reusite dupa laparoscopie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Ina si eu tot cu unul am ramas ,si tocmai de aceea am si intrebat de riscuri,abia astept sa-mi povestesti cum a fost la op.mult succes si sa vii cu vesti din cele mai bune.dr.mea ma programase deja la lap.dar am amanat-o de frica ,de frica ce o sa gaseasca pe acolo.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

camy, te cred ca ti'e frica. si eu tot din cauza fricii am tot amanat si m'am tot "fofilat", ca dr meu din noiembrie imi tot zice de laparo... si acu' imi pare rau.
si mie imi era frica, mai ales de anestezie, si apoi de ce o sa gaseasca. si intr'adevar, o gasit cu totul altceva decat se astepta: in loc de ovare polichistice, o gasit noduli fibromatosi pe uter si endometrioza. si acu trebuie sa fac tratament 3-4 luni.
si tare rau imi pare ca am tot amanat... 6 luni din noiembrie, plus in ca 4 tratamentul, si uite asa aproape s'a facut anul. deci inca nu an pierdut pentru bebe, si un an in plus la varsta...
asa ca, daca trebuie musai sa faci laparo, eu zic sa nu mai amani... ca tot acolo ajungi (din pacate).
eu iti doresc mult succes, si multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timeea spune:

Si o prietena de-a mea si cumnata mea au facut laparo,dupa vreo 2 ani de incercari de a face bebe.Dupa laparo :
-prietenei mele i-au descoperit endometrioza (de care habar n-avea), a primit un tratament injectabil foarte scump (vreo 6 mil o injectie) iar dupa 4 luni a ramas gravida .
-cumnatei nu i-au gasit nimic in neregula, dar a trecut un an jumate de cand a facut laparo si n-a ramas gravida, cauza fiind sotul cu sp. cu mobilitate scazuta.
Doresc tuturor fetelor care incearca, bebe cat mai repede.

Mergi la inceput

timeea, ma bucur sa aud ca sunt sanse. eu aseara am facut prima injectie, din aia de 6 mil/luna . stii cumva (sau poti sa o intrebi pe prietena ta) ce efecte secundare a avut ? ca mie de astea mi'e foarte groaza...
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Timeea,iata un licar de speranta,multumesc,mare nevoie aveam...
Camy,Alexa Ioana,va spun sincer si mie mi-e frica,dar nu neaparat de interventia in sine(celelalte au fost MULT mai grele si mai riscante),ci de anestezia generala pe care ultima data nu am suportat-o prea bine si (mai ales )de ce va gasi acolo!Stiu ca am un hatis de aderente care imi tin trompa imobila dar sper sa nu fie (iar) ceva surprize neplacute sau macar sa se poata trata....
Dar oricat de frica mi-ar fi stiu ca Nu mai am timp de pierdut,am o varsta si ma apropii de un prag...
Alexa sper sa fie bine si sa-ti ajute tratamentul,sper sa ai vesti bune in curand...
Mai vorbim dupa ce ma intorc,voi sti mai multe atunci..
Va !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Alexa Ioana imi pare rau pentru ce ti-a gasit doctorul la laparoscopie, dar tot rau e spre bine.Bine ca te-ai hotarat sa faci laparoscopia ca altfel te chinuiai mult si bine si nu ramaneai insarcinata sau pierdeai sarcina. Eu zic ca acum cu tratament o sa-ti revii si o sa fie bine.
Te pupic

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

fetelor, va multumesc din suflet pentru urari si pentru sustinere. am enorm de multa nevoie de asta acum... Doamne ajuta sa ne fie bine la toate, ca pe mine, sincer, nu stiu cat ma mai tin nervii. si m'am si saturat sa tot bag hormoni in mine...
va pup din suflet, si va multumesc din nou !

Mergi la inceput

Ina nu inteleg totusi de ce a trebuit sa faci 4 op?nu-i cam mult?unde te op. acum la ce spital?si de ce?adica ce nu e in regula totusi la 4 op. urmand a 5 nu stiu cum le-ai suportat.eu as fi la a doua daca....ma duca s-o fac nu-mi e frica de op. cat mi-e frica de ce o sa gaseasca pe acolo,mi-e sa nu ma trezesc ca nu mai am nimic, sper ca ma-i inteles cam asa sa intamplat prima oara.cand te op. pana la urma?

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Wow, Cami,ce de intrebari,sa o luam pe rand,ca ma pierd: Am 4 operatii pentru ca am avut ghinionul sa fac peritonita pe la 18 ani fara 2 luni si peritonitele astea au obiceiul,ca dupa ce ca iti umplu burta cu puroi,mai dau si complicatii!La mine au fost :Un abces rezidual,doua ocluzii intestinale,inca o data peritonita(o reinfectie).Nu stiu de unde m-am ales cu ea(in general peritonita e o complicatie a apendicitei,dar la mine nu se stie sigur...).Si asa,ptr ca nu s-a rezolvat de prima data m-au deschis ca sa ma curete de puroi...Apoi,in timp peretele abdominal a cedat(desi am fost cumintica si nu am facut decat efortul de a merge pe strada...),cusaturile s-au desfecut si a trebuit reconstruit strat cu strat...
Ma intrebi daca nu e prea mult? E enorm, dar ce sa fac,a fost ambitia lor sa imi salveze viata cu orice pret dar si cu ce costuri...(ultima data ziceau ca vor sa-mi puna o plasa...).Ba chiar au zis ca atunci cand va veni bebe,pentru viata lui poate se va stinge a mea...Un perete asa taiat sunt sanse slabute sa reziste cu bine 9 luni si mai ales cezarienei,care ar fi a 6-a .Dar nu imi pasa,ptr copilul meu,orice!
Iti dai seama ca si mie ,in conditiile astea mi-e frica de ce vor gasi,dar trebuie sa o fac!Numai gandul la bebe imi da un curaj...
Unde o fac? Marti,la Elias(luni dimineata ma interneaza)
Scuze ca am ocupat atata spatiu dat la mine subiectul e tare dureros chiar si dupa 12 ani si acum trebuie sa imi adun toate resursele pentru acest pas....
Scuze inca o data si iti promit ca mai vorbim dupa ce vin!

Ina

Mergi la inceput

offff am inteles acum ce pot sa-ti spun mult mult succes si incredere in tine ca o sa fie bine.

camy

Mergi la inceput