EUROVISION - Kiev
Raspunsuri - Pagina 27
Aurelia spune:
Ma intreb si eu ca "popa chioru" oare telefoanele noastre chiar s-au numarat undeva?
caci io' facui de vreo 5-6 ori votu ala ,dar vazind fetele din germanica care au votat si nu sa vazut nika (zero lei ,zero bani)de la germania ma intreb si o intr-o doara: oare chiar a contat?
Haideti ca ma duc sa beau un pahar pentru "luminita" noastra si apoi am de munca ..........sa-mi consolez consoarta care bombane prin casa ..........
rusine francezilor!
Aura&Luca,3 ani!!!!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
joanna spune:
Felicitari tuturor romanilor din diaspora ce au votat si cu sufletul bucata aia de tara,Romania.Ca, toti am votat Romania.
Felicitari Grecia!
Moldova,ati fost foarte bine reprezentati!
Joanna
Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.
Parintele Arsenie Boca
danyce spune:
Felicitari Romania!Felicitari Luminita si Sistem!!!Au cantat super si au obtinut un loc foarte bune. Intr-adevar nu avea Grecia ce cauta pe primul loc. Eu ma gandeam ca vor fi doar printre primii 10. Ciudat ca nu s-au dat puncte Romaniei din Germania si Belgia, unde sunt sigura ca au votat multi romani. E frumos insa ca Romania a primit 10 puncte din partea Ungariei. Nu ma asteptam.
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danyce spune:
Si inca ceva: stiati ca semifinala de joi a castigat-o Romania? Asa au anuntat olandezii aici.
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Alina spune:
Danyce,eu chiar acum am citit pe www.hotnews.ro ca Moldova s-a calificat pe primul loc in finala deci a cistigat semifinala!
In fine,poate ne-au incurcat ca-i tot pe-acolo .
Mi-a placut mult Moldova si e un loc foarte buna la prima participare la Eurovision!
Alina
Teodora D. spune:
n-as fi crezut ca va castiga melodia greciei, dar imi amintesc ca acum cativa ani a castigat turcia cu ceva asemanator, "exotic"; in urma acestor voturi, cred ca europa are nevoie de o infuzie de manele. propun ca anul viitor sa ne reprezinte minune-de-vito, cu siguranta ne va aduce locul intai, sa moara dusmanii de ciuda, sic!
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)
tzuchi spune:
Felicitari ROMANIA! Felicitari Luminita si Sistem!
Pe site-ul oficial al eurovisionului www.eurovision.tv avem clasamentul in semifinala si suntem pe locul 1 cu 235 de puncte, iar Moldova pe locul 2 cu 207 puncte. Am votat si joi si in seara asta; daca joi de la UK aveam 8 puncte, in seara asta nici unul .
Sunt fericita ca am sa le dau maine peste nas englezilor ca au fost la coada clasamentului si ce se mai laudau cu Javina lor!!!
zuzunaki spune:
FELICITARI ROMANIA!!!bine ca nu s a dus sa lalaie(a se citit leleie)Loredana ca ce ne mai jeleam acuma!!!
teodora d,bine zici,perfecta dreptate!
si eu fac maine rascoala ca am votat din germania!!!unu pt romania si unu pt moldova!papa,ai si semnatura mea la deutsche telekom!
desi sotzu mi e grec si am protestat vehement la cate puncte au luat ,melodia e de k k !!!ce e aia domne?nici macar influentze grecesti nu are ci mai degraba turcesti!!!bleah!
eu voiam zdob si zdub!!!
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swodenborg
Freia spune:
postat initial de mamica dulce
am uitatca a fost in seara asta,mi-am adus aminte abia acum la 11 jumate si vad numai punctele.
Romania e acum pe locul 4,cu 104 puncte!!!Extraordinar!!
vreau sa vad si eu undeva pe net cine si cum a cantat pentru noi,va rooog,un link
Hai Romania!!!
extraordinar,acum avem 139 de puncte,locul 2!!!cate 12 puncte de la Spania si Israel!!mai sunt inca vreo 10 tari!!
postat initial de Adela
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48659&whichpage=15
postat initial de ad_risnov
Bravo pt. romanasii din Portugalia, spania si Israel!!! Au votat cu 12 puncte Romania!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rusine celor din Moldova care au preferat Rusia fata de Romania!
Suntem acum pe locul 2, dar Grecia pare favorita.
postat initial de CryssUK
Tocmai s-a terminat show-ul si Romania e pe locul 3 .
Se putea si mai bine daca votau mai multi romani, dar Luminita si Sistem au fost la inaltime.Bravo!
Eu am votat in Uk, dar cred ca numai eu si inca cativa, prea putini ca sa se adune macar 1 punct :( Asta e!
Daca il auzeati prezentatorul de pe BBC 1 ce urat si discriminativ a comentat , va venea sa il luati la bataie .Nu am vazut si nu am auzit in viata mea un comentariu atat de injositor si obraznic la adresa tarilor sud-est europene. Rusineee!Imi vine sa scriu un feedback pe masura BBC-ului ....
locul 3!!E muuult mai bine ca anul trecut:)
eu ma intreb de ce nu a participat Italia..nici in concurs,nici la votare.Nici anul trecut nu a fost.
mie nu-mi place deloc sistemul asta de vot..de multe ori seamana cu solidaritate intre vecini...au fost cateva tari care ma asteptam sa ne dea ceva..si nimic,nimic!!mai tare m-a surprins Ungaria cu 8 puncte.
ce rau imi pare ca n-am vazut nimiiiic
postat initial de DidiAlex
Locul III
postat initial de LindaG
Felicitari ROMANIA!!!Locul 3!Bravo!!!
Eu am votat cu Romanica mea,pacat ca Germania nu a dat nici un punct.
Grecia nu mi-a placut asa mult,mai mult mi-a placut Malta si Lituania,dar asta nu conteaza.
unde pot sa o vad pe Luminita???
(adela,chiar n-am stiut ca e subiect deschis
fetele,cum a fost nemtoaica?? va uitati acum pe Erste?ce misto face asta de moldoveni,greci?
postat initial de principessa
Bravo Luminita si Sistem! Bravo!Bravo!Bravo!
Bravo romanilor nostri plecati din tara care si-au dat silinta sa voteze si a iesit ceva ca lumea. Rusine Moldova!sustin si eu, pt ca eram absolut sigura ca vom primi 12 puncte de la ei. De asemenea si Ucraina, putea sa ne dea macar ceva. Bravo pt Ungaria ca au votat pt noi, macar cat au putut! Mie din tot concursul, fara sa iau in considerare Romania si Moldova, care mi-au placut din start,dintre toti mi-a placut Elvetia, Ungaria si cam atat.Poate un pic si Grecia, doar ca la Grecia nu mi-a placut refrenul, care era prea americanizat.Cei mai nasoli mi s-au parut cei din Letonia, dintre cei cu pretentii la castigare, iar din restul de ei nu mi-a placut de cel din Danemarca.
Voua ce v-a placut si ce nu?
postat initial de LindaG
Deci mie de Gracia(nemtoaica) nu-mi place de loc.Barbatul meu s-a bucurat ca Germania de abia a primit puncte si ii neamt,in schimb a strigat "BUUU" la tarile care nu au dat puncte Romaniei si "YEEEEAAAAAHHHH" cind a primit Romania puncte .
postat initial de LindaG
Nici mie nu imi place ca Moldova si Ucraina nu ne-a dat nimic!Si sunt chiar linga noi.M-am asteptat macar la citeva puncte.In schimb Ungaria mi-a placut si celalate trei tari care ne-au dat cite 12 puncte:Portugalia,Spania si Israel!
postat initial de danyce
Linda, la fel a reactionat si al meu vis-a-vis de punctele primite de Romania
Locul 3 e super pentru Romania! Felicitari!!!
postat initial de serban
Bravo Romania! Totusi cred ca Grecia a meritat sa castige locul intai,au avut melodie f buna si prezenta scenica de exceptie.Malta insa a cam lasat de dorit, nu prea au avut spectacol,iar premiul doi cred ca trebuia sa ne revina noua.Dar asta e....oricum e f f bine!!!
postat initial de LindaG
Mai,mai,ce barbatei draguti avem .Al meu a primit o gramada de pusi de la mine ca a fost asa dragut.
postat initial de AdynaB
BRAVO ROMANIA!!!!!!!!!!
Ma bucur din suflet pt. Luminita si Sistem si ma bucur si mai mult pt. ca Grazia e pe ultimul loc!!!!!
Fetelor,am un car de nervi....in alea 10 minute in care s-a putut suna,am sunat pt. Romania de 7 ori si cercul meu de prieteni la fel,poate chiar si de mai multe ori!!....E,cum se face ca nemtzii nu au dat nici un punct Romaniei??????????????
Voi a-ti sunat?
am vazut si eu la sfarsit Grecia...spuneti-mi voi,cantecul asta a fost original??nou pe piata??ca refrenul tare cunoscut mi s-a parut..in fine poate seamana cu altceva.N-a fost rau deloc,dar n-am termen de comparatie,ca n-am vazut nika
Tipa a fost super,arata bine de tot si s-a miscat bine..moderatorul din germania..,imediata dupa clasamentul final..zice uite cum se castiga puncte..cu topaiala si subtile miscari erotice din umeri:)
si de moldovenie,cu bunica pe scena:)
am vazut nemtoaica la stiri...ma mir ca a ajuns pana acolo...
postat initial de LaviB
Fetele hop si eu cu mandrie ca sunt romanca.
Sunt insa si fff trista pt ca dupa ce am stat cu sufletul la gura, mana pe telefon sa constat ca Germania nu ofera nici un punct romanilor.
De nervi am intrat in net si le-am scris celor de la eurovision.de o scrisorica prin care cer sa ma lamureasca dupa ce criterii se dau punctele pt ca eu una am sunat de putin 10 ori, prieteni de ai mei la fel, nemuri la fel etc
DAca si voi fetele din Germania ziceti ca ati sunat pt ro, atunci ma intreb unde-s punctele noastre.
Ar fi fain daca ati scrie si voi alora nu de alta insa cum le-am spus si lor , nu e chestia de bani ci de principiu.
Eu zic ca s-a sunat suficient pt ro de aici din germania cat sa luam macar un punct
sunt tare dezamagita de ei. (bin* ca-s pe ultimul loc)
postat initial de LindaG
Lavinia,bine ai facut,si si eu sunt de acord cu tine:bine ca-s pe ultimul loc...ha,ha,ha!!!
postat initial de LaviB
Pai asa e Linda draga.
Nu de alta dar am urmarit cu sufletul la gura aici la mine cu prieteni in jur. Sa ne fi vazut care mai de care cu mana pe telefoane si....NU AVEM NICI UN PUNCT???????
eu una n-o las asa. Stiu ca nu rezolv nimic (locul 3 e oricum o onoare fata de ultimul luat de ei) insa nu se cade dom`le. Hai ca iar ma agit de numa aici si nu de alta da-mi sare somnu de
postat initial de an-k
si noi ne-am bucurat impreuna, , eu zic ca locul 3 e f. bine daca ne uitam la ceilalti ani, am votat de 5 ori, iar Belgia a dat 7 puncte(parca), si eu m-am mirat de Germania ca nu ne-a dat nimic, iar Grecia nu mi-a prea placut, parerea mea, cam slabut Eurovizionul anul asta
subscriu, rusine Moldova si Ucraina
postat initial de Camelia
Si eu am votat Romania, de pe doua telefoane.Eram sigura ca din Germania se vor strange cateva puncte pt Ro.Nu-mi explic ce s-a intamplat....
Am inteles ca unele dintre voi au votat de mai multe ori.Daca ati facut-o de pe acelasi telefon, e inutil deoarece se contorizeaza doar un apel.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Freia si Alexa
petra spune:
Felicitari Luminitei si Sistem !!! Au cantat excelent si se vedea ca au cantat si cu sufletul !
felcitari si tuturor romanilor care au votat si sustinut Romania. Nu am vazut intreaga votare, dar m-am bucurat cand au primit 12 puncte de la Spania, Israel si acum aflu ca si de la Portugalia si eram chiar indignata ca din Germania nu a venit nici un punct. Dar se pare ca a fost ceva la mijloc, daca toate fetele zic ca au votat si inca de mai multe ori si nu s-a acordat nici un punct macar. Pacat.
Cat despre melodia Greciei, chiar ma gandeam si eu ca nu era nici traditionala si nici excelenta. Dar au avut sustinatori!
Asta este, eu muream de ciuda ca nu am avut cum sa votez si eu!
In orice caz, locul 3 este un loc foarte bun,si vorba cuiva bine ca nu a lalait Loredana ca eram in urma nemtilor acum !