FIV 34

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pentru ZisaCami si Moni, intrebare care se bazeaza pe o idee fixa de a mea mai veche, intrebare la care mi s-a mai raspuns dar am uitat: Io inainte de fiv, aspirina de cat sa iau una pe zi? de 100 sau de 75? Ca astea-s singurele alternative pe care le am. Si ar fi bine sa incep de pe acum si acidul folic, daca fac in iulie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Merci Lachi e f.bine ca m-ai corectat,ca oricum nu stiu eu f.f.bine ca sunt doar la inceput de drum,si chiar si eu v-am terorizat cu intrebarile mele.Daca stau mai mult de o zi la Buc.,te sun si daca ai timp mergem la un suc.Pupici.

cecilia

Mergi la inceput

Cecilia, dar nu-i nevoie de mai mult de o zi ca sa bem un suc, ca nu ne ia mai mult de 15 min. si mi-ar place sa te cunosc; asa ca poti sa ma suni ...si vin eu cu sucul la pachet si-l la Medsana sau unde vei fi tu. Ce analize faci sambata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Lachi nu-i problema ca eu sigur o sa am sucul in masina ca asa-i la romani cu sucul la pachet.Sambata fac progesteronul de care imi e teama,ca am cam avut sindrom premenstrual intr-o vreme si am inteles ca de la lipsa de progesteron se trage, si glicemia ca am avut-o la limta ultima data si dr. a zis sa o repet mai ales ca am avut si bunicul diabetic.Sper sa iasa bine.Crezi ca-i nasol daca apar problems la progesteron?Te pupic si mai vorbim diseara ca trebuie sa fug dupa un cadou ca sambata e ziua lui sotiorul meu drag,ca-i Costin.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cecilia La multi ani pentru sotul tau si bafta la analize. Pe 1 iunie ai zis ca mergi la dna dr la control? Si eu merg tot atunci la ora 18 la medsana poate ne vedem.

Lachi iubita eu inainte nu am luat nimic absolut nimic dupa ET am luat ce a zis dna dr si faimoasa aspirina de 100 mg pana in ziua de azi ptr a evita problemele de coagulare. Acid folic, materna si fier amluat de la 3 sapt cand mi s-a confirmat ecografic sarcina pana la final o sa iau. Si faimosul utrogestan de care am scapat la 6 luni.

Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Eu poate o sa iau totusi macar aspirina...am citit eu ca ajuta la fixarea sarcinii mai ales la cele care fac fiv....probabil ca contracareaza efectul advers al menogonului (de hipercoagulabilitate) nu stiu... dar parca am luat-o razna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cecilia si Lachi va multumesc de raspunsuri.
Cecilia iti tin pumnii sa-ti iasa analizele bine.
Nounou imi pare rau ca treci prin asa ceva. Poate nu este adevarat. Eu am o colega, care a ramas natural gravida, insa mai greu (a incercat cam un an). Pana in luna a 3-a a avut testul de sarcina din urina negativ. Nu-ti pierde inca speranta.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Maine voi face testul de sange, dar nu ma mai amagesc.
Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Nounou, normal ca nu e bine sa te amagesti, dar incearca pe cat posibil sa gandesti pozitiv si sa elimini stresul; hai ca ne rugam toate pentru tine...nu trebuia sa faci nici un test din urina pana maine cand il faci pe cel din sange! Sa dea Dumnezeu sa iasa bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lachi imeniat dupa Et ti se va da sa iei aspirina de 125, 100 sau 80 mg pana prin sapt 6-8 de sarcina. Atunci e importanta aspirina si ajuta la nidarea embrionului nu lua inainte nimic ptr ca la punctie si cand iti baga piticii risti sa sangerezi mai mult si atunci chiar nu este bine. Vei lua imediat dupa ET. Intelege femeie ca te bat nu face tu de capul tau.

Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput