Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 29

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ale si mie mi se pare straniu rau! Ajungi sa nu mai crezi deloc in teste! Eu una nu am explicatie! Chiar, astia de la Medsana nu mai fac si ei greseli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Mirona, mii de scuze, chiar nu mi-am dat seama ca nu se intelege daca scriu cu caractere rom. Eu chiar ma stresam sa nu gresesc intre i din a si i din i

Hai sa va spun o faza draguta: il prind eu pe al meu aseara si, dupa multe priviri lungi in oglinda, doar,doar, s-o vedea ceva mariri de sani, zic, hai sa-l intreb si pe el...de, e barbat, zona aia il intereseaza mai mult ca pe mine. Si stau eu cu tricou in cap in fata lui, sa vada omu daca sunt mai mari, mai tari, mai cumva acolo, si el sta, se uita lung, evaluativ si intr-un final zice: Baby, they're wonderful!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by andicu

Mishulina, tind sa cred ca a fost cu noroc sa deschizi tu capitolul asta nou .

Andreea

Andicule,sa te auda Dumnezeu,nici nu sti ce e in sufletul meu si cata nevoie am de vesti bune,adevaru' e ca mi-am pus sperante in laparoscopia asta pe care urmeaza sa o fac si trebuie sa imi imprim o stare de spirit pozitiva!
Iepurila ai putea sa mai incerci azi un test dar daca nu iese inseamna ca nu mai e luna asta...Luna viitoare incepe din z 10!
Cata astept cu interes ziua de maine!
Mironica sa nu te lasi,vreau sa gandesti pozitiv!
Cristinna,Catalina,cum stati cu moralul?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mishu...mama...iti tin pumnii la laparo..eu sunt cu inima in chiloti si diseara mai bag un test...si maine dim altul..ce-o fi o fi...oricum am fost la baie sa ma verific de o mie de ori...mucus alb..dupa ala maron de ieri nitel...acum astept...va spun diseara dupa 20 cum a iesit testul!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ale, daca simptomele persista si testele sunt tot pozitive, de ce nu mai incerci inca o HCG ? poate in alta parte ? sau o repeti tot la Medsana? cat a trecut ? o zi sau 2 ? asa te linistesti; si daca a fost o greseala?
Stiu eu o vorba : " si condamnatul la moarte spera pana in ultima clipa !" - e ca morbida, da' pt mine merge cand am nevoie.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, mi-am tras si eu PM. Aveam optiunea dezactivata si eu habar n-aveam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

mishulina, nu stiu daca ai primit PM meu... eu l-am primit pe al tau dar nu il pot deschide .. mi-am schimbat adresa de email, mii de scuze. Adresa nou ti-am trimis-o in PM.Iti tin pumnii luni, abia astept sa-mi povestesti cum a fost si ce ma asteapta. Curaj, pana la urma o sa reusim.
eu sint in asteptare, in afara de dureri de burta care anunta probleme nimic nou.
Va pup, astept vesti de la fetele cu II liniute
Iepurila, eu inca mai sper ca rezultatul nu e chiar rau, as vrea sa repet HSG, dar am inteles ca nu e bine?
Natalia26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Draga Natalia ti-am trimis un mail pe prima adresa de mail,pe a doua nu am inteles-o prea bine,sper sa il primesti ,daca da,da-mi de stire,daca nu mai trimite-mi o data noua adresa si ti-l trimit din nou! Nu stiu ce se intampla de nu poti deschide PM-ul...Ai mai primit mesaje? Nu ai casuta prea plina? Hai c-om reusi noi cumva sa comunicam(sper)!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Mishulina ..eu cu moralul stau destul de prost din cauza CM scurt (azi ziua 4 si doar 2-3 pete maronii) si din cazua durerii de mijloc si ovare care o am si pe care nu stiu pe seama a ce sa o pun. Ma gandesc ca poate oi fi racit si de aici mi se trage.
Dar nu ma las orice ar fi si o sa ma cu rusii si cu toate celelalte probleme ..nu am timp acum sa-mi plang de mila si stau sa ma intreb de ce asta si de ce aia...asa ca de maine,ziua 5 incep prima mea stimulare ovariana pana in ziua 9 cand ma voi duce si la prima monitorizare la .
Ale si eu zic sa mai astepti si sa repeti apoi faza cu intepatul daca nu vin rushii pana peste 2 zile
Cata..abia astept sa te vad cu burtica mare
Sper sa fim cu toate mai optimiste si increzatoare
Va pup
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Ale, parerea mea este ca embrionul nu a ajuns sa nideze pe mucoasa (cu tot utrogestanul)decat o zi-doua si apoi a fost rejectat.De aici testele f slabe - eu am avut la fel, insa pe masura ce imi intarzia cm (adica doua biete zile, dar la mine este mult) testele deveneau si mai palide iar in ziua cu invazia, au fost negative betonnnn!!! Daca analiza de la Medsana este corecta, inseamna ca HGC deja aproape s-a eliminat din organism si f curand vine ciclul.
Daca liniutele de pe teste devin mai vizibile, inseamna ca testarea din sange a fost eronata.

Mergi la inceput