FIV 34

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Monica,multumesc de intrebare.Noi suntem bine, numai ca nu ne mai putem plimba mai mult de 10 minute.

FIVULETZ DE 36 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Denisa, pupic la burtic, inca putin si vine minunea

30+

Mergi la inceput

Multumesc Tia si eu iti trimit un pupic pe burtik.nici nu imi vine sa cred ca mai e putin si vine.S-a facut maricel are 2800g si e angajat.Tia tu ce ai fetita sau baiat?

FIVULETZ DE 36 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

multumesc Denisa, noi avem baietzel toata ziua da din picioare .. tu ce ai?

30+

Mergi la inceput

Tot baietel, dar nu suntem foarte siguri.

FIVULETZ DE 36 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetitele,
Am fost la dna. doftor si am pus la cale planul de atac: se comite in 22-23-24-25 iulie! urmatoarea vizita e pe 15 iunie la Medsana sa vedem cand facem prima injectie!
Vorba Tiei, acum pot sa spun ca am intrat in linie dreapta!
Doamne ce lung si anevoios a fost!
Vreau sa va spun ca in mom cand mi-a spus cand vom face mi-a venit sa lesin....si mai spuneam de Crinuta ca-i kkcioasa cu laparoscopia ei!
Nush de ce mi-e frica,...ca doar stiu ca o sa fie totul BINE !
Va pup pe toate, Moni ne vedem saptamana aviatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Lachi cand citesc ce scrii mi se face un gol in stomac.Am asa emotii pt.tine dar stiu si eu ca o sa fie BINE.Cred ca eu o sa lesin direct cand imi va spune 23?24 sau cat va fi.Nu stiu ce sa zic dar si mie mi se pare la fel,un drum luuuuuung,desi stiu ca va trece totusi repede.Nu stiu cum sa fac sa nu ma mai gandesc numai la asta ca barbatul meu drag zice ca daca o tin asa pana in toamna o iau razna.Sper sa nu aiba dreptate.Eu oricum parca vad ca pana atunci ma mai indoapa cu medicamente pt. prolactina sau mai stiu eu ce alta analiza n-o mai iesi ok.
Oricum sper ca sa intru totusi in lotul din toamna.Voi ce credeti e posibil sa ma mai amane?
Va pupic pe toate.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Denisa73, ai facut FIV in Germania sau la noi?
Al catelea e?
Multa sanatate in continuare si nastere usoara!

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi iti tin pumnii! Cred ca imi dau seama prin ce treci. Exact cum a spus si Cecilia am simtit un gol in stomac cand am vazut ca urmeaza sa incepi tratamentele in curand. Va fi Bine sigur. Nu este voie sa fie altfel. Bafta !!!! Pe mine, desi inca nici nu am inceput analizele, ma apuca plansul de fiecare data cand ma gandesc la tot ce va urma (stii si tu cat sunt eu de "curajoasa").
Cecilia sper sa fie asa cum iti doresti si sa ne spui in curand ca vei face FIV-ul in toamna. Cand mergi la Bucuresti?
Va pup
Crinuta

Mergi la inceput

RaluD am facut FIV in Germania, de fapt 3 FIVURI si un ET cu embrioni congelati.Am reusit cu embrioni congelati,mi-a pus 2 din care unul s-a prins.

FIVULETZ DE 36 SAPT.

Mergi la inceput