EUROVISION - Kiev
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
Clover spune:
Sper acum ca Loredana va putea dormi linistita ca nu i-a furat nimeni puncte la selectia nationala.
Votul Moldovei m-a facut sa-mi dau seama ca ei au alte afinitati. Poate e normal avand in vedere istoria. Poate n-are trebui sa ne suparam pe ei.
Sustin propunearea de a trimite manelisti la urmatoarea participare. Dar sa fie duo, ca ne pricepem si e prezenta scenica. Si neaparat imbracati cum stiu ei ca le luam ochii.
Mie imi place in continuare Austria, care nu a trecut de semifinala. Austria si Ungaria cred ca sunt singurele cantece pe care le-as mai reasculta(evident plus melodia noastra). Dar poate conteaza cand te dai rocker suparat si rujat. Penibili mi s-au parut cei cu pricina si nici nu am inteles de ce au luat un loc atat de bun.
Aveti idee ce fel de public are concursul asta? Ca sa ne explicam un pic modul in care s-a votat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinkav spune:
Acum reascult melodiile, si Malta mi se pare ca n-ar trebui sa fie nici in primele 10(ca e cam bleaga)!Chiar si Israel a fost mai cu viata!
Elvetia mi-a placut!!!!Si in nici un caz Latvia!!!
M-am dezamagit cand am vazut ca Moldova doar 7 pct a dat Romaniei, eu fiin din Moldova, m-a suparat chestia asta, chiar mi-a ramas un gust amar, nu ma asteptam!!!!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
crinuta spune:
Eu nu stiu ce cauta Grecia in top 10, daramite sa castige????????
La Malta se mai justifica locul, linie melodica buna, voce buna, insa, nu prea mergea pentru Eurovision.
Mie mi-au placut Ungaria, Bosnia-Hertegovina, Israel( desi tipa a falsat mult, atat la semifinala cat si in finala).
Se pare ca nu mai prea conteaza muzica, ci tot spectacolul la un loc, altfel nu imi explic de ce anumite melodii, sau sa le numesc "nemelodii" au putut fi votate. Ideal e sa ai de toate : muzica, text, coregrafie, spectacol, etc.
De asemenea nu prea inteleg ce au punctele in comun cu zona geografica. Pe mine nu ma intereseaza ca astia sunt vecini sau aia nu sunt, eu votez cu cine imi place, si pe cine consider ca merita.
De asta a ajuns Eurovision in halul asta!!!!!!!!!
Crinuta si Rayan
MamaElei spune:
BRAVO ROMANIA, LUMINITA ANGHEL SI SISTEM!!!
Simt si eu acel gust amar, dar se pare ca anumite chestii din mentalitatea unui popor nu se pot schimba... Si, din pacate, 40% din populatia MD o constituie rusii, iar majoritatea moldovenilor sint plecati sa lucreze la negru in Italia, Portugalia, Spania si alte tari.
Rodica si PAULA (02.09.04)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
FELICITARI ROMANIA!!!bine ca nu s a dus sa lalaie(a se citit leleie)Loredana ca ce ne mai jeleam acuma!!!
teodora d,bine zici,perfecta dreptate!
si eu fac maine rascoala ca am votat din germania!!!unu pt romania si unu pt moldova!papa,ai si semnatura mea la deutsche telekom!
desi sotzu mi e grec si am protestat vehement la cate puncte au luat ,melodia e de k k !!!ce e aia domne?nici macar influentze grecesti nu are ci mai degraba turcesti!!!bleah!
eu voiam zdob si zdub!!!
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swodenborg
Si eu am votat ptr. Romania de trei ori si mai stiu foarte multe persoane de aici care au votat Romania.Cum se poate sa nu avem nici un punct de la nemti?Nu inteleg...
![](bang.gif)
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
ana maria spune:
Felicitari Romania!!!! Oricum cred ca e o victorie, avand in vedere cat de putin importanti suntem!!!
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Anderra spune:
Bravo Romania ,Bravo Luminitza si Sistem, e cel mai bun loc al Romaniei pana acum..
Impartasesc si eu parerile fetelor,Grecia nu m'a dat pe spate de emotie. N'am putut sa nu surad amar cand am vazut ca pana si Anglia ,mama rock'ului,a venit la Eurovision cu o imitatie de manea..
In skimb nu ii inteleg pe ucrainieni..adika pentru unii muma si pentru altii ciuma??? Pe noi nu ne'au lasat sa folosim focul in concurs,unul din punctele forte ale spectacolului nostru, in skimn Ruslana la inceputul concursului a avut voie cu tubul ala prin care iesea foc ca la zmeul din padure
Bravo Romaniei,daca nu ar fi existat jocurile din culise,sigur ne clasam pe locul 1.
va pup,Anderrusha
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
Maria2 spune:
In cazul Greciei cantecul a fost foarte bine mediatizat timp de cel putin o luna si toti ne asteptam sa aiba locul intai.
Elena a facut foarte multe turnee in toate tarile in care exista diaspora si toti au spus ca or sa o voteze.
Nu cred ca in Romania a platit vreun minister asa ceva pentru Luminita Anghel.
Problema mea personala a fost insa, urmatoarea: am votat continuu Romania din primul moment in care s-a inceput votul, insa dupa primele 6 mesaje au inceput problemele, adica mi le treceau la "mesaje netransmise". Spre sfarsit am mai reusit insa sa trimitem cateva.
mamica de 2 printese si un print
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Bravo Luminita,bravo Sistem!Felicitari!
Bey ce m-am ofticat..da rau de tot.Aia din Grecia are o voce de 2 lei.Pai o lasa la distanta tipa din Malta care avea super voce.
Nici nu stiu ce naiba cauta Grecia pe primul loc,pt ca voce nu are deloc,da deloc,iar la limba engleza cam varza.Miscare scenica ce-au mai avut..pt asta sa se fi dat puncte?sau ca Luminita nu si-a aratat chilotii ca aia?
Hai ca-s ofticata rau!
Oricum i-am injurat pe nemti ca nu ne-au dat nimic si pe toti cei care nu ne-au dat nici un punct(fetele din aceste tari,toata stima,stiu ca ati votat si sper sa nu va suparati pe mine,nu pe voi v-am injurat,ok?)
Mie dintre toti mi-a placut Romania,Moldova,Malta si Elvetia(putin).
Poate daca se ducea Loredana nu eram asa ofticata,insa pe Luminita o plac inca din copilarie..si ma oftic oameni buni,ma oftic na!Meritau cel putin locul 2!
Pupici cu lipici.
Lasa bey ca anu viitor il trimitem pe Guta si spargem gura targului!..o glumita mica..
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117