FIV 34
Raspunsuri - Pagina 14
iliuta spune:
Buna fetele.
Ce mai faceti?
Am sunat acum la Timisoara si asa e cum a zis Monica Elena.FIV-urile se fac pe loturi.Si nu stiu cand o sa aiba concediu dr. Munteanu asa ca nu stiu daca o sa pot sa-mi fac in august nici macar analizele.Cu cat timp inainte tre' sa ma programez sa intru in lotul de noiembrie??Nici n-am inceput si deja m-am saturat.Nu stiu cum sa fac , unde sa ma duc.Nu pot sta mult in tara.
Si lotul de tomna in ce luna e?Sau depinde iarasi de clinica.As merge la Bucuresti......Mi-as putea face programare acum pt lotul de toamna? Pt ca eu n-am nevoie de stimulari.Doamne ca nici eu nu mai stiu ce zic..........
Bafta tuturor.
podariumihaela
crinuta71 spune:
Iliuta, de ce nu incerci sa mergi si sa te interesezi la mai multe clinici care fac FIV si sa vorbesti macar cu vreo doi medici (pentru lamuriri trebuie sa vorbesti cu dr., asa cred). Ce ai de pierdut? Apoi ai sa poti alege varianta care ti se potriveste. Ca sa afli sigur cand are concediu un dr., cred ca este bine sa vorbesti cu el. 
iliuta spune:
Stiu Crinuta ca e mai bine asa.O sa sun la cineva in tara s-o rog sa mearga ea la clinici si sa se intereseze.Iar cu doctorii o sa vorbesc eu cand o sa vin acasa.Asta e...........cand nu poti tu sa-ti rezolvi ceva si tre' sa depinzi de altii.
Te pupicesc.
podariumihaela
nounou spune:

Am facut un test Clearblue in dimineata zilei 13 dupa ET ... negativ!
Cat e de teribil, chiar daca stiam ca sansele sunt atat de mici ...

Va doresc din toata inima sa nu treceti niciodata prin asta!
Va multumesc tuturor care ati fost alaturi de mine!

zisaCami spune:
Nounou:
alaturi de tine! Este intr-adevar teribil sa treci prin asta inca o data, desi poate parea ca este mai usor a doua oara! Mie mi s-a parut chiar mai greu !
Continua tratamentul pana cand vei avea confirmarea finala a testului de sange.
Trebuie sa-ti aduni fortele si sa mergi mai departe. Undeva este si sansa ta!
Cami
Monica-Elena spune:
Nounou nu cumva ai facut testul prea devreme? Eu zic sa nu disperi si sa astepti testul de sange.
Lachi azi a fost bine la dna dr. De acum ne vedem din doua in doua saptamani si nu mai avem voie la drumuri lungi. Stam cuminti acasa. Dna dr spera sa il scoata pe bebe la 3,800 kg asa ca trebuie sa stea toata luna mai si iunie in burtica. Cand ai putin timp Lachi da-mi un telefon ca trebuie sa iti zic ceva important.
Pupici la toata lumea,
Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Kariris spune:
Nounou, tare rau imi pare mai fetita....eu sper totusi sa nu fie asa... asteptam testul de sange; nu intrerupe tratamentul!
Moni, te sun peste 15 minute cand ma mai eliberez si voi avea "conditii tehnice" de vorbit la telefon.
Ceci, tu ce mai faci? Ai disparut?
Teli spune:
Iliuta , de ce nu te interesezi la spitalul Giulesti?
Acolo nu se face FIV pe loturi , se face in functie de perioada ciclului tau si daca esti OK , oricand.Chiar daca eu nu am reusit , ti-o recomand cu toata caldura pe dr Dracea , ie mi-a lasat o impresie deosebita si sunt decisa sa mai incerc o data tot cu ea.Deja m-am pus in miscare pt o noua incercare care va fi la anul pt ca vreau sa fac o pregatire mai lunga inainte .
Iti urez succes .
Nounou, hai sa nu ne dam batute!
ceciserban spune:
Lachi sunt prin zona dar am fost cam ocupata si nici n-am avut multe de zis.Sambata mai fac o tura de analize,sa-mi tii pumnii.
Crinuta iti faci programare la Medsana si discutii cu dr.Discutia costa 950.000lei si daca te mai si consulta inca 950.000lei.In privinta analizelor si noi am mers cu un dosar plin dar te pune sa mai repeti anumite analize si pe care nu le ai ti le da ea sa le faci.Oricum le poti face la Cluj,nu neaparat la ei ca au preturi mari.
Nounou nu dispera cum au zis si fetele poate ca ai facut prea repede testul,pana la confirmare nu-ti pierde speranta,tinem pumnii in continuare.
pupici pt. toata lumea.
cecilia
Kariris spune:
Ceci, o sa-ti tin pumnii! Si acum da-mi voie sa te corectez putin sa nu se sperie Crinuta: nu discutia costa 950.000, ca doar nu te duci la psiholog, ci consultatia de infertilitate, care efectiv poate include un consult clasic, fara echo care se plateste separat, in cazul in care se face.
Pupici tuturor.