South Beach - o dieta interesanta (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Eu am papt peste la gratar. La pranz pap ciorbitza de loboda, piept de pui fiert si salata iar diseara cred ca branzica si muuulta apa.

Mergi la inceput

Tks. Ce bine ar fi sa fiu "beton"; din pacate, sunt o piftie umblatoare. Si ma mai fac!
Apropos de asta....Ramona, stepper-ul nu dezvolta gambele excesiv? Ca mi-as lua si eu....

Am descoperit ciuperci proaspete in frigi, asa ca diseara schimb branza cu ciuperci pe plita.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Araya sa nu te superi pe mine (si mie mi s-a zis la randul meu treaba asta). Cand ai scris un mesaj si mai vrei sa scrii unul imediat dupa cel dinainte, da editare text din casutele de deasupra mesajului si completeaza mesajul de dinainte. Tipa care mi-a spus mie, caci si eu faceam la fel, a zis ca se ingreuneaza forumul...... si...m-am conformat.

Eu am mai pus niste poze noi acolo, si ma tot uitam sa vad daca anul trecut prin iulie, eram saunu maio grasa ca acum. Eu zic ca da, da...ma uitam ca...parca...nu se vede, si eu care am cu 6 kile mai putin

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

LOL; OK, SEFA! O sa ne pui pielea pe bat? Daca se ingreuneaza forumul asa de tare, poate ar fi mai bine sa ma limitez la un mesaj pe zi, ca fetitele cuminti.

Se vede o schimbare in bine, nu neaparat ca ai fi slabit atat de mult , insa primul lucru care mi-a sarit in oki (auch!!) este ca au disparut aripioarele si s-au intarir pulpele si fesierii. Asa ca e de bine. Tine-o tot asa! Bafta.

Mergi la inceput

Araya nuuuuu, sa nu dai doar un mesaj pe zi, ca plang!!!! Tu esti aici ferma pe pozitii, mereu la datorie...vrei sa te sustragi?

E bine ca se vede macar atat. Sunt multumita, mai ales ca aveam niste aripioare si o burtica, pe care nici daca o srangeam nu disparea complet. Acum, sunt aproape plata cand imi tin burta, si sunt happy, pot purta pantalonii mei cu talie joasa.

Cat despre stepper, nu mi s-a arut ca mi s-au dezvoltat gambele excesiv, mai ales,c a nu faci in fiecare zi si cate o ora, asa ca, nu avem de ce sa ne temem. Eu consider ca e perfect, obosesti inclusiv la maini. Eu una, sunt supermultumita.

Araya te-ai suparat pe mine?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna grasutelor,

araya la mine nu se deschid pozele, imi apare o singura poza cu tine bb mic...eu nu am auzit treaba cu ingreunatul forumului.Acum pentru corecturi de mesaj folosesc edit dar daca imi mai vine sa scriu ceva peste 10 minute scriu alt mesaj ca poate am alta dispozitie si nu mere cu primul

Ramona superba poza pe motor ca si celelalte de astfel.
Imi pare rau ca te-am intrebat de bb, sper ca nu te-am suparat prea tare....iti doresc din suflet sa ai si tu un bebelus al tau si numai al tau

eu sunt la cafea si cred ca o sa-mi fac si eu un spanac azi.

pupici!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

FETELE!!!!!!!!!!!!!!!! am mincat salata orientala facuta pentru sotul meu...era asa de buna!!!!!!!!!!, deci pe ziua de azi, bulina mare NEAGRA

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Emilly nu stiu daca ai auzit de Tia, este moderator si intra des pe subietctul FIV, ea mi-a zis asta cu ingreunatul si.....am presupus ca asa e, ca avea nu stiu cate mii de mesaje.
Nu m-a deranjat cu nimic ca m-ai intrebat de bb, m-am obisnuit cu ideea, si sper si eu sa avem bebele nostru mic si dragalas.

hehehehe, ma bucur ca ti-au placut pozele. Astazi cand am ajuns acasa mi-am probat pantalonii cu care am mers acolo, in Franta, ca sa va ce si cum. Imi sunt largi, desigur, si sunt spalati!!! Adica mai stramti. Oricum, am niste pantaloni, pe care i-am cumparat la o anumita greutate, si in care iomi plcea teribil cum aratam. Si cand imi vor veni acei pantaloni asa cum vreau eu, am sa ma opresc din slabit.

De-abia astept sa va vad vineri ce raportati. Sper ca toate numai de bine.

Araya s-a suparat pe mine, e clar.

Lore, Eli voi ce mai povestiti?

Va pup, o noapte in care sa se topeasca kilogramele!!!!

Mergi la inceput

In dimineata asta sunt foarte trista ca a disparut Araya de pe forum. S-a suparat pe mine si...a fugit.

Astazi mi-am facut pentru prans budinca de conopida cu ou si branza. A iesit delicioasaaaa, nu-m ivine sa cred ca poate fi asa de buna. O recomand cu incredere, unde mai pui ca este si numai din alimente permise.

Pupici mari!!!

Araya, deja am intrat in panica, te-ai suparat pe mine asa de tare, sau nu poti sa scrii, esti ocupata cu bebelica?

Mergi la inceput

Ehei, am vazut-o si eu pe araya arati super bine si zau ce atata cura cind aratam bine si mai plinute???

...eu una cred ca iau o pauza de la diete.Am grija in continuare la fainoase si dulciuri dar nu mai sunt atat de stricta ca mi s-a acrit.

Asa ca fetele o sa va vizitez doar sa va salut si sa va mai intreb de kg

pupicei!!grasunei

ps.Ramona, sa ma stergi de pe listuta, te rog.

pps.Araya te astept la copilasi de ian-feb, nu conteaza ca Alex e nascut in martie, mai sunt mamici cu bb nascuti in aceiasi luna

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput