Bebelusi de iulie-august 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

programul nostru este
somn de noapte: 19.30-20 pana la 6-6.30 dimineata
6.30 lapte 180 ml
8 fruct plus cereale orez plus iaurt sau 2 ori pe sapt galbenus
9,9.30-11 nani
11 lapte intre 125-170 ml (depinde cat de sete ii e)
13 piure legume cu carnita
14-15.30 nani
15.30 lapte 125 ml
17.30 piure legume plus cereale
18.30 lapte (ei, pe asta nu prea mai vrea sa-l pape, doar foarte putin, asa de sete)
19-19.30 baita, pijamaluta, cantecel si pus la nani
ei, si se ridica de n-spe ori in patut, eu ma duc si-l reasez pana am realizat ca mai bine il las pe el sa se linisteasca. asa ca il verific pe la 20 si, de regula, e adormit

philip&andreea

Mergi la inceput

a, am uitat. intre mese, mai papa biscuiti, cereale pe care le apuca el cu manuta si painita prajita. si suc sau apa.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am vazut-o si noi pe Stefania. Tare frumoasa mai e! Ii dam pupici!

Copilu meu a adormit la 6 jumate, acum e opt seara si inca doarme. Parca vad ca la noapte facem chef.

Na, ca m-apucara emoticoanele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Andreea (philip), ce de-a laptic bea Philip. Dar stiu ca este bine si as vrea si Stefi sa bea mai mult lapte.
Olivia, hi, hi, nu este pahar cu vin. Este un pahar cu apa in care bica a pus un ou rosu si cu un banut. Si a spalat-o pe Stefi cu apa respectiva ca sa fie sanatoasa si sa aiba obrajorii rosii tot anul. Iar ultimul copil care se spala cu apa respectiva ia si banul. Este un obicei de Pasti de la noi, cand eram mica, ne certam care sa se spele ultima.
Multumim de aprecieri .
Noi dormim (este 9) asa ca va dorim o noapte buna si calma!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

pai asa zic doctorii pe aici ca lapticul trebuie sa fie hrana lui de baza pana la 12 luni, chiar daca cu cat se apropie de varsta asta incepe sa pape mai multe solide si mai putin laptic. de multe ori (cum v-am zis, seara), face mofturi la lapte si pur si simplu nu mai vrea. dar are si zile cand papa cele 4 biberoane de 180 ml. ma tot gandesc ca poate ar trebui sa-i scot unul din ele, dar nu stiu care si cum sa fac, pt ca trebuie sa-l inlocuiesc cu altceva. el e obisnuit ca de fiecare data cand se trezeste din somn sa bea laptic, mai putin biberonul de seara, dar la ala n-as renunta, chiar daca papa doar putin laptic.
cred ca voi v-ati cam culcat, eu acusi il pun pe mic la nani de dupa-amiaza si poate citesc ceva. vreme urata, innorat si bate vantul
pupici si noapte buna pe acasa

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Uf, noi ca de obicei nu intram in tipare... so:
10.30-11.00 - 225 ml lapte cu cereale
14.00 -14.30 - 200-225 ml vesnica crema-supa cu carne/ou/ficat cu toate legumele pasate acolo
18.00 - 175-200 ml banene+mar+para+brinzica+iaurt, a se intelege nu toate o data ci alternativ
22.00 - 225 ml lapte cu cereale
noaptea - tita.
TOT NU MANINCA CU LINGURITA (daca ati mai pomenit tine dintii inclestati!!) din care cauza merg tot cu biberonul, APA/CEAI NU BEA. La somn, seara 23.00-10.00/10.30 si-n cursul zilei nebuloasa totala, nu am ce ore sa dau, per total 3 h, sa zic.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Am vazut-o si noi pe Stefania-frumusica, arata foarte bine!!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

pai si cum ii dai carnea/ficatul? tot cu biberonul?????

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Corianai am vizitat site-ul dat de tine...si cred ca incep si eu...o tot lalai..si tot nu fac nimic..ce naiba nu mai am de dat jos decit 5 kg si nu se mai termina. Gata ma apuc! Cind incepi? Asa poate am si eu mai multa tragere de inima...:) Eu trebuie sa ma aprovizionez si dupa incep. Si de azi merg la sala....am zis!
Amironeanu..a fost tare faza cu vinul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza frumoaselor.
eu mi-s cam groggy...nu stiu de ce, ca am dormit ok. dar aseara am vaztu vreo 6 ore "making of" la "lord of the rings" si varianta extinsa, de pe dvd.....si cred ca am visat numai printese si razboaie. am obosit de atitea lupte.
noi de azi suntem vreo 2 zile singurei...asa ca....delilah! plecam prin vizite,ne facem de cap.....hihihihi.
Carmen, cum mai sunt piticii tai cu burtika?
Adema, ce face Codrut?
Olivia s-a inteles bine marmota mea preferata cu Mary Poppins?? ai niste poze noi? mai vreau sa-l vad!!!
Andreea mironeanu, si in ardeal e obiceiul asta cu ouale...si eu am spalat grasunu cu ou rosu!
vai Robi ati tuns cupilu....hihihi ce fatza cool are! e misto! ce mai face Anamaria???? ce mai fac fetele ei?
o zi frumoasa tuturor!!

Mergi la inceput