South Beach - o dieta interesanta (4)
Raspunsuri - Pagina 15
new spune:
Buna seara tuturor,
azi dimineata am mancat 1 rosie cu ardei gras si branza; pe la 11 un iaurt mic si o ranzica de casa, la 16 pui cu salata de varza si mai pe la 8-9 seara mancare de dovlecei si inca un iaurt.
VA trebui sa mai renunt la lactate ca stiu ca nu sunt recomandate.... dar v-am zis ca nu prea pot sa-mi iau la munca pachet de acasa...
Sper ca voi va descurcati mai bine, bafta in continuare
ruxandra_ioana spune:
salutare fetelor!
felicitari koky! eu am dat pe stepper-ul meu aproximativ 80 euro, sunt si mai ieftine dar sincer celalalte aratau jalnic si nu pareau durabile ...
am facut si aseara vreo 40 min, ma simt excelent si sunt mandra de mine, sa speram ca ma tine...am si biomed slip, in care innot de fapt dar e suuuuper bun, transpir mult, macar mai scap de celulita, vreau sa imi dau cu gel inainte, ca dupa sport imi arde pielea efectiv, o sa fac un fel de impachetari...mai ales ca imi pun deasupra un echipament de fitness care e stramt, niste ciorapi mai lungi sa tina bine jos si bustiera...sunt ca intr-o sauna ![]()
va pup!
ramonav23 spune:
Buna ziua.
ruxandra bravos pentru stepper. eu am dat pe el 1.5 mil de la metro, era promotie. Este cu tot cu ghidon, adica manerele alea de care ma pot tine daca obosesc prea tare. Si....reglajul, este undeva jos, intre cele doua talpi.
Felicitari ca te tii tare, ai sa vezi ca are superefecte. Eu cand am inceput cura, faceam stepper, 2 zile cu una pauza, dar fara exceptii. SI s-a simtit.
koky nu am de ce sa te descurajez. Doamne fereste, asa m-am bucurat si eu cand cantarul scadea cu jumatate de kilogram pe zi. Eram in culmea fericirii. Deci e foarte bine, continua la fel!!!!
Mazarea este unul din alimentele permise in prima faza, insa la mine......cand am mancat fasole si mazare s-a simtit la cantar. Depinde acum de persoana.
new curaj, nu te lasa infranta. Nu e asa greu sa rezisti fara lactate, adica fara lapte si Iaurt.
Eu de exemplu sufar astazi dupa fructe. Sufar de nu mai pot. SImt gustul bunnn al nectarinelor, si imi lasa gura apa. AM fost azi in piata sa-mi cumpar urda, si am vazut nectarine, pepeni veerzi...ingheatata si cate si mai cate. Am dat cunasul si in mirosul dulce s\al pepenilor galbeni, care sunt nemaipomenit de permisi in faza 2, si de care mi-e dor de nu mai pot. Cred ca nu va dura 2 saptamani faza 1, ca deja sunt lihnita de pofte de fructe. In rest.......mi-e pofta doar de cerealele mele Nestle Fitness, cu lapte degresat, pe care le mancam dimineata.
Cantarul se incapataneaza sa ramana pe la 53.5 - 54, si nu vrea deloc mai jos. Sa speram ca pe vineri imi va arata macar 52.5 ca sa simt si eu ca am slabit sub cele 53 pe care le-am avut inainte sa plec in concediu.
O zi buna!
Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23
ANDRUSHKA spune:
Fetelor, ma aciuiesc si eu la subektul vostru. Care de altfel m-a inspirat sa incep dieta asta acum doua saptamani. Rezultat: 5 kile in minus! N-am vrut sa scriu de la inceput, ca eu cand trambitez in sus si-n jos ce am de gand sa fac, esuez si ma las pe tanjala.
Voi continua - cum scrie "la carte"- cu faza 1 inca 2 saptamani, dupa care incep sa introduc fructele si lactatele. Si acum ca au trecut rusii ma apuc si de sportuiala serios. Ma socheaza cat de serioasa am putut fi, sa nu trisez eu nici macar cu o bucatica acolo-sha. Am baut numai ceva vin in vichend ca am avut mosafiri, dar atat! Da, Doamne!
Am avut o zi de criza pe la inceput cand imi venea sa inghit frigiderul cu totul. Am rezolvat problema...mancand, dar numai dintre alimentele permise. Imi dadea o satisfactie sadica sa pacalesc "demonul" care ma saboteaza mereu la capitolul alimentatie. Acum m-am echilibrat, refuz cu nonsalanta inghetata, sandvichurile ademenitoare (imi fac rulouri folosind frunze de salata in loc de paine),prajiturile si pateurile. Am zis:acum ori niciodata! Poate si chestia ca-i vara ajuta, mergem la plaja, vad shunkutza atarnand si-i mormai:jos cu tine, pacoste! A, inca o sugestie care pe mine m-a tzinut "in viata": fiind o amatoare de dulciuri, aici cred ca a fost problema no 1. Am cumparat Jello- gelatina fara zahar, fara calorii, colorata frumos, sa zica si okiu meu ca papa ceva dulce. Si asa, din an in paste un pudding la fel 0 carbs 0 calorii, da' aici deja imi ardea sufletul dupa o recompensa.
Deci, fetelor, se poate. Sper sa vin si peste 2 saptamani si sa va spun acelasi lucru.
Am si eu o intrebare (nu mai am rabdare sa purec tot subiectul) care dintre voi a slabit un numar de kile impresionant- de la 10 kg in sus, si in cat timp? Multzam si sa ne tzinem pe pozitzii.
Koky spune:
Sa va spun ce-am facut...am "furat" o idee de la Weight Watchers (vorba vine, nu e nimic spectaculos, numa' ca eu acolo am citit-o prima data): ca sa nu innebunesc in "crizele de ceva bun", intai am cam aruncat tot ce era bun de prin casa
Pe urma mi-am facut pachetele in ziploc, cu morcovei, conopida, ciuperci, ardei si brocoli crude, mai multe, le tin in frigider si mi-am luat si la serviciu pe post de snack.
Dimineata - ardei cu branzica si marar, un carnacior uscat de curcan si cafea (cu lapte-sorry, da' daca n-o beau cu lapte mai bine ma spanzur...
); la pranz - legumele astea din care tot rontzai si piept de pui; seara...nu stiu inca...va zic maine...acolo e problema la mine, ziua sunt ocupata si nu ma preocupa prea mult mancarea, dar seara mi-as manca...si bebicii 
Koky, mama de doi super bebici
ramonav23 spune:
Buna ziua. Azi am undeva pe langa 53 kilograme, mai mult spre 53.5, dar zic si eu.......
Sunt disperata, sufar fara fructe de innebunesc, simt ca nu mai rezist, deja e prea mult. Ma tot uit prin vitrine cand sunt de alea stil oglinda, si ma intreb de ce ma mai chinui cu prima faza, si salivez dupa fructe, cand chiar arat acum, destul de bine. Acum 2 ani m-am operat si am slabit dupa operatie 6kg in 1.5 saptamani. Si aratm ok. Mi-am luat atunci, cand am ajuns acasa, niste pantaloni din in, care sunt deschisi la culoare, si care im iveneau atunci super, eram tare incantata de ei. Si acum, imi vin acei pantaloni, deci.....de ce m-oi fi chinuind???
Nu stiu ce sa mai zic, tare imi e ca.....diseara ma infig in niste nectarine si pepene galben....
andrushka bine ai venit si bine ai slabit. Felicitari, esti tare.
E cineva care a slabit 11 kg, Loredana, este si la inceputtul listei ai sa vezi ca are 65 de la 76.
De ce mai intri doar peste 2 sapt? Stai aici cu noi si imbarbateaza-ne!!!!!
koky, felicitari, asa se face. Cu aruncatul mancarii zic. Si cu pachetele, e si mai bine., Eu mi-am facut odata, cand am plecat la Buc, un sandwich din sunca de curcan si branzica, in salata. Vreau sa zic ca a fost nemaipomenit de bun, am fost surprinsa sa vad ca e gustos, si fara paine. Deci...
ruxandra_ioana spune:
salutare fetelor!
eu sunt cam dezamagita de mine...am zis ca ma apuc iar de faza no 1 dar...in ultima vreme am descoperit gustul bun de grapefruit rosu, pe care il curat de coaja...si de cateva zile incepusem sa mananc la pranz sau seara... aseara am fost cumintica de ex. am mancat putina salata de vinete cu rosii si cateva masline verzi...am mancat si un fibrobar si am fost ok...am facut si stepper vreo 40 min...
nu stiu, sa vad cum rezist si daca pot, de putut pot ,totul e sa vreau
va pup!
ramonav23 spune:
Gagici, facut fata subiect nou, ca asta a ajuns la final.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53728
Io, cred ca cedez, pur si simplu nu mai rezist fara fructe, sunt terminataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ce ma fac? Voi ce ziceti?