Mamici de iulie-august 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc Albinutzza. Ai grija de tine si de bondarelul tau mic din burtica.

Irina imi pare rau de pisicuta ta. Eu raman la parerea ca tot cateii sunt mai afectuosi. Eu am un catel.

Fetele eu voi disparea din nou la munte pana duminica. sa aveti grija de voi si sa va gaasesc bine pe toate.

Monica si bocanila de 31 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasa spune:

Buna,
azi m-am inscris si eu si tin sa va salut pe toate.
Si eu trebuie sa nasc in August, pe 23 si conform spuselor medicului suntem fetita. Nu e inca sigur 100% dar e posibil sa ne cheme Marina.
Noi ne simtim bine si suntem foarte active

pupici

Sarcina si nastere usoare,
Jasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetelor, multumesc de incurajari si aprecieri,dar azi dimineata aveam 79 de kg si bebitza mea are doar 800 de g ( masurat luni!) si nu stiu de-aici incolo unde ma mai duc, pina ma ridic din pat e o aventura si miine facem abia 26 sapt.poate o sa scanez o poza de cind m-am mutat aici, aveam 57 de kg si ma simteam tare bine, ma miscam repede si faceam orice. acum...de-abia respir si la serviciu urc 2 etaje dimineata si tare mi-e greu...nu ma prostesc, dar ma apuca disperarea, zau.
Irina, imi pare rau de pisicuta ta si nu stiu ce sa spun, fiindca stiu cum e si stiu ca nu te consoleaza nimic.
in rest...mai nimic. va pupicesc si mai intru pe la voi mai tirziu.
M25+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Irina, . Mai mult nu stiu ce as putea spune.
Albinutza, bine ai revenit.
Adriana, stiu cum te simti, la fel a fost si pentru mine in ultimele luni ale primei sarcini. Mai ales ca am nascut la 42 sapt. A fost groaznica ultima luna din punct de vedere al epuizarii psihice. Ca fizic eram ok, nu aveam probleme. Insa ma simteam enorma si imobila ca un tanc rusesc ratacit, ce sa mai zic. Aveam impresia la un moment dat ca voi ramane asa pe veci, marele crucisator fara ocean Oricat ai fi de constient ca trece, pe moment e greu de tolerat acea stare. Eu regret ca nu am poze de la prima sarcina cu burta. Puteam sa va arat cat de big-mama am fost! Am pus in total vreo 17 kg, din care 9 s-au evaporat la nastere si restul in cateva luni. Asa ca nu e asa big deal cum pare. In afara de vergeturi si varice (la categoria 2 nu am avut onoare, Doamne ajuta!), ca de alea mai greu scapi, dar na, riscurile meseriei. Oricum, merita.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 28 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irina, imi pare rau pentru pisicuta ta si sa stii ca am trecut prin ceva asemanator, noroc, nu eram gravida ca m-am cam consumat. Ia-o usurel.
Sanatate
K25+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Buna ziua la burtici si Cristos a inviat!

Am mai incercat sa scriu pana acum dar nic iodata nu mi se afisa mesajul.Poate faceam eu ceva gresit sau poate era de vina netul,oricum citesc mesajele voastre in fiecare zi si o sa incerc sa ti pasul cu voi!
Irina,imi pare tare rau pt pisicutza ta,am avut si eu un catel si l-am dat,dar stiu ca numai cand il durea burtica incepeam sa plang ca nu stiam cum sa-l ajut,dar fruntea sus si fii tare!!!!
Katink,am vazut si eu pozele cu micuta Carina si este superba-vreau si eu o fetita ca ea!!!
Eu nu stiu deocamdata ce e,ca nu vrea Buburuza sa ne lase sa o vedem!!!!
Monai,La multi ani! si multa sanatate pt sotul tau si sa va bucurati de BB
Si eu sunt putin cam disperata ca am luat pana acum 12/13 kg .Mi se parea mult sa iei 12 kg pe toata sarcina dar asa...In fine ce sa fac daca mananc ffffffff multe dulciuri am ajuns:
Daca cumva imi apare NE-MODERATE!!! cum am vazut ca-mi apare de obicei v-as ruga muuuuulllltt de tot sa-mi spuneti ce sa fac sa-mi apara si mie ca la restul lumii!!!

Pupici multi pe burtici!
Anda si buburuza din burtica24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Anda, continua sa scrii si cand vei depasi cel de-al zecelea mesaj mi se pare nu mai e nevoie sa fie moderate. Administratorii si moderatorii vor sa se asigure ca nu sunt cine stie ce dubiosi pe forum.

Sarcian usoara in continuare si o sa dam noi de capat si kg!

Pupiic

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 28 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Vai ce bine imi pare ca s-a reglementat situatia!!
Acum nu ma mai simt o intrusa!!!Sper ca o sa fac si eu parte di grupul mare pe care-l alcatuiti
Mi-era destul de greu ca nu aveam cu cine vorbi despre aceasta experienta minunata(personal nu am nici o prietena gravida sau cu bebelusi),dar gata va am pe voi!
Azi ne ducem la control sa vedem cum mai stam!!!O sa va spun cum a decurs!

Pupici de la Anda si buburuza din burtica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna, fetelor!

Katink felicitari prietenei tale pentru asa o scumpica de fata! Refacere rapida!

Irina tare rau imi pare pentru pisi a ta! Incearca sa nu te intristezi prea tare.

Bogdana

Laura sarcina usoara in continuare! Cand ti se face dor de noi sa mai intri pe la un internet cafe, macar sa ne dai cate un semn de viata. Just in case, iti urez si o nastere usoara si un copil sanatos!

Jasa, bine ai venit!

Andy si 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Andatudor,Jasa, bine-ati venit!
Fetele, aici iar e vreme urata, m-am saturat de primavara asta ca o toamna .

Sa auzim numai de bine.
29+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput