Mamici de iulie-august 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
Katink spune:
Imi pare foarte rau pentru pisicuta ta , offf eu am crezut mereu ca isi va reveni, ca pisicile au "7 vieti"...
Stiu cum e sa pierzi o pisicuta iubita, al meu motan a murit la 9 ani si 2 luni, era tot birmanez, doar ca argintiu... si din pacate eu eram in Germania cand a murit el...
Ai grija de tine si sa nu fii trista, ca va simti si bebelina ta.
Multi pupici,
Katink cu dulcineea mea 28sapt.
Fotografii
mitub spune:
Irina imi pare rau pentru pisa ta, sa-i gasiti un loc frumos unde sa o ingropati si apoi sterge-ti lacrimile si concentreaza-te pe puiuta!
Delia eu ma mai informez pentru ca sunt 4 ani si jumatate intre cele doua nasteri si intre timp s-au mai schimbat lucrurile ca tehnica de abordare a sarcinii, analize specifice etc. Tu inca ai totul proaspat in memorie. Plus ca fiind aproape sigur ultimul bebel pe care-l port in burtica, vreau sa ma bucur din plin de toate momentele!
OanaC numai bine in noua casa, sa va poarte mult noroc si sa va aduca fericire!
Andreea nu te mai stresa, ca sigur veti lua tot ce este nevoie, ori inainte, ori cand esti la maternitate, ori pe rand, invatand din experienta proaspata de mamica. Tine minte ca nu exista reguli universale, trebuie oricum sa faci cum simti tu in ce priveste imbracamintea, cosmeticele etc.
anis, mamini, corbioana, katink, superbe burticile...la un moment dat ar trebui sa fac si eu poza la burta goala...doar ca eu de obicei le fac la servici. Sa stiti fetele toate ca eu ma uit pe toate poozele, iar daca am uitat sa felicit pe vreuna imi cer scuze, e din partea cu uitatul...
Fetelor, pentru a doua perioada, cand incepeti diversificarea, sa stiti ca este nepretuit un robot de bucatarie, poate il treceti si pe el in bugetul de cheltuieli momentan.
Si inca o intrebare: voi ati vorbit deja cu nasii de botez?
Pupici si o zi excelenta!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 27 saptamani + (DPN 1 august)
MONAI spune:
Buna dimineata, burtici!
Irinabungau, tare rau imi pare pentru pisicuta ta, parerea mea este un animal incasa numai bine face .
Blackpanterro, mult a fost, putin a ramas . Toate avem momente cand ne simtim mai grele sau mai rau, dar gandeste-te numai cum va fi cand te vei juca cu puiul tau sau il vei alapta, si parca orice asteptare merita .
Oana C, multe bucurii in casa noua va doresc, se pare ca ai fost tare harnica. Si eu ma panichez ca mai am de cumparat aia si aia, dar de fapt din listuta mea mai sunt doar cateva lucruri, cele importante sunt deja luate. Eu mai am de aranjat camera bebitzei, trebuie sa-i comand masa de infasat si cateva rafturi pentru jucarii si carti (eu abia apuc sa-i citesc din cartile de povesti care au fost ale noastre si cu ocazia asta sa le recitesc).
Anis, Mamini , felicitari pentru asa burtici frumoase , abia astept sa fim cu toatele mamici, sa ne amintim de perioada asta .
Azi sotul meu implineste 33 de ani, sunt tare fericita
Va pup.
Sa auzim numai de bine.
29+ si din burtica Sara.
irinabungau spune:
Monai, la multi ani sotului tau si petrecere frumoasa deseara!!!!
Fetelor, va multumesc mult, incerc sa trec peste ce s-a intamplat...
Pupici,
Irina si bebe 26 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
KULTA spune:
Mamini, esti o superdraguta, asa ca nu mai vorbi prostii ca esti . Ai o burtica mare, ca si a mea dealtfel dar trece in August, nu?
Fetele, multa sanatate si aveti grija de voi. Dormiti si odihniti-va acum pina bb nu-i afara ca dupa aia...........sa vedeti distractie.
Pregatiti-va de ceaiuri, picaturi si alte alea pentru colici.
K25+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Albinutzza spune:
Neazta burticutzelor,
De cand n-am mai scris eu, ati mai crescut...mi-a fost dor de voi.
Va multumesc pt mesaje...stiu ca v-ati gandit la mine...Acum suntem mai bine, ce a fost mai greu a trecut.
Intai incep cu urarile...Adriana si AC, , sanatate maxima, nastere usoara, si toate cele bune, va urez, cu intarziere ce e drept, dar...
Monica-Elena, imi placve mult poza din nr asta, n-am apucat sa citesc articolul, dar sunt pe drumul cel bun.
Bebestrumfitza, ma bucur ca esti bine, rezista eroic, ca mai e putin.
Despre noi, acum. Suntem in general bine, bebelika e din ce in ce mai activ. Dar se aseaza pe ficaciu meu si pe nodul, care e tot pe dreapta, deasupra uterului...si e groaznic..plus ca sunt la serv si nu ma pot intinde...Asta e!!!
Zicea Irina, cred, ceva de cafea...Mie mi-a zis dr ca daca nu e tare, preferabil cu lapte, una dimineatza, pt ca am probleme cu tensiunea...
Cam atat...si noi avem carcei...noapteaaa...groaznic
Va pupicesc
Albinutzza 30+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
laura-s spune:
Buna dimineata
Am fost ieri la control si totul e O.K. Am cunoscut-o pe moasa cu care voi naste, e tare draguta si a zis sa o sun in 5 sau 6 sapt sa ma duca in clinica sa-mi arate ce e pe acolo.
Bebe e mare, are 1800 gr; chiar daca eu aveam 29 sapt +1 zi, el avea 31 sapt + 4 zile. Deja s-a intors si nu prea sunt sanse sa se mai miste pt ca e mare si e situat foarte jos. Pe cand stateam la eco si am vazut ce jos pune chestia aia, puteam sa jur ca nu mai e mult si iasa bebele.
Fetelor, eu mai vin saptamana asta la servici si apoi intru in pre-natal. Problema mea este ca eu nu am net acasa... si nu stiu ce sa fac..... ce o sa ma fac fara voi.... Va dau nr meu de mobil si poate mai tinem asa legatura: 0745-841211. Astia de la cablu au promis ca pana in iunie sau iulie vor pune si net, dar..... pana atunci....voi recupera ce nu am scris pana atunci.
Pupici pe burtici,
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos
Katink spune:
Buna dimineata!
Am primit si doua fotografii cu Carina, le-am pus la mine in album, micuta este sanatoasa si frumoasa, dupa cum se vede, iar mamica putin cam obosita, a pierdut mult sange si cand se ridica din picioare vede negru...
Pupici si o zi buna,
Katink cu dulcineea mea 28 sapt.
Fotografii
irinabungau spune:
bine ai revenit printre noi, sa stii ca ti-am simtit lipsa!!!!
Katink, Carina este tare mica si se vede ca-i fomista mare, ca sta cu manutza toata in guritza... sa-i dea Dumnezeu sanatate multa si ei si mamicii si multa putere!!
Pupici multi,
Irina si bebe 26 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Albinutzza spune:
Merci Irina, sincer imi pare rau pt pisicutza ta...capul sus si mergi inainte
Katink, sanatate multa la mamika si fetitza...frumushika foc
Mitub, eu am achizitionat deja un robot, pe care de altfel mi-l doream enorm de mult...este un adevarat inger...poti face o groaza cu el, si am si blender la el. Noi am vb de botez, inca nu ne-am hotarat unde-l vom face, dar sigur va fi in septembrie pana in 15.
Albinutzza 30+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa