EUROVISION - Kiev

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Las' Grecia poate nu e chiar atat de nasoala, dar Malta???

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ne vedem la anu'!!!!!
Si noapte buna!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

FELICITARI LUMINITA SI SISTEM!

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Mah, hai sa vedem si partea plina a paharului: uitat e sentimentul ala de umilintza cand asteptam cu sufletu' sugrumat un amarat de punct in favoarea noastra si cand eram mereu in partea de foarte jos a clasamentului. Parca cel mai bine am stat pana acum pe locul 9 cand au fost Marcel pavel si Monica, este?
Acum ascult Grecia ptr prima data, nika special, e adevarat...Well, felicitari tuturor care au incins telefoanele in favoarea noastra, kiar ca nu mai meritam sa stam acolo jos in ignorare si neputintza...

Urmaresc in fiecare an Eurovisionu' si abia acum am sentimentul clar ca e un concurs inutil si partinitor. Romanilor nostri normal ca le plac zdubii, sarbilor le plac macedonenii sau grecii sau pe-acolo, ca "e" ritmuri de-ale lor, la fel si rusii si ex-rusii... Daca exista moneda europeana nu inseamna ca reusim la fel si cu muzichia...

Deci, in final Luminitza chiar ca a fost cea de la capatul tunelului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

FELICITARI Romania ptr. locul 3!!!!!!

Felicitari Moldova ptr. locul 6!!!!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Andrushka, adevarat graiesti

Mai vorbim maine ca acum sunt nervoasa, nu de locul obtinut ci de faptul ca Grecia nu avea ce sa caute pe locul 1. Macar tipa din Malta avea voce super, dar grecoaica...iar melodia CAH!!!

Dar felicitam reprezentantii Romaniei care s-au prezentat SUPER. Sunt curioasa cum vor fi primiti in tara

Noapte buna!

ALINA

"Adevarul nu e intotdeauna acelasi lucru cu propria-ti parere." -H.Sienkiewicz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu am vazut numai punctajul ..nici n-am stiut ca se discuta aici,asa am fost de entuziasmata ca am deschis subiect nou:)
deci asta nu a fost Eurovisionul pe anul asta???

quote:
Dupa cum probabil stiti,in 19 mai,la Kiev,se va desfasura semifinala Eurovision.
Primele 10 tari clasate vor intra in marea finala.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

dincolo de acest rezultat f. bun al nostru, aproape nesperat,si al zdubilor(carora noi le-am dat punctajul maxim), un gust amar ramane vazand punctele date de moldoveni-7 pt. Romania, 10 pt. mama-rusia...

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

nu ca-s dusa rau,iertati-ma,azi suntem in 22

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Felicitari Luminita Anghel si Sistem!

Da,melodia Greciei nu are nika special,tre'sa o mai ascult de inca 10 ori ca sa mi-o amintesc .Si grecisorii aia care dansau parca erau in pijamale.De ce erau grecii printre favoriti?Scuzzi,nu am retinut ideea...

Nemtii au fost pe ultimul loc.Exact asa cum trebuia.

Alina

Mergi la inceput