irinabungau spune:
Fetelor... ce problema aveti... vorbiti de funie in casa spanzuratului...
eu nici nu mai stiu cum arata!!!!!
Adriana, eu zic sa le faci pe amandoua cu aceeasi daruire...
Exercitiile Kegel le poti face oriunde, oricand si la orice ora, asa ca da-i bataie!!! Am inceput si eu sa le fac desi cred ca voi naste prin cezariana daca nu mi se ridica placenta pana la urma... Ma culcasem pe-o ureche cand am aflat ca s-ar putea sa ajung la cezariana, dar este mai bine sa fiu pregatita si pentru cealalta varianta, sa nu ma ia prin surprindere...
Cat despre copiii bilingvi: fratele si cumnata mea locuiesc in Irlanda de 4 ani si au un baietel care vorbeste romaneste+engleza bine. Ei in casa vorbesc numai romaneste, dar l-au invata si engleza, mai ales ca de la 3 ani l-au dat la gradinita si acolo vorbeste numai engleza cu copiii... Acum, eu zic sa le vorbiti romaneste, nu le strica sa stie romaneste!!!
BB23, la Medicover daca platesti... nu stai la coada... Asa am facut eu ultima oara cand mi-am facut toxoplasma, aveam inca vreo 4 analize date de doctoritza mea de familie si am preferat sa le platesc decat sa merg in alta parte sau sa stau la coada pana in iunie (asta se intampla in februarie)... Pupici multi!!! Pune-ti net acasa te rugam!!!!!
Pupici,
Irina si bebe 27 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
fetelor, cam ce greutate aveau bebeii vostri pe la 25+sapt? fata mea la 25s+4 avea 800 de g(in jur de...) si mie mi se pare cam mititica.ca am gasit pe net fel si fel de valori, de obicei mari...
M26+
deny_82 spune:
Mamini eu mi-am cumparat cartea viitoarei mame...care descrie evolutia sarcinii de la fecundare pana la nastere.....Aici zice ca la 25 de sapt. are 560 de grame......asa ca poti zice ca e grasunica bebelusha ta.... 
mamini spune:
chiar si pe DC scrie ca in sapt 26( adica 25+) ar trebui sa fie intre 700 si 900 de g iar la dr mi-a notat ca e la greutate medie, dar am gasit si site-uri unde zicea ca sunt intre 850 si 950g...
sper ca e bine, scumpa mea...
M26+
corbioana spune:
Fetelor cu greu am reusit sa va prind din urma. Eu sunt cam obo (nu pot spune acelasi lucru si despre bebelul meu care misuna la mami in burtik atata timp cat ea este treaza).
Am avut de lucru si ieri toata ziua si aseara si azi si nu am mai apucat sa mai scriu. Am citit ce ati scris dar nu mai stiu ce si cum sa mai raspund.
Mamini azi am fost cumintica la denstist si mami si-a facut dinti curati si frumos, detartraj, nu a durut doar a fost putin neplacut. Insa la bani m-a rupt. Fratilor 1,5 mil. un detartraj....
pai cat muncesc eu pt banii astia doamne...ca scump mai e....ce sa-mi mai permit sa-mi dau jos lucrare si sa-mi pun alte coronite...bine ca acum tot nu-mi mai face nimic ca tre radiografie dar ca idee...
Cu zilele astea de lucru vad ca nu am mai papat asa mult ca uitam
si nu am mai luat la cantar.
Maine mergem si noi la eco la ora 11 sa-l vedem pe little boy
Abia astept sa-l vad putin cum misuna pe acolo ca de simtit,....ohoooo...ce dam la coaste ![]()

va pup si va urez weekend placut!!!!
Ioana
sapt.31
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
Ioana,cred ca e scump...desi n-am idee ce preturi mai sunt pe la doctori, dar nu-i asa ca se simte bestial cind sunt dintii curati si luciosi? o sa vezi ce scade singerarea la gingii dupa periaj...o sa faci tu si restul...usurel, nu tot odata!
M26+
peca spune:
buna fetelor...
am intrat sa va spun ca azi am fost la dr. mi-a facut testul minune...de care tare frica imi era...adica de rezultate...dat totul e ok...in sange am valoarea zaharului normala...doar in urina e mereu mai mare....iar explicatia dr. a fost ca probabil "functionez" altfel decat majoritatea si orice mananc dulce ajunge la mine extrem de repede in urina
bb e bine este cu capul in jos , cu spatele spre exterior dreapta si picioarele in costele mele...
si legat de valuri valurele....la inceput citeam pe forum cum simtiti ca se misca...eu nimic....abia la 20 saptamani am putut spune sigur : acum e bb, ...dar acum nu ma mai plang sa vedeti voi valurele....ca se vad si prin bluza...distractiv e cand il prinde(adica mereu) gimnastica in bus, si se vede bine si cine sta langa mine...face niste ochi si intreaba mereu daca ma simt bine,
marti seara am avut o alta "problema" ma impingea asa de tare cu picoarele in coste(sub piept) de nu mai aveam aer...intinsa nu puteam sta, in fund nu, in picioare nu....asa ca m-am apucat sa "il imping" cu degetele de acolo
si baiatu' lu' mama se pare ca tare incapatanat e ...ca se impingea in degetele mele...nu se dadea clintit...parca spunea "hus!hus! de aici...e locul meu!" (dar senzatia de ai simti atunci acea parte a corpului lui bb -care de fapt nu stiam ce e- a fost superba...as mai fi impins...dar imi era fica sa nu fie capul....si sa fac prosti)
azi la control ...ca de obicei chef de joaca pe capul lui...ca asistenta se uita ca vrajita cum se vede burta...si isi plimba pe burta aparatul si cand ii tragea asta micu cate un sut...saraca se speria...l-a chemat apoi pe nea' dr. si l-a intrebat daca sa ma mai consulte sau nu..
oricum m-am ingrasat intr-o luna 3 kg...sunt acum la 63,8kg...in ianuarie eram la 54,8..acum la 63,8..mi-a spus sa am grija cat mananc...
cam asta de la controlul de azi...cate gr. are bb si cati cm. nu stiu...ca desi am intrebat nu spune...caci nu e control mare de masuratori...iar atat timp cat el vede ca e ok...spune ca nu are motiv sa faca control de masuratori...dar voi afla in 3 saptamani, cand am control de masuratori
cam atat pe azi...va doresc un we placut
peca 
_
http://community.webshots.com/user/peclitza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/peclitzo/my_photos
emaaimee spune:
Am uitat sa scriu si de manusi bebe pt la spital(sa nu se zgarie cu unghiutele)-ca pe noi ne-au sfatuit sa ii taiem unghiutele dupa cateva zile de la nastere,ca e prea sensibil bebit nou-nascut.
mamini-scumpi avea 739 gr la 24s si 3 zile!
peca-si eu o patesc cu respiratul,trage bebe suturi pe la plamani de raman fara aer.Noi ne jucam de-a impinsul
(ca am citit si intrebat dr si a zis ca e ok,nu facem rau micut)-e tare caraghios cand iti raspunde,nu
?
si pestiuc iubit&saltaret de 32s
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
Katink spune:
Buna fetele!
Azi am avut zi de magazine si normal ca nu m-am putut abtine sa nu iau ceva si la micuta mea ![]()
I-am cumparat un body cu maneca scurta, dulce foc, o caciulita subtirica din bumbacel, o bluzita tot asa subtire de vara cu maneca lunga si o salopeta cu picioruse fara manecute, pe care am zis eu ca o combin cu bluzita cu maneca lunga
.
Toate sunt fff frumoase si dulci foc!!!
Am mai cascat gura si pe la altele necesare pentru bebita noastra sa ne facem o idee ce am vrea pentru ea si pe unde le-am putea gasi.
Fetele care aveti deja pui mici, voi ce termometru pentru febra ati folosit?
Am vazut digital, si dintr-asta as vrea sa iau, dar erau pt. ureche, pt. frunte, tip suzeta sau forma clasica - de folosit rectal...
In rest valurile continua si la noi, si eu nu ma mai strezes ca vad ca toti puii fac asa valuri si nu e de la ciocolata mancata de mamica ![]()
Pupici si un sfarsit de saptamana placut,
Katink
cu dulcineea mea 28+
Fotografii
Giana spune:
quote:
Originally posted by mitub
mamini si pt tine am o intrebare referitoare la zymafluor: eu trebuie sa-l inghit sau si daca il las sa se topeasca, cum face si Miruna, se absoarbe la fel si ajunge la bebelus?
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 28 saptamani + (DPN 1 august)
Apropo de acest Zimafluor.Voi de cand il luati?Am auzit ca este bun dar nu stiu exact pt ce este.Mie nu mi l-a prescris dar am o prietena care l-a luat pe tot parcursul sarcinii si l-a dat si bebelului dupa 4 luni parca.Imi puteti da va rog mai multe detalii?Este tarziu daca incep de acum cu el? Va multumesc mult de tot!!!
Giana
25shttp://photos.yahoo.com/gianadedu