Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 29
Raspunsuri - Pagina 5
Mirona spune:
Alexia27 as fi dorit sa-ti scriu pe PM, nu stiu de ce nu ai.
Incearca mama sa nu mai scri cu s si t romanesti ca nu inteleg nimic, de multe ori mi se intampla sa trebuiasca sa trec peste mesajele tale din cauza ca nu am timp (de multe ori citesc la servici) sa stau sa le descifrez. Te rog eu mult nu te supara pe mine, dar as dori sa te citesc si sa-ti raspund din cand in cand.
Noroc ca mi-am vazut numele si am vazut ca mi te adresezi ... altfel ... scapai fara sa-ti raspund. 
Asadar: la 3 zile dupa ovulatie am avut mici dureri in burtica, sanii (doar sfarcurile) ma dureau ... spre usturime si nu puteam sa-i ating.
In rest nici un simptom. Nici eu nu cred ca sunt
... dar inca mai sper ... pana in ziua H.
Va pup pe toate.
Miro
utocatalina spune:
Maraki suna bine ce zici tu...sper in test pozitiv...eu nu ma duc la intepat pina nu-mi intirzie cm...ca mi-e frica! Asptept ziua de azi si de maine sa treaca fara rusi si apoi voi vedea ce si cum! Bafta multa tie!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
Cristinna spune:
Maraki scumpa...bravo fetitza...da Doamne sa fie cu ochisori
. Am o intrebare: tu cate luni ai facut stimularea?
Cristinna
maraki spune:
BAfta si tie Cata
La cate teste ai facut poti sa mai stai 2 zile? Mai bine incercai astazi sa te duci daca se da rezultatul in aceeasi zi .Cristinna eu in februarie am facut prima stimulare, martie pauza,aprilie stimulare si acum astept rezultatul....
Dr. m-a intrebat daca mi s-au innegrit sanii dar eu nu vad nici o schimbare...asta ma pune si mai mult pe jar
...ma simt balonata, uneori intepaturi la ovare,putina greata cand fumez si mai devreme un pic am vazut punctulete albe in aer....ca si cum ai vedea stele verzi
Florinini tu cum te mai simti? Cata ce simptome ai?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
andicu spune:
Maraki , da Doamne sa intri si tu in randul
-dutzelor. Hai ca-i de bine, fetelor, numai semne bune, ca sa nu ma grabesc sa zic si vesti bune, pe pagina asta . Mishulina, tind sa cred ca a fost cu noroc sa deschizi tu capitolul asta nou
.
Inca o intrebare de novice : daca incep o monitorizare se presupune ca fac si stimulare ? chiar daca "prestarea"
va fi pe cale naturala?![]()
Chiar daca n-am probleme hormonale (asta n-o stiu ca nu mi-a dat sa fac analize hormonale;probabil pt ca am ramas normal in toamna, cand cu SEU)inteleg ca mi-ar face bine stimularea.
Verisoara-mea avea probleme cu
sotului si desi nu i-a iesit fertilizarea artificiala, luna urmatoare a ramas natural, si ea a banuit ca a ajutat-o si Duphastonul.
Andreea
Cristinna spune:
Andicu, stimulare se zice cand iei si medicamente pt a ajuta organismul un pic.
merci Maraki..cred ca mi-ai mai zis asta ,dar la cat sunt de zapacita uit si ce mi s-a zis acum 30 de min
.
Maine incep cu clostilbegyt.ziua 5-9..sunt curioasa cum o sa ma simt.
Cat despre ce te-a intrebat dr legat de sani...pai scumpa mea..prietena mea a avut exact acelasi simtome ca si tine, iar sanii i s-au color de-abia prin luna 2..deci...
Cristinna
maraki spune:
Andicu fara analize hormonale nu te baga pe stimulare
Eu am facut stimulare si am prestat ,adica nu am facut inseminare ....Monitorizare poti sa iti faci ca sa stii cand ovulezi
si daca se sparg foliculii
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Alé spune:
Felicity, draga mea... am facut nenumarate teste e sarcina pina acum, si mai bune si mai proaste, si NICIODATA n-a aparut evaporation line...
Iar acum, brsuc, la un total de 6 teste, iarasi, mai bune sau mai proaste, sa iasa la toate????? Nu crezi ca e bizar?
Io, una, sint capie. Sincer, ma astept sa ma sune de la Medsana sa-mi spuna ca au facut o greseala, dar cred ca deja exagerez...
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé
andicu spune:
Deci daca fac analizele hormonale si-mi ies bine, n-am nevoie de stimulare, nu? Scuzati-ma, dar sunt cam grea de cap; sunt la ora de la servici cand neuronii mei nu prea mai presteaza.![]()
Ca eu monitorizare vreau ptr ca n-am decat o trompa, da,ma gandeam ca n-ar strica si ceva stimulare, poate se prinde mai repede ![]()
Merci mult, fetelor pentru lamuriri.
Andreea
monica_b spune:
Ale, nu exagerezi deloc. S-au mai vazut rezultate gresite la analize. Dar de sunat nu or sa te sune, ca ei sint siguri de ele. La tine cite zile de intirziere sint?
Cristinna mie clostilbegyt-ul mi-a dat niste usoare tulburari de vedere din a doua zi de administrare pina cind am incetat sa-l iau.
Maraki te pomeni ca vii cu gemeni? ![]()
Monica
Aspiranta in stand-by