FIV 34
Raspunsuri - Pagina 13
Monica-Elena spune:
Bravo Lachi sa fi optimista si sa ai incredere in sansa ta. Eu am fost la ecografie la dr Iosup si bocanila are 2,200 kg suntem baieti mari deja la 32 de saptamani. Sa dea Dumnezeu sa va vad pe toate cu bebelusi in burtica.
Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Kariris spune:
Denisa, scumpa de tine, prin cate ai trecut si tu...si uite ca mai ai putin si nasti. Nastere usoara, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Moni, sunt optimista, desi cu uterul meu fibromatos cred ca imi scad sansele si mai mult...dar asta e! Trebuie sa gaseasca acolo un locsor confortabil macar un puiut!
Cu o saptamana inainte de punctie tu cum te-ai simtit? Ca eu am ghinionul ca fix cu o saptamana inainte trebuie sa merg la o nunta. Si chiar trebuie sa merg nu ma pot fofila. si banuiesc ca in timpul stimularii nu am voie sa beau nimic, nu? Asta e, o sa ma fac ca beau la nunta. In mediul respectiv nu stie nimeni nimic, asa ca o sa trebuiasca sa inventez ceva daca nu o sa ma simt bine.
pisoi3 spune:
Lachi,
Iti tin pumnii, sa fie totul bine si sa se prinda bebitul
. Roaga-te la Dumnezeu sa fie totul bine si spera din tot sufletul tau pentru ca asa vei reusi sigur!
Bine ca nu mai e mult pana la FIV, ai sa vezi ca va fi totul bine si ingrijorarea ta va lua sfarsit!
Fii optimista si increzatoare si asa vei reusi!
Pupicei
Anda
si matzul subacvatic (nu stiu inca cat are)
toujours optimiste
ceciserban spune:
Lachi stai linistita ca sigur isi va gasi bebe un locusor acolo.Eu stiu cunostiinta in care bebe si-a gasit loc intr-un corp bolnav de cancer,asa ca relaxeaza-te pe cat posibil ca stiu ca-i greu sa nu te gandesti.Pupici si ai grija de tine.
Crinuta pe 1 Iunie trebuie sa fiu la dr.Protopopescu cu tot cu rezultatele analizelor date de ea sa le fac pentru stadiu asta la care ma aflu acum,caci sigur vor mai urma si altele.Tocmai de asta imi e teama sa nu mai apara ceva care sa impiedice trecerea la FIV pt.lotul din toamna.
Pupici pt. toate fetele
cecilia
Monica-Elena spune:
Lachi fata frumoasa si eu am un fibrom care a mai crescut in timpul sarcinii dar este OK. Inca de la inceput dna dr a zis ca nu o sa puna probleme in sarcina, iar la ET a pozitionat in asa fel embrionii incat sa nu ii incomodeze fibromul. Chiar ma uitam aseara la micul meu print si ma gandeam unde a pus dna dr embrionii la ET exact acolo s-a prins. Cat despre uterul fibromatos, am cunoscut o pacienta a dnei dr de 40 ani cu FIV reusit din prima si uter fibromatos si cu bebe dus la capat fara probleme iar la nastere s-a chinuit sa il scoata printre fibroame, asa ca e obisnuita dna dr cu astfel de cazuri. La mine ce a zis inca de l ainceputul sarcinii despre fibrom asa a fost pana acum. Ai incredere in ea stie foarte bine ce face.
De teodoran si chichig mai stie cineva ceva?
Kariris spune:
Merci fetelor pentru raspunsuri,
Da Moni, da' eu stiu ca pe portiunea unde uterul e fibromatos nu se prind embrionii...poate ca nu stiu eu bine. Si zici ca i-a putut pozitiona intr-un anume loc? eu credeam ca-i baga inauntru pur si simplu si apoi isi fac ei de cap prin zona... Eu vreau 2. Si am un miom intramural. Ce stiu pana in prezent.
Mai sa stii ca la Teodoran si la Chichig m-am gandit si eu foarte des, dar nu mai stiu nimic de ele. Poate or sa mai intre intr-o zi sa ne scrie. Eu sper ca sunt bine.
Monica-Elena spune:
Embrionii se pun la Et sub ghidaj ecografic pe burtica si cu vezica plin asa vada exact unde ii lasa in uter. La transfer participa cei doi medici greci embriologi si dr Denisa Protopopescu si isi da cu presupusul si prof Ancar. Dna dr stie f bine unde ii pune in uter nu ii lasa de capul lor.
crinuta71 spune:
Cecilia,
daca vreau sa ma programez la dr. Protopopescu, sa vad daca ma primeste la FIV si ce mai trebuie sa fac, cu cat timp inainte trebuie sa ma programez? Trebuie sa merg intr-o anumita perioada a ciclului? Si cat costa o astfel de consultatie - deci mai mult pentru discutii (la Medsana)? Daca pana atunci voi face unele analize, va fi problema?
Crinuta
Kariris spune:
Merci Moni. Stiam ca ii pune sub observare eco dar nu stiam ca pot ramane (implanta) chiar in acea zona unde au fost pusi. Cum a fost azi la dr.?
romaniaau spune:
Buna seara
Peste 3-4 luni o sa fac si eu FIV aici. Am facut monitorizari, analize hormonale si HGS care au iesit bune, dar nu mi s-a dat trimitere pentru laparoscopie pentru ca nu am dureri la mens. Deci nu se poate depista o endometrioza asimptomatica.
In cel mai rau rau, daca as avea endometrioza, as avea sanse sa am bebe la FIV?
Va multumesc si va doresc la toate burtici.