Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 29

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor m-au sunat acum de la clinica Rezultat POZITIV sant gravidutzaNici nu imi vine sa cred pana nu simt ca miscaDe spre Utrogestan au spus ca nu este nevoie sa i-au..doar vitaminele....haideti fetelor care asteptati luna asta , vreau sa veniti cu mine la gravidutze Datorita voua am reusit sa ajung pana aici si va multumesc din TOT SUFLETUL !!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

URAAAAAA MARAKI....sa-ti dea D-zeu sanatate si un bebe frumos..Acum parca mi s-a mai ridicat moralul un pic..poate de data asta daca fac si un pic de stimulare o sa am si eu noroc
Felicitari inca o data scumpa
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Maraki, felicitari! Bravo! Sarcina usoara si superbb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Maraki, FELICITARI!!! Sarcina usoara si bb sanatos!!!
Mi-au dat lacrimile cand am citit, BRRRRRRRRRRRRRAAAAVOOOOOOOOOOOOO!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Felicitari, Maraki!
Sarcina usoara si sa nu ne uiti. Mai intra din cind in cind si pe la "aspirante" sa ne povestesti cum creste juniorul.

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Va mai scriu despre mine ca sa va incurajez si sa vedeti ca se poate !!! De 15 ani eu nu am mai ramas gravida( in 1990 am facut un chiuretaj )am hipotiroida, plus ca imi gasise in ianuarie ovarele mici.Ale stateam si ma gandeam in bucatarie ( gatesc) nu cumva ti-au incurcat analiza de sange? Este prea ciudat dupa atatea teste pozitive si intarzierea de CM pt ca tu nu ai facut stimulare.Cata, Florinini va astept la gravidutze de ian-feb 2006Pt toate fetele: daca eu am reusit dupa 15 ani TREBUIE sa reusiti si voi !!!!!!!!!
Laurici m-as bucura tare mult sa ma urmezi Santem in aceeasi situatie : mamici tinere cu copii mari
Cristinna ai vazut visul meu cu soparla?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Felicitari Maraki! Ma bucur ca indoielile tale s-au spulberat ( sau cel putin o parte din ele)!
Ale imi pare rau, sigur nu a fost linie de evaporare
( mi-a fost dat mie sa vad una pe testul pe care l-am facut), mai degraba este cum spune Chi. Poate, totusi, e doar o greseala din partea celor de la Medsana, si tu esti .

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Maraki,ma bucur din tot sufletul,nu stiu daca iti dai seama cu ce stare de spirit ma duc eu luni la laparo daca am in gand o reusita recenta dupa atatia ani de asteptare...Bravo tie,ai grija de voi si tine-ne la curent cu evolutia "punctuletului" !
Cristinna sper ca ti-ai mai revenit cu moralul,cred ca avem cam aceleasi "setari" : tu te intristezi rau cand vin rushii,iar eu nu pot scapa de "depresia unei singure liniute",luna de luna!Vezi sa nu fi racit,intr-adevar ca vremea asta e tare tampita...Iti tin pumnii pentru prima stimulare,o sa fie bine si pentru noi,ai sa vezi...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Felicitari Maraki, ma bucur tare mult pentru tine. Intr-adevar reusita ta e un exeplu pentru noi. Mai ales pt mine plangacioasa, care dispera dupa 7 luni de nereusita.
Natalia, mie mi-a zis Dr. ca HSG nu se repeta mai devreme de cel putin trei luni. Si din cate am mai citit de la fete investigatia nu face bine deloc la cilii de pe trompe.

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Fetelor, eu n-am mai intrat cateva zile pe forum, am incercat intr-o seara cand am avut putin timp, dar nu-mi mergea netul... Ma bucur din suflet pt. Florinini si pt. Maraki! Felicitari!

M-am intristat tare, Alé, draga mea , cand am citit... Eu tot mai sper ca e o greseala, o incurcatura de rezultate la Medsana, avand in vedere ca tu nu ai avut niciodata teste pozitive si mai ales stiu ca testele Ozone sunt bune. N-as vrea sa-mi dau cu parerea, dar exclud teoria liniei de evaporare (mai ales ca am vazut testele, aveau o liniuta roz, nicidecum una gri), daca totusi rezultatul de la Medsana este real, inclin spre varianta lui Chi... Sper alaturi de tine sa fie o eroare si sa vii sa ne spui ca esti insarcinata!

RaluD (Emi si mami) multumesc pt.gandurile bune, eram datoare cu un raspuns: am facut si analizele genetice (si eu si sotul meu) anul trecut, totul este ok... printre alte muuuulte analize care de asemenea au iesit bine.

Thea, fata cea mai curajoasa dintre aspirante, da-mi voie sa-ti raspund aici la intrebarea legata de tratamentul naturist: eu te-as sfatui sa urmezi tratamentul homeopat fara a mai lua 3 luni de zile nici un alt medicament, fara stimulari, asta ma bate si pe mine gandul sa fac... se pare ca sunt rezultate incurajatoare, chiar foarte bune, bineanteles cat mai putin stres,un stil de viata echilibrat.

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput