cu cat va mai platiti bonele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

3.500.000lei, in Craiova; iubeste copilul (ceea ce e foarte important pentru mine), gateste, face menaj... iar din partea noastra are tot ce isi doreste (numai sa zica...)

noi suntem multumiti, ea e multumita...
va doresc si voua la fel...

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

aha, am uitat sa va spun programul... de la 9.30-10 pana la 18.30-19 si cand mai e nevoie sta si peste....Andrei are 1,2ani iar cadouri ii dam si noi si nu numai de sarbatori....
mananca ce mancam si noi, cafea....etc

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

HEEELP!!!!
Fetelor,stiti cumva o bona buna diponibila?
Sunt disperata pentru ca nu stiu pe ce drum s-o apuc si niciunde sa intreb. Vad ca fiecare din voi trece prin experiente cu bone. Ajutati-ma va rog!
Trebuie sa fie o femeie de mare incredere, pentru ca altfel se sparg toate in capul meu. Nu sunt de acord sa stea soacra-mea cu bebe, iar daca iese prost cu bona imi sar toti in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Cunosc eu o bona, dar vine numai in Dr Taberei sau pe aproape.Daca te intereseaza vb pe PM.

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela1075 spune:

Stiti cumva cu cat se plateste o bona in Iasi?

Dana si Alexandru(28.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:

Mai depinde si de felul bonei, de ex: stiu o bona, care pe 3500000, are mare grija de copil, il plimba prin diverse parcuri , si mai face si mincare pentru parinti, curatenie, mai spala, mai calca , pune muraturi, motivind ca nu poate sta degeaba...la o astfel de femeie ii dai tu mai mult fara sa-ti ceara !!

lidia

oops, a mea e aia...serios vorbind, chiar eu sunt una dintre norocoase...ii dau 4.000.000 lei, prime de paste si craciun, concediu platit, dar face totul in casa si pt noi si pt bebe, fara sa-i cer eu, dar motiveaza ca nu poate sta degeaba...DAR am o problema, e prea toleranta cu Mara, nu-i interzice absolut nimic asa ca eu sunt GELOASA.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Sun cam pretentioase la ce fac si cat stau. Au si tupeu dupa ce ...mai bine deschidem o cresa cu 2-3 copii si stam acasa la asa perturi si neimpozabili.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Eu am avut o bona super de treaba, careia ii dadeam 3,5 milioane, doar pentru ingrijit copil, fara menaj sau altceva, insa la care a trebui sa renunt din motive "medicale". Statea destul de departe, facea aproape o ora dus si o ora intors pe drum, mai statea si vreo 9 ore cu fata, deci se adunau aproape 11 ore pe zi. A fost destul de mult pentru ea (fusese pensionata pe caz de boala) si a hotarat sa renunte. Am ramas insa prietene, vine destul de des sa o viziteze pe cea mica si nici nu s-a mai angajat in alta parte.
Tot in perioada aia, mai aveam o doamna care venea sa faca menajul si o plateam cu 250.000 pe saptamana, adica ar fi insemnat 1 milion pe luna (insa n-o chemam chiar saptamanal, ca mai venea soacra in vizita si mai facea curat, sau mai faceam uneori si noi)
Apoi am gasit (pe internet) o bona care sta la cateva minute distanta de mine. S-a oferit sa faca si menaj, asa ca i-am cumulat banii, 3,5 milioane pentru copil plus 1 milion pentru menaj, adica 4,5 milioane pe luna, program de la 9-17 (desi in general vine mai devreme si pleaca mai tarziu, mai sta cel putin juma de ora in plus). Are grija de fata, ii face si de mancare, face si menajul, aspirat cel putin o data pe saptamana (daca nu si mai des), dat cu mopul zilnic, bucataria e luna mereu, intinde si strange hainele de pe sarma, calca orice-i las, face tot ce-i cer, ba chiar si din proprie initiativa cand se plictiseste (intr-o zi mi-a dezghetat frigiderul fara sa i-o cer, in alta mi-a sters toate lustrele de praf si mi-a facut curat pe balcon). Ba de multe ori ii mai cumpara una alta fetei din banii ei (desi tot timpul exista pe dulap bani speciali pentru cea mica).
Eu sunt multumita de ea, isi merita banii din punctul meu de vedere.

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocarmen spune:

quote:
Originally posted by gio

Cunosc eu o bona, dar vine numai in Dr Taberei sau pe aproape.Daca te intereseaza vb pe PM.

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Hello,

Caut si eu o bona in Drumul Taberei...daca stii pe cineva sunt interesata...multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Fericitelor ! Eu dau 5 milioane pentru 11 ore (7.30 - 18.30), nu face menaj (in afara ca mai intinde/strange rufe) si nici mancare pentru copil (rareori o mamaliguta, un piure de cartofi...).
Insa copilul este foarte energic si "activ" si sant bucuroasa ca macar se descurca cu el.
Plus prima de Craciun si de Pasti, concediu platit, cadou de 8 martie, cadou de C-tin si Elena (ca tot se apropie !)

Ingrid si Cristi (2 ani si 2 luni)

Mergi la inceput