Mamici de iulie-august 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by andatudor

Vai ce bine imi pare ca s-a reglementat situatia!!
Acum nu ma mai simt o intrusa!!!Sper ca o sa fac si eu parte di grupul mare pe care-l alcatuiti

Pupici de la Anda si buburuza din burtica 24+

Anda, dar tu esti trecuta de mai demult pe listuta noastra. Apartii grupului!

Andy si 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

AAA,cat de bucuroasa sunt!!!!
Boga si Monai-Va multumesc din suflet pt. raspunsurisi sa va dea si voua D-zeu sarcini usoare in continuare ca dupa aceea avem multa nevoie de fortze sa putem sa le facem fatza la toate dorintele bebeilor nostri.
Eu am fost pana acum o fericita,am avut greturi doar 2 luni-pana in luna a 3 a,dar pot sa spun ca-mi era rau de dimineata pana sera!!!.Dar acum gata a trecut si singura "problema" e cu spatele care ma doare ingrozitor daca stau pre mult in picioare sau daca merg mult!Insa ne face tati un masaj si ne trece.

Anda si buburuza ei 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Irina imi pare tare rau pt pisicutza ta. Mie mi-a murit 2 pisici si am suferit mult. Ultimul era motan si l-am avut 8 ani. Si acum imi dau lacrimile cand ii vad in poze. Sunt sigura ca sufletelul ei o sa ramana langa tine.

Luminita
27 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Cursuri gratuite de Lamaze se fac la Elias.
Aveti idee din ce saptamana trebuiesc incepute?

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Jasa bine ai venit si sarcina usoara in continuare! Te-am trecut la noi pe listuta cu caruciorul roz si numele Marina.

Anda bine ai revenit, sarcina usoara si un pui sanatos!

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 28 sapt.

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

bun-venit fetelor noi!
MONAI, sa iti traiasca sotul!
si acum din confesiunile unui porcusor: tocmai ce m-am plins la voi de kg, eram la serviciu,apoi m-am dus si am papat ceva, apoi am trecut pe la magazin si mi-am luat o inghetata after eight( vai, ce buna a fost!)- ma rog, are sub 200 de calorii deci n-ar fi asa de grav, niste prune mari si fara gust-am mincat repede una, nespalata, stearsa bine in usa magazinului; si o juma de kg de capsuni pe care am dat aproape 6 euro! dar am poftit, ce sa fac. si au fost oribile la gust: carton acru, dar le-am mincat pe toate !!!! pina acasa, asa, nespalate, cu inghetata. pe cuvint, nu ma pot controla, parca am un monstrulet care mi-a papat vointa si ma face sa maninc in crize compulsive. cind termin, mi se face rusine. asa ca marturisesc, poate ca alta data nu mai fac...
M25+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Monai La multi ani ptr sotul tau.
Jasa si Anda bine ati venit in nostru.Anda esti olteanca de a mea si sotul meu este tot din Craiova eu sunt din Tg-jiu dar am facut facultatea la Craiova.

Monica si bocanila de 31 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Bun venit noilor mamici!!
Irina imi pare rau pt pisicuta ta, sa fii linistita pe cat poti pt bebeulsha ta si o sa-i iei tu cand se face ea mare alta pisicuta cand o vrea ea nu?
OanaC mult spor la treaba si sa va mutati curand in casa noua, sa va fie de bine!!!!
Anis ce bultica maale ai si tu deja, !! A crescut bine bebita!
Bogdana merci de apreciere, pai da, asteptam si noi sa vedem bultica de bebel!!!
Monai sa-ti traiasca sotul LA MULTI ANI si petrecere frumoasa astazi!!!!!

Ioana
sapt.30
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by lulu75

Cursuri gratuite de Lamaze se fac la Elias.
Aveti idee din ce saptamana trebuiesc incepute?

Luminita

Eu zic ca ar fi ideal sa le termini inainte de sapt. 37, cand se considera ca bb e "la termen", si poate veni pe neasteptate.
Asa ca, intereseaza-te cate cursuri sunt in total si cum se fac, si da-i bataie.

Andy si 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Salutari,din nou la toata lumea si multumiri de urari si de primirea super.
A,Monica ce surpriza placuta,chiar ma gandeam ca sunt singura olteanca!Poate cine stie or sa mai vina si altele!
Gata mi-am terminat toaleta(epilat ,dusat)tot tacamul si acum ne pregatim sa ne ducem la doctorita!
Ce greu mi-a fost sa ma epilez de data asta!Trebuie sa ridic putin burica cu mana ca sa vad mai bineFetele care sunt in aproape 30 sapt. sau 30+ cum vi se pare?

pupici

Anda si buburuza di burtica 24+

Mergi la inceput