reusite dupa laparoscopie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Crinuta tu ai facut de curind laparo...asa ca eu zic ca poti sa speri ca in curind vei ramine...adevarul este ca dupa 3 ani de incercari se impuneau niste masuri, asa ca la fel as fi procedat si eu in cazul asta...eu in iulie fac 1 an de cind incerc...dar nu mai am rabdare sa astept! Pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor,multumim mult pentru informatii,ne sunt de mare folos! Eu mai am doua zile,am adunat toate hartiile cu exceptia trimiterii de la med de fam pe cate o obtin diseara dupa care il sun pe dr ca sa stiu exact cand ma duc....
Sper sa fie bine pentru noi toate...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mishulina da-mi un pm..cu hirtiile care iti trebuie pentru laparo..si zi-mi in ce zi a cm o sa o faci...Cit concediu medical vrei sa-ti iei?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Roscatel,
Prietena mea avea un ovar micropolichistic si un alt chist de 5 cm pe celalalt ovar. Se pare ca primul doctor care i-a facut laparoscopia nu i-a curatat bine ovarele si a mai ramas ceva din chistul de 5 cm. Ideea e ca a doua laparoscopie a facut-o cu un alt medic care e un profesionist desavarsit si de care a fost multumita. Cu toate operatiile nu a reusit sa ramana insarcinata si i s-a pus diagnosticul de sterilitate de origine necunoscuta. Acum e la al treilea FIV, primult fiind nereusit, la al doilea fatul s-a oprit din evolutie. Speram ca al treilea FIV sa fie cu noroc, ea locuieste de 2 luni in Canada si mai asteapta putin cu FIV-ul pentru ca e inca in faza de adaptare.
Sper ca ti-am dat toate informatiile, daca mai pot sa te ajut cu ceva, spune-mi.
Pupici
Anda

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu am facut o laparoscopie diagnostica pt ca parea totul ok si doctorul (prof. Peltecu) nu stia de ce nu ramasesem nicioadata gravida. Dupa laparoscopie mi s-a spus ca e totul ok, nu a intervenit in nici un fel, doar s-a uitat cu camera de luat vederi pe acolo si a facut proba de permeabilitate a trompelor.

Am ramas gravida dupa un an si jumatate.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Fetele, o sa va spun si eu pe scurt povestea mea.
In urma cu 2,5 ani am facut laparoscopie pt. chist de endometrioza. Aveam simptome f. urate, dureri groaznice la cm si nu numai,ameteli,etc.Dupa laparo totul ok, nu dureri, nu nimic, dar caci tot timpul exista un dar, cm m-a tinut zile in sir, am luat tot felul de tratamente, iar in final anticonceptionale, si cu astea s-a reglat.Toata chestia a durat cam 6 luni,timp in care imi venea cateva zile, 3-4 zile pauza, apoi iar, si tot asa ca nu mai stiam ce sa fac, dar durerile disparusera complet.In fine, eu sunt multumita ca s-a rezolvat cu bine, desi se pare ca n-a fost endometrioza ci doar chisturi pur si simplu.
Dupa, am sperat sa raman insarcinata, dar nu a fost asa, am depistat ceva probleme si la sot (mobilitate proasta), iar timpul a trecut si iata ca la inceputul anului ne-am hotarat sa facem inseminare, am facut dar fara reusita, iar in urma acesteia, 2 chisturi mari (4 cm)cate unul pe fiecare ovar si recomandare sa fac iarasi laparoscopie. Am hotarat sa iau anticonceptionale, poate scap.Ma gandesc ca daca fac iar laparo, rezolv o problema, dar problema care ma doare,bebe-le se lasa asteptat. Si daca iarasi mai dureaza nu stiu cat pana mi se regleaza cm, nu stiu, dar cred ca o iau razna.
Fetele nu vreau sa va dezarmez, asa mi s-a intamplat mie, nu inseamna sa patiti la fel. Eu va urez bafta in a lua cea mai buna hotarare, si sa fie cum vreti voi.
Sper ca nu v-am intristat.
Daca o sa fie sa ma hotarasc si eu, ce medic imi recomandati, eu am facut prima data cu Cornea de la Polizu, acum mi-a fost recomandat Tutunaru, ce stiti de el?
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Misule eu fac maine laparo cu Tutunaru si iti povestesc cum a fost,tine-mi pumnii ca-s

Ina

Mergi la inceput

Revin cu o precizare,nu ma mai duc maine la laparo,am vorbit cu Dr la telefon si a zis ca lasam pe marti!
Va

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

fetelor acum va intreb si eu aveti idee ce riscuri sant la aceasta operatie ,adica e posibil sa ramai fara vreun ovar?adica nu stiu ma gandesc si eu ca tre sa fac aceasta op. si sincer mi-e frica de riscuri,acum 6 luni am facut op. dar chirurgical pt. chisturi si am cam avut complicati la op.....si nu sant hotarata in ceea ce priveste laparoscopia,stiti ceva...mi-e cam frica de ce o sa gaseasca pe acolo.

camy

Mergi la inceput

Draga Camy eu am facut patru operati clasice(adica din acelea cu taietura pe burta) si luni ma duc sa fac laparo. Am intrebat si eu de riscuri mai ales ca nu mai am decat un ovar si o singura trompa! Mi s-a spus ca nu ar fi riscuri,ca e o metoda "non-invaziva" si netraumatizanta cu exceptia gaurelelor din burtica, 2 sau maxim 3 la numar. Mie,de exemplu mi s-a recomandat tocmai pentru ca un HSG (de exemplu) mi-ar fi pus in pericol integritatea trompei care e foarte important sa fie protejata pentru a nu se ajunge la FIV!
Ca sa folosesc expresia doctorului,mie mi-a zis:" ei,ce riscuri sa fie? Doar iti bag o camera prin buric si ma uit un pic prin burtica!" Asa ca stai linistita si iti spun mai multe de miercuri incolo...

Ina

Mergi la inceput