reusite dupa laparoscopie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor eu care am deschis subiectul si ma pregateam de laparo sap. viitoare am scapat...sunt gravida...am luat rezultatul la singe....sunt in 4 saptamini...va doresc fie ca treceti sau nu prin laparo, sa ajungeti burtoase! Va tin pumnii!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Cata ma bucur mult pentru vestea asta intradevar buna .felicitari

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Cata dupa cum vezi eu inca activez la subiectul deschis de tine si cred ca ar trebui sa mai deschizi unul intitulat "Reusite inainte de laparoscopie" Inca o data felicitari si sanatos!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

CATA
doame ce veste buna !!! chiar aveam nevoie de o veste buna ! ma bucur din suflet pentru tine !
iti doresc sa ai o sarcina usoara, si sa te bucuri din plin de aceasta minune !!!

te pup cu drag

Mergi la inceput

Da fetelor si acum ma minunez...cu adevarat este o minune pentru ca l-am conceput de Paste..si cind ma gidesc ca ma pregateam sa string hartiile pentru laparo..uff...ce as vrea sa scapati toate care va pregatiti de laparo...ce bine ar fi..si cele care a-ti facut sa ramineti cit mai repede grele! Hai ca va tin pumnii sus de tot!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Roscatel, trebuie sa-ti schimbi motto-ul!
"Roscatel face bebel"

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Da Ralu ai dreptate...dar n-am suficiente puncte! In curind!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Utocatalina: Felicitari! Ma bucur pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

In sfarsit a aparut si la acest subiect cineva cu o veste buna!
FELICITARI, ma bucur din tot sufletul! CATA sa ai un sanatos si frumos si o sarcina usoara!
Sper sa nu ne uiti si sa mai treci si pe la noi... aspirantele!
La ce dr. vei merge?

Lala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sole spune:

buna fetelor si felicitari gravidutelor...m-am hotarat sa incep si eu tratamentul liviei(eu nu ovulez)si dr. mi-a dat clostylbegt....m-am hotarat sa nu-l iau ,am citi pe aici ca nu prea a dat rezultate,nu vreau sa mai pierd timpul si cu asta....insa din tratam. :Liviei nu prea am inteles in a cata zi a cm. sa-l incep...ma puteti ajuat?...nu am postat la Livia ,am vazut ca nu prea are timp......multumesc anticipat

Mergi la inceput