Mamici de iulie-august 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimeeeu am cam 1.73 si taticul fetei 1.70.asa ca sper domnisoara sa semene cu mine, cu ai mei( tata 1.84, sora mea 1.77)...eu m-am ingrasat 10 kg pina acum, chiar mai mult decit ar trebui, ce sa fac sa fie mai gogosica?
M26+

Mergi la inceput

hai ca iar o ia netul razna...
tocmai postasem un mesaj... ma gindeam la cum as fi aratat daca as fi avut doar 1.61 la 79 de kg pe care le-am implinit.
M26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Scuze .....erau puse pe privat de aceea nu se puteau vedea....Le-am invartit de le-am zapacit...Sper ca de data asta nu vor mai fi probleme.

Pupici!
Deny si David 28+
http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza burticutze!!!!

Deny frumusica mamica si ai o bultica maaaale si draguta !!!

Eu ma pregatesc sa plec la tanti doctor sa il vedem pe bebe care tocmai face niste surfing in partea stanga, mai are putin si-mi ajunge in spate nu stiu unde se mai tot intinde Speram sa fim bine sanatosi! Si sa-l vad cum misuna pe monitor!

Va pup o sambata frumoasa tuturor!

Ioana
sapt.31
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele...ce faceti?! Eu sunt la job dar sper sa scap repede, ca azi mergem la un botez
aseara nu m-am simtit deloc bine, ma durea ingrozitor capul si aveam tensiune 10/6 (cam mica pt mine)...asha ca la ora 9 seara, am tras pe dreapta
In rest e OK, valuri avem si noi...intre coaste se baga, se pare ca pe dreapta ii place sa stea...dar ne-am obisnuit...si eu il imping cu degetele, usor, si ii vb...ma asculta, macar acum
Va sa aveti un wkd cat mai plakut, maine noi ne ducem la peste

Albinutzza 30+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salut la burtici!
Azi ne simtim mai bine, vom sta pe langa casa pentru ca in sfarsit ne vine mobila de dormitor.
Am fost ieri la medicul de familie si am facut antitetanosul, am scapat de-o grija.
Fetele, eu iau Ca si Fe, desi toate analizele mi-au iesit bine. Doctorita a spus ca le iau pentru prevenirea anemiei si rahitismului la bebelusha. In plus iau prenatale. Astea mi-au fost recomandate si de doctorita de familie si de ginecolog.
Va doresc si eu un weekend placut si

Sa auzim numai de bine.
29+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Buna dimineata, burtici, dupa asa o saptamina grea, am dormit si eu 10 ore...a fost super!
fetelor, eu in afara de Ca ( cu vit d)nu iau nimic, nici nu am luat, decit in trim I niste vit B6. mi-au spus ca daca maninc echilibrat nu trebuie nici un supliment si ca daca iau prenatale o sa ma ingras mai tare. vad ca la voi nu e asa, majoritatea ati luat mai putin decit mine in greutate.
azi am 1.5 kg mai mult decit luni, cum ma-sa? si nu sunt cine stie ce umflata.e drept ca am papat bunatati, dar chiar asa? maximul de crestere a fost pina acum de 1 kg pe sapt.o sa ma porcaie doctorul...mi-e groaza.
M26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Katink

Tie ti-a dat cumva sa iei vitamine? Mai iei Folio? Iei cumva fier?
Eu doar folio iau, altceva nu mi-a mai dat ...

de la inceput mi-a dat folio+ iod..de la firma "femibion" care era 30 tablete 8,99€....cand mi s-a terminat m-am dus aici in sat sa imi iau dar nu aveau femibion si mi-a dat altceva folio+iod, dar 120 tablete 7,99€....asa ca le-am luat alea pana in saptamana 25..cand am inceput cu foio+iod + DHS (cred) dar pe care il iau doar tot a 2-a zi...la indicatiile mele...am vrut sa il combin cu folio normal...dar..mai uit; asta ce il iau acum cost 30tablete 15€

tot de la inceput mi-a prescris magnezium 1xzi...fiindca muttermund era prea mic...apoi mi-a dat 2xzi...la controlul de ieri a spus ca muttermund e ok...dar totusi sa iau magnezium in continuare....care si asta nu i iau zilnic....ca eu nu suport gustul de medicamente...si uneori uit iar alteori il las intentionat deoparte

tot ieri mi-a dat sa iau fier ca cica val e acum la 10 si e putin...si hebamma mi-a spus sa iau si vitamina c cand iau fier...caci se asimileaza mai bine in corp

quote:
Si inca o intrebare, parca la inceputut sarcinii iti cumparasei un ceai de la farmacie, poti sa imi mai spui cum se numeste si pentru ce e bun? Ca am uitat

da dr. mi-a spus sa beau zilnic 3-4 cesti de Schwangerschaftstee...
asa se numeste si are in componente:
1. brennesselkraut (imbunatateste absorptia de Eisen in sange)
2.frauenmantel (sprijina situatia hormonala)
3.himbeerblätter (pt. relaxarea musculaturii)
4.johanniskraut (pt. nervi)
5.melissenblätter (calmant)
6. schafgarbenkraut (pt. sange).
7. zinnkratu
..... daca sunt acumulari de apa in corpt atunci cantitaea de brennesselkraut si zinnkraut de dubleaza.

Orium daca mergi la farmacie si ceri "schwangerschaftstee" stiu ei despre ce e vorba...

mie ieri la control mi-a spus ca am aumulari de apa, minore dar sunt (asa au dedus mai ales dupa ce au vazut ca am pus intr-o luna 3 kg...si cica mult e apa de acolo)....si fiindca mi s-au spart sub genunchi in 2 locuri venele...si am 2 pete mici cat pui un deget, mov....mi-a spus ca de acum sa beau schw.tee dar cu dublu de brennesselkraut si zinnkraut.....si ieri m-am dus la farmacie sa-mi dea....si astai nu mi-au mai dat ceaiul normal...si doar brennessel/zinnkraut si inca ceva sa le combin eu...si degeaba am cerut eu schw-tee...ca nu am ajuns la nici o intelegere....asa ca la urma am cedat...mi-am luat pungile cu ceai si am plecat....si azi de dimineaza am baut prima ceasca...mi-am pus miere....ca altfel e durere....dar 3 cesti pe zi eu nu o sa beau veci...e un chin

in rest cam atat

un we placut la toate!

P.S. aici ploua

peca

_
http://community.webshots.com/user/peclitza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/peclitzo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Deny, ce burtica frumusica si ce frumusica si tinerica esti!!!! Ce mamica dulce va avea bebitul tau!!!!

Monai si Mamini, mie doctoritza nu mi-a recomandat Ca deoarece provoaca contractii si eu cu placenta mea joasa... nu am nevoie de asa ceva... Mai este ceva: contractiile maresc presiunea in arterele uterine si bebe nu se hraneste suficient. Mie mi-a zis sa incep cu Ca undeva spre sfarsitul sarcinii, sa vedem cum sta placenta pana atunci. Eu iau multivitamine cu 11 vitamine si 8 minerale care au de toate... dar imi fac o pofta de mancare... Asadar am hotarat ca vitaminele sa le iau tot 1/2 zile iar in ziua in care nu iau vitaminele sa iau acid folic... Eu sper sa fac bine...

Ati simiti cutremurul de dimineatza??? La ora 5 am sarit din pat ca arsa cand am simtit cum se clatina... brrrr!!! Ce aiurea!!! Nu mai vreau!!!!

Pupici la toate burticile,

Irina si bebe 27 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamini-scuze in leg cu inaltimea,am inteles gresitPai atunci se schimba ecuatia eu sunt mai daca tot eintre sunculite,nu e doar celulita,cum se plangea cineva,e sunculita la mine.Aveam dereglat cantarul si arata cu 2kg in plus-ce tragedie am facut-cum sa ma ingras cu greata asta?
Deny-am vazut burtica marree si frumoasa!
Voi aveti burtici mari si sunteti slabute foc,mai bine imi crestea si mie burta mare si nu suncile.Ca m-au apucat nervii pe viata!

si pestiuc iubit&saltaret de 32s

Mergi la inceput