South Beach - o dieta interesanta (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Buna dimineatza!
Meniul de ieri a fost urmatorul: dim - piept de pui fiert cu salata; pranz: ghiveci din alim permise; seara: ciorbita de loboda.
Azi dim am papat omleta cu ton.
Am 64 de kg in continuare desi nu am trisat, parol; nu ma las, poate cedeaza....
Imi pare rau ca am creat panica , dar am stat cu alex pe afara, curatenie, gatit......trebuie sa am grija ce mananc, nu?[;)
Plus de asta, trebuie sa recunosc ca mi-am bagat nasul un pic si pe la alte subiecte
Fetelor, am vazut aseara pe VH1 o chestie super , care m-a mobilizat si mai tare: 3 tipe grasunele care s-au inscris intr-un program de slabit( dieta, fitness si schimbare de look ) pe o per de 3 luni. Daca ati fi vazut cum aratau dupa 3 luni, in rochii de seara mulate......wow!!!! e tot ce pot sa spun!!! Haidetzi sa aratam si noi asa!!!
Va pup duuulce pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Araya ce bine ca ai revenit, ma speriasem tare de tot.
Eu, raman si eu la 54 kg, desi speram din tot sufletul ca pana astazi sa raportez 53. Asta e, vorba ta, o sa cedeze.

Ai vazut ca Emilly a renuntat? Am fost atat de trista ieri....

Eu, am mai mancat cate o bucatica de rahat cu cacao si nuca, dar foarte putina, nu atat cat sa ma opreasca din slabit. Ieri am baut si o cana de lapte degresat, mi-era pofta de nu mai puteam.

Am fost si la alergat, si ma simt asa de bineeeeeeeeeeee.

Pupici.

PS. Lore ce s eintampla cu tine?

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Cand va vad pe voi ce serioase sunteti, tineti dieta strict, raportati meniul zilnic, cand am timp sa va citesc si sa scriu, mi se face o rusine. Eu incerc sa nu mananc aiure, dar nu-mi reuseste mereu pt ca zilele astea am fost ocupata: curatenia, spalat de mi s-a acrit, ba plecata, ba cu bebe pe afara, mereu sunt pe fuga, nu-mi mai ajunge timpul.

Dimineata nu m-am cantarit si nici nu o mai fac pana vinerea viitoare. Lasati-ma pe listuta asa. Azi am papat niste cereale si niste sushi, deci bulina neagra pt orez. Maine vreau sa fac o tocanita sau o musaca (musaca e voie?). Ca am niste castraveciori murati si nu stiu cu ce sa ii pap.

Nu stiu daca v-am zis, sambata trecuta am mers la inot, sapt asta am mai facut niste abdomene.

Ramona, chiar asa de bun e stepperul, dai repde jos de pe burta si fese? Ca si eu am dar de vreo luna si ceva nu l-am mai folosit.

Mi-ati facut o pofta cu budinca de conopida, abia astept sa imi fac.

Sa imi tineti pumnii pt duminica, mergem la ziua unui baietel si cine stie ce bunatati or fi pe acolo.

Va pup pe toate si spor la slabit.

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by ramonav23

Ai vazut ca Emilly a renuntat? Am fost atat de trista ieri....

va urmaresc in umbra....si maninc o inghetata buuunaaa sper sa nu va fac pofta.

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Eli lasa ca nu trebuie sa te rusinezi, ca cu copil mic, inca esti viteaza. Eu fara bebel langa mine si ma infig uneori in dulciuri. Asta seara am fost cu sotul si doi prieteni la restaurant si am papat......pui facut in faina si ou, si apoi la cuptor, si deasupra cu cascaval, asa ca,.....nu res\zist asa eroic. Si suc cu zahar. Iar acasica, cateva stafide in ciocolata. Inportant e ca apoi sa o iei de la capat.

Emilly tot trista sunt. Dar iti respect decizia, si inseamna ca, chiar ti-a ajuns de cura. Culmea, eu chiar nu m-am satura, si, coprul meu s-a obisnuit sa manance putin, iar cand mananc ceva maimult, da imediat afara. Bine, nu sunt consti, Doamne fereste, mananc ciorba de o saptamana. Sa stii ca te astept cu lista deschisa, poate te razgandesti.

Eli nu pot sa zic ca cu stepperul dai jops asa repede si burta si funduletz. Dar eu, garantata am dat jos cu el,, plus ca nu mi s-a lasat pielea cand am slabit asa brusc, 4 kile.Atunci, la inceputul curei. Si in plus, iti intareste muschii, si te simti bineeeeeeeeee.

O seara excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ramona cred ca ma chinui cu dietele de juma de an, m-am saturat de ele.
Am facut juma de ora de bicicleta si bag apa la greu, dimineata am mincat o felie de piine cu vinete
poate dupa ce ma mai linistesc un picut revin cu forte proaspete, pina atunci nu va uit

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Buna seara , dragelor! azi am bulina neagra; am fost cu baietzii in parc si am baut cola, acasa 2 felii de pizza si un cub de cioco....ce mai......destrabalare! Fug sa ma ascund...uff!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor.
Eu, aveam ieri dimineata 53 kg, dar pentru ca ieri am fost la picnic si am papat ceafa de porc, jumatate de miculetz, si...sapta cu ulei de floarea soarelui....astazi dimineata aveam 53.5, asa ca trebuie sa ma tin tare ca sa dau jumatatea de kg jos. Am sa continui sa alerg, ca sa nu-mi atarne pieile, ca sa intaresc muschiuletul....si asa mai departe.

Araya nici eu nu sunt prea departe, asa ca nu te teme, important este sa o luam de la capat dupa fiecare greseala.

Emilly iti respect decizia, si daca ne vizitezi, nu am sa mai plang asa tare. Te asteptam cand vrei tu cu forte proaspete. Pana atunci, sa fii pe langa noi....

O zi excelenta.

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Aseara am alergat 25 minute pe malul marii, a fost excelent. Azi dimineata aveam din nou cele 53 kile ale mele. Desigur ca dorinta mea este sa ajung la 52 pana la raportare, dar, sunt convinsa ca, e-abia pe duminica am sansa asta.

Vad ca am inceput sa vorbesc singura, sunt foarte trista. Pana si Araya care scria de cateva ori pe zi, m-a parasit

Mergi la inceput

Nuuuuu Ramona, nu v-am parasit. Dar stau mai mult pe afara, cu Alex. Impusc 3 iepuri dintr'odata: ma plimb, il tin si pe el la aer curat (deci doarme si papa mai bine) si , jucandu-se, mai uita de durerile pricinuite de maselutele care tot ies.....

Azi o iau de la cap. Am papat sunca din piept de pui cu o bucatica mica de telemea de vaca si castravete.
Sunca aia cred ca are f multe calorii, dar pe cuvantul meu daca stiu ce sa mananc dimineata. Eu pana acum mancam fie cereale cu lapte, fie sandwich-uri cu paine neagra, fie omleta, dar nu prea des.
Ce idei imi dati?

Pup
PS. Veste buna: va incepe mama sa stea cu Alex, cateva ore pe zi.
In acest caz, ma voi duce si la sala si voi invata si pentru licenta. Uraaaa!!!

Mergi la inceput